no vacsinou to vychadza tak, ze 1200 EUR ta vyjdu folie + cca 300 praca. Ty ak mas folie za 100 EUR, panecku to nam sem potom hod foto po 'uprave'. to budu folie v kvalite alobalu na varenie.DeLay napísal:ja budem mat naklady len na folie praca bude zadarmo. takze typujem do 100 eur. Priehlbiny dam vytmeelit
Carbon Folia
-
uNreal_saTch^
Professional
Re: Carbon Folia
a nad plastidipom si nerozmyslal? imho lepsia volba 
tak 1200 zas prehanas a 300 robota zas vravis malo asi .. podla mna ta robota vide ovela viacej co som pocul .. tak ale uz som zabudol ci sa to rata na meter strvcovy alebo kus, lebo striekanie auta sa rata na kus pokial viem.
Kamarát si to chce doma natiahnúť sám
... nahovára ma, nech mu idem pomôcť ... ja ho zas odhováram.
Kúpil lacno 3M fóliu ... tak čo už, ... ak to dosereme nebudem nás to tak štvať. Motivuje ho vidina ušetrených peňazí
Máme aspoň ako takú šancu to nahodiť ? Ja to vidím dosť biedne. Kapoty sa nebojím ani iných rovných častí, ale keď príde ku zhybom
Kúpil lacno 3M fóliu ... tak čo už, ... ak to dosereme nebudem nás to tak štvať. Motivuje ho vidina ušetrených peňazí
Máme aspoň ako takú šancu to nahodiť ? Ja to vidím dosť biedne. Kapoty sa nebojím ani iných rovných častí, ale keď príde ku zhybom
mi sme na nasho pasata davali 3ja .. narazniky katastrofa.. a spetne ..sme lepili carbon a to nedrzi.. ale tak je to pohode.. btw zacala sa lepit ta folia na vodu teda resp roztok nato. a nieje to problem nalepit ked aspon trocha teorie bude mat od niekoho
-
uNreal_saTch^
Professional
folie? voda? roztok? o com vravis? ved to sa aplikuje tepelnym procesom. Ak tam mas vodu, tak ti to nedrzi...
no tak polroka do zadu teplozdusnym fenom ale te raz nastrieka auto takym roztokkom a lepi to tak .. ale drzi.. robia to principom ako folie na okna .. 
-
uNreal_saTch^
Professional
mame nejake foto vysledneho efektu?? :cajicek:DeLay napísal:ja budem mat naklady len na folie praca bude zadarmo. takze typujem do 100 eur. Priehlbiny dam vytmeelit
Tu sme sa pustili do veka kufra + strechy ... (matná čierna)
Viac foto zatiaľ nemám
Viac foto zatiaľ nemám