Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilnovanie
to je problem ze pri cviceni s vlastnou vahou mozes rozvijat silu ale na tvorbu objemu to moc nie je.
A ako uz napisal Hughito, ten jeden nabuchanec to urcite nema iba z preliezok a ti ostatni su sice celkom pekne vyrysovani ale v podstate vychrtliaci..
A ako uz napisal Hughito, ten jeden nabuchanec to urcite nema iba z preliezok a ti ostatni su sice celkom pekne vyrysovani ale v podstate vychrtliaci..
Nikdy som na preliezkach neskúšal cvičiť a ani sa nechystám. Ale títo dvaja vyzerajú vážne dobre. A nemôžem ani povedať, že by to boli nejaký vychrtlíci.
Noobsz DJ
dufam ze si fakt nemyslis ze henti vyzeraju tak ako vyzeraju iba z nejakych preliezaciek?
Maju to normalne odmakane zo zelezom a teraz sa tam produciruju na detkskom ihrisku a tvaria sa
ze cinku v zivote nevideli

dufam ze si fakt nemyslis ze henti vyzeraju tak ako vyzeraju iba z nejakych preliezaciek?
Maju to normalne odmakane zo zelezom a teraz sa tam produciruju na detkskom ihrisku a tvaria sa
ze cinku v zivote nevideli
Však ja som ani nikde nenapísal, že si to myslím, alebo že to viem. To video som sem dal iba pre porovnanie ku tým Čechom s tým, že vyzerajú naozaj veľmi dobre a určite aj silovo budú niekde inde.
podstata je v tomto> pri cviceni na bradlach, preliezkach a pod. zapajas vela svalovych partii naraz- mozme povedat ze sa jedna o komplexne precvicovanie svalstva skoro celeho tela.
Vyhoda je jasna, nevyhoda uz menej> pracujes iba s vahou vlastneho tela a naviac je tato vaha rozlozena na kopec svalovych skupin, takze na jednotlivu partiu zostava relativne nizka vaha a tym padom efektivita na rast svalstva je minimalne.
Vyhoda je jasna, nevyhoda uz menej> pracujes iba s vahou vlastneho tela a naviac je tato vaha rozlozena na kopec svalovych skupin, takze na jednotlivu partiu zostava relativne nizka vaha a tym padom efektivita na rast svalstva je minimalne.
Na silu, na koordináciu vlastného tela a gymnastické úkony ok, ale svaly nenaberiete určite.
jedine si tak dať na seba závažia,ale načo? v dobrej posilke máš všetko a nemusíš sa nijak obmedzovať...mám kamošov, ktorí veria takýmto hovadinam a veru nevyzerajú ani zďaleka, že by cvičili nejak...maximálne tehličky na bruchu, ale to je dané tým, že sú moc chudí...a poniektorí majú aj lepšiu stravu a tiež nič pomaly
proste hento je dobré tak na ohybnosť ku gymnastike a podobným športom ako spomínal hughito
proste hento je dobré tak na ohybnosť ku gymnastike a podobným športom ako spomínal hughito
-
w00dy
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Zdravím potreboval by som poradiť... aké cviky by ste poradili cvičiť na hrudník (prsné svalstvo) bez posilňovacích strojov
ďakujem
ďakujem
bez strojov myslis aj bez ciniek?
-
w00dy
Light Star
No zatial cinky nemam,ale budu o nejaky tyzden tak mozes poradit aj nejaky s cinkami 
mozes robit klasicke kliky, kliky medzi stolickami http://3.bp.blogspot.com/_Xv7Il60LOWc/S ... cepdip.jpg , bench press, nakloneny bench press, ak mas bradla tak kliky na bradlach, je toho pomerne dost pozri si napr na trener.sk je celkom slusna databaza cvikov
-
w00dy
Light Star
dakujem ti aj za tie cviky aj za stranku
k+
-
easton
Professional
Tiež by som chcel čosi zhodiť, mam 191 cm a 95kg, chodim cvičiť plus davam bicykel, behanie ma moc nenaplna a hlavne aj kvoli klbom, ako by som mal upraviť stravu? snažim sa jesť tie celozrne chlebičky, na ranajky musli s mliekom a na obed kura a ryžaalebo cestoviny...mate nejake rady ohladne stravy ? resp. ako dlho mať trening na bicykli? čital som aj o Dunakovej diete, čitam, že su s nou vyborne skusenostiNoobsz DJ napísal:
Začni behať, bicyklovať alebo korčuľovať. Na to, aby si schudol (zhodil brucho) je treba kardio. Ak chceš aj cvičiť, tak sa môžeš pustiť aj do toho plánu, ktorý som napísal na predchádzajúcej stránke. Ja som ho začal cvičiť od dnešného dňa a nie je to vôbec také zlé.
dakujem
easton prečítaj si článok, na ktorý ti sem dám link. Myslím si, že je tam dobre popísané, ako si spraviť jedálniček. Hádam ti to niečo pomôže. Čo sa chudnutie týka, tak nemám s tým skúsenosti. Ja chcem hlavne naberať.
http://www.kulturistika.estranky.sk/cla ... icek_.html
http://www.kulturistika.estranky.sk/cla ... icek_.html
ja ti odporúčam http://posilnovanie.sk/viewtopic.php?f=2&t=2632 keď ti niečo nebude jasné stačí tam napísať, su tam super ludiaeaston napísal:
Tiež by som chcel čosi zhodiť, mam 191 cm a 95kg, chodim cvičiť plus davam bicykel, behanie ma moc nenaplna a hlavne aj kvoli klbom, ako by som mal upraviť stravu? snažim sa jesť tie celozrne chlebičky, na ranajky musli s mliekom a na obed kura a ryžaalebo cestoviny...mate nejake rady ohladne stravy ? resp. ako dlho mať trening na bicykli? čital som aj o Dunakovej diete, čitam, že su s nou vyborne skusenosti
dakujem
a áno, pri takej hmotnosti su klby dosť zaťažované, preto by si mal jest nejaké vitamíny alebo klbovú výživu ak ťa skutočne bolia.To bicyklovanie by som ti odporučil tak pol hodinu intenzívne, možno o niečo viac.K tej strave by som doplnil, že by si mal jest aspon 5x do dňa menších porcii, ako som tu už spominal, zakladom úspechu pri spaľovaní tukov je menší príjem energie v strave ako spáliš, ale to už každý určite vie.
vela štastia prajem
-
easton
Professional
dakujem, nie klby ma nebolia nemam ani žiadne problémy z kolenami ani žiadne zdravotne (klop,klop,klop) . Bicykel praktizujem ako hovorite 30 - 40 minút, za tie linky dakujem, dosledne ich preštudujem..dik
cawte chcem sa spitat a poradit ohladne cvikov doma momentalne mam 66Kg a 185cm vysku skchdol som z vahy 96 Kg bol som sami tuk teraz este na bruchu je volaky tuk ale to je pohode a chcel by som nabrat svali ale mam taky problem ze byvam na dedine a v blizkosti neni ziadna posilka a na cinky a ine veci nemam peniaze tak sa chcem spitat ako by som vedel cvicit doma ked nemam scim volake cviky z vlastnim telom kde sa da nabrat volaka svalova hmota ale kliki sa mi robia velmo tazko mam slabe ruky diki za rychle odpovede.
Bez poriadneho "náčinia" či už v posilke alebo doma nemáš šancu nabrať žiadne svaly. Jediné, čo môžeš získať je sila. Zopár príspevkov naspäť sú videá, kde borci cvičia na preliezkách so svojou váhou. Pozri si to a vyskúšaj, ak niekde v dedine nejaké také preliezky nájdeš.
ked nespravi klik, tak henite highlightove veci moze fakt len pozerat 
ColdRain tak každý musí nejako začať
. Ak to myslí úplne vážne, tak sa bude musieť snažiť na sebe poriadne popracovať. Inač sa to nedá.