ASUS 1225B
ASUS 1225B
Dobry den kupil som si notebook asus 1225B nainstaloval som si tam windows 7 home premium uz asi druhy krat za kazdym inu verziu no ked chcem dat znak eura klavesou alt+e tak mi to nejde a napise mi tak isto aj tlacidlo FN ide jas ide rezim spanku a to je asi tak vsetko prosim vas vie mi niekto poradit co stym ? .. uz som zufaly
Re: ASUS 1225B
na FN tlacidla si treba stiahnut ATK zo stranok asusu
Ohladne €, pouzivas lavy alt?
Ohladne €, pouzivas lavy alt?
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
Prip. Ctrl + alt + e ak sa nemylim.
Na slovenskej klávesnici pravý alt + e funguje, tak sa pozri, akú máš klávesnicu nastavenú (jazyk).
ATK driver nie je kompatibilny so systemom pritom mam 64 bit system driver som stiahol priamo zo stranky asus ... co sa tyka klavesovych skratok ... ak som stlacil alt e samozrejme lavy alt ... tak isto aj alt ctrl e stale to nejde ... zo zaciatku mi pisalo nieco ako klavesova skratka môze zakazat / povolit sietove ...... uz neviem co lebo ak stlacam klavesove skratky nic mi nepise ....
//autoeditácia príspevku (12 Júl 2012, 13:06)
pise mi toto "Stiskli jste klavesovou zkratku, ktera povoluje nebo zakazuje spravce pripojeni"
//autoeditácia príspevku (12 Júl 2012, 13:06)
pise mi toto "Stiskli jste klavesovou zkratku, ktera povoluje nebo zakazuje spravce pripojeni"