Gamepad
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Gamepad
Caute,
poradte (najlepsie z vlastnej skusenosti) nejaky fajny (najlepsie bezdrotovy) gamepad. Hravam vacsinou sportove hry.
Teraz mam logitech chillstream, ale uz sa zrejme prestal vyrabat a neviem ho nikde zohnat, ani som nepocul o nejakej alternative k nemu. Takze co myslite, aka by bola adekvatna nahrada?
poradte (najlepsie z vlastnej skusenosti) nejaky fajny (najlepsie bezdrotovy) gamepad. Hravam vacsinou sportove hry.
Teraz mam logitech chillstream, ale uz sa zrejme prestal vyrabat a neviem ho nikde zohnat, ani som nepocul o nejakej alternative k nemu. Takze co myslite, aka by bola adekvatna nahrada?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Gamepad
nič lepšie ako microsoft xbox 360 gamepad for windows (wireless) nenájdeš..
Suhlasim. Ten gamepad je skvely, ma vsak jednu chybu: 8 smerny D-pad je katastrofa. Bojovky sa na tom nedaju ovladat. Ale na sporty je to idealne a asi najlepsia volba.
-
hojko
Site Admin
Mne ten X-Box nesedi, neviem preco. Ked si to porovnam s mojim starym Logitech RumblePad 2, tak je to v dlani pre mna sto a jedno. Preto odporucam Logitech Wireless F710.
jj cista pravda akurat ze musis mat v PC wirelessMichalkoOo napísal:nič lepšie ako microsoft xbox 360 gamepad for windows (wireless) nenájdeš..
-
hojko
Site Admin
eustajl: Z eBayu kupi ciske prijmace za 2 eura.
vravel som do 18€ sa da kupit to som uvidol orginal wirelles. ale tak jasne da sa kupit aj ine kvlaitne za 8-10€ cisnek by som urcite nekupoval aby si mal delay na gamepade a pod ?
-
guess.whoo
Redeemer
takze ten prijimac nie je v baleni toho gamepadu?
Mas to v popise pri tovare v eshope, tak si to pozri.
-
guess.whoo
Redeemer
tak asi som si pozeral popis, ale nie je tam napisane ani to, ci balenie obsahuje baterky...
no tak neviem co si cakal je to urcene a predavane viac pre Xko ako PC.. a zbytocne niekto kto si to kupi k Xku bude mat wireless prijmac, jedine ze by si nasiel nejaky pack pre PC .. co urcite niekde bude existovat..
-
guess.whoo
Redeemer
ved necakal, som sa spytal normalne..tak zrejme asi upustim od toho aby bol wireless..wired je rovnako bezkonkurene dobry? lebo zrejme tam je vacsia konkurencia
Z akeho dovodu nechces kabel?
tak neviem, zalezi na tebe ci chces mat pc napojeny k nejakej telke alebo klasickemu monitoru a ako od neho byt daleko vzdialeny(aj tak ti kabel dociahne, akurat neiekdy mas nepohodli ked chces lezat na gauci a pretahujes sa z kablom
), btw myslim si ze wired sa ti oplati z hladiska ceny viacej (je lacnejsi, nemusis donho kupovat baterky + ani adapter
)
wireless = 51€ (6€ baterky , 12€ ten adapter)
wired = 26€
wireless = 51€ (6€ baterky , 12€ ten adapter)
wired = 26€
-
guess.whoo
Redeemer
no prave toto, som si myslel, ze ten wireless je nieco ako wireless mys alebo klavesnica. a chcel som to kvoli tej vzdialenosti gauca od TV, ale zrejme si pomozem nejakou predlzovackou alebo posuniem stolik s telkou..
anyway, takze wired xbox controller je rovnako dobry ako wireless a v podstate nema konkurenciu? lebo som cital este o RumblePade a tiez som ho skusal no akosi som uz zvyknuty na tvar a rozlozenie tlacidiel ako ma moj chillstream
anyway, takze wired xbox controller je rovnako dobry ako wireless a v podstate nema konkurenciu? lebo som cital este o RumblePade a tiez som ho skusal no akosi som uz zvyknuty na tvar a rozlozenie tlacidiel ako ma moj chillstream
-
Anem
Star
ja mám wired z toho dôvodu aby som si nemusel furt dokupovať baterky, inak keďže nemám Xko len PC tak sa mi to zdalo výhodnejšie
ja mam doma xkove 2 joistiky a 1 Rumblepad .. no a ked ho vytihnem zo skrine ze upratujem tak si ho chytim
a sak to sa neda ani drzat z pacok ta palec boli ako ho musis mat do prava vykruteny.. a xkovy uvladac ma regulaciu zadnych tlacitok.
Všetky káblové xbox 360 gamepady sú kompatibilné s pc? Predpokladám že majú usb koncovku, nie?
brlohu som kúpil xbox 360 wirelles aj s prijmačom v hodnote 40 €