Extrémne rodiny
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Extrémne rodiny
Jeden blog k teme: Mediálny odpad
Pozeravam to na niektorych castiach sa aj zasmejem lebo nic ine sa neda ale toto : Hviezdy kúpili za 450 eur! Urobili znich klaunov slovenska a este im zato ani poriadne zaplatit nemohli svine

Ludi bavi sledovat tieto primitivne relacie, lebo im to vytvara pocit, ze existuje niekto, kto je na tom po intelektualnej a materialnej urovni nizsie ako oni. Kam kreativita tvorcov tychto relacii dospela sa ani neoplati komentovat, no musel som.
tonko
...ale inak to bola celkom dobra show ...myslel som ze ta televizia plati tym tonkovcom aspon cca 2000€ ale ked citam novy cas ze 160€ za jeden diel tak to je extrem ..to jojka troska moc prehnala

Inac tam do toho napchali aj tu esmeraldu? Ci jak jej to nadavaju? Parkrat to tam vyskocilo cez reklamu, to nikto nemoze pochybovat o zamere jojky uz.
-
Thrash/Death
Star
No tá Danka z posledného dielu bola fakt sila
Neviem no, mne Tonko príde ako celkom rozumný chalan. Nechápem čo je na ňom tak smiešne
Ak si to zoberiete, skoro všetko čo hovorí je pravda, akurát to podáva v nejakej inej forme, ktorá nám možno príde trošku smiešna ^^
"Tiež sa údajne odvoláva na to, že výkon účinkujúcich je hraný. Rada však tieto žiadosti zamietla."
Čo si o tom myslíte?
Čo si o tom myslíte?
-
senator8008
Light Star
Veľakrát sa to v týchto reality show stáva, no aj ide o to, že ak by aj nebol postihnutý tak si celkovo z postihnutých robia srandu. Ja by som ešte k tej pokute dal basu natvrdo, nech sa to už nestáva.
-
Kok
Light Professional
komu by si dal basu ? ludom co to pozeravaju a zivia to ?
-
senator8008
Light Star
Nie, ľuďom čo sa na tom snažia zarábať, sám so pracoval s takýmito deťmi a pripadá mi nechutné a zvrátené sa na nich zabávať, no zarábať na tom to je už ako fakt trochu moc.
Určite to nebolo hrané, možno len tým nech robia nejakú šou.Hensym napísal:"Tiež sa údajne odvoláva na to, že výkon účinkujúcich je hraný. Rada však tieto žiadosti zamietla."
Čo si o tom myslíte?
Potom by mal byt Vilu Postavil prikovany v Leopoldove aj s detmi do konca sveta...
Skoda, ze to nebola pokuta az tych 50 tisic!
http://ekonomika.sme.sk/c/6452765/joj-p ... inach.html
http://ekonomika.sme.sk/c/6452765/joj-p ... inach.html
suhlasim s tvojim nazoromDEVZYO1G napísal:Neviem no, mne Tonko príde ako celkom rozumný chalan. Nechápem čo je na ňom tak smiešneAk si to zoberiete, skoro všetko čo hovorí je pravda, akurát to podáva v nejakej inej forme, ktorá nám možno príde trošku smiešna ^^
-
goldenshit
Medium Expert
Ja tiez suhlasim....meffisto napísal:
suhlasim s tvojim nazorom
No a co ze ma problemy z recou?......Je to dobry clovek.
Inac...neviem ci to tu uz bolo...ale ak by ste mu niekto chceli napisat..tak
Spoiler
na pokeci ma nick tonda109
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ten nick ma uz davno zaspamovany rpckami..... rozne urazky od jeblich ludi....
Neviem no, co som si raz pozeral jeho guestbook tak tam mal celkom pozitívne veci..
Priznám sa že nepozerávam TV a teda ani reality show, ale minule som prepínala TV keď som žehlila a natrafila som na jednu časť tohto " programu " . Mne ten Tonko nepripadá ako nejaký debil, myslím že má rečovú vadu , ale čo sa hlavy týka koľko ľudí je na tom oveľa oveľa horšie..
Média zaplavujú články o tom ako sa JOJka nabalila a ako sa po nej chce nabaliť aj Rozboril, tým že Tonkovej rodine pomôže... Ono na jednej strane je pravda že aj chudobní ľudia môžu mať čisto, ale dá sa mať v hentakom dome čisto keď tam majú všetko plesnivé?.. Je mi jasné že sú to skromní a jednoduchí ľudia a komentár JOJky ich len zosmiešnil... Neviem či presne vedeli do čoho idú, keď sa tam prihlásili... Čím ublížil komu , že ho takto zosmiešnili ? a to , že hľadá lásku je normálne... Nikto nechce byť do smrti sám ... Je mi ich celkom ľúto, ale vyzerajú to byť v pohode ľudia , tak hádam sa im nejako pomôže. Stačilo by, keby si len Tonko nájde prácu...Ale zamestnajú ho po tomto čo z neho spravili ?
( Takéto " programy " by mali zrušiť, len to je to že to pozerá stále viac ľudí lebo majú pri tom pocit , že si nežijú až tak zle...- smutné , fakt )
Média zaplavujú články o tom ako sa JOJka nabalila a ako sa po nej chce nabaliť aj Rozboril, tým že Tonkovej rodine pomôže... Ono na jednej strane je pravda že aj chudobní ľudia môžu mať čisto, ale dá sa mať v hentakom dome čisto keď tam majú všetko plesnivé?.. Je mi jasné že sú to skromní a jednoduchí ľudia a komentár JOJky ich len zosmiešnil... Neviem či presne vedeli do čoho idú, keď sa tam prihlásili... Čím ublížil komu , že ho takto zosmiešnili ? a to , že hľadá lásku je normálne... Nikto nechce byť do smrti sám ... Je mi ich celkom ľúto, ale vyzerajú to byť v pohode ľudia , tak hádam sa im nejako pomôže. Stačilo by, keby si len Tonko nájde prácu...Ale zamestnajú ho po tomto čo z neho spravili ?