Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
Re: Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
Počkať počkať, Diablo stále nehrám. A nejak extra som si to tu nečítal, ale ten GAH a RMAH to sú ako keby aukcie, a konkrétne RMAH je aukcia za reálne peniaze. Čiže ak má niekto šťastie, môže si zarobiť na slušných itemoch? Alebo ako to vlastne funguje?
Ešte som našiel námatkovo dva inzeráty:detrox napísal:
Ano pozeral som tento inzerát som nenašiel a to som prešiel 10stránAle celkovo sú tam skoro všetky použité asi jedno nepoužité som našiel a ešte nedopísal . Ide o to že kamarát to chce na svoj acc takže použité aj ked sú celkom lacné by nekúpil
Kód: Vybrať všetko
http://pc.bazos.sk/inzerat/16348177/Diablo-3.php
http://pc.bazos.sk/inzerat/15636975/Predam-nerozbalene-Diablo-3.phpHensym napísal:Počkať počkať, Diablo stále nehrám. A nejak extra som si to tu nečítal, ale ten GAH a RMAH to sú ako keby aukcie, a konkrétne RMAH je aukcia za reálne peniaze. Čiže ak má niekto šťastie, môže si zarobiť na slušných itemoch? Alebo ako to vlastne funguje?
Teoreticky sa dá na tom zarobiť, ale musíš mať šťastie na dobré itemy a musíš sa ich vzdať. Mne ešte nepadlo nič, čo by som mohol predávať za eurá. A len pre zaujímavosť, Blizzard si zo všetkého strháva 15%. Tu je bližšie info:
http://www.diablofans.cz/jak-obchodovat-v-aukci.html-
Wishmaster
Medium Professional
Ja som kupoval v NAY elektrodome, za 54,90. Kus dost drahsie, ale tak, co uz, no..
Hlavne, ze je
a ho drtiiim 
Hlavne, ze je
farmenie na publicu je dost fajn, ide to rychlo, jak elity tak butcher 1 act inferno posledny quest a kill butchera... bohuzial asi po 20 otoceniach mi stale nic poriadne nepadlo...
jedine co je dobre su goldy ktore sa zbieraju dost rychlo, bude treba na novu vyzbroj lebo som skusil act 2 a na prvom queste som ani na publicu moc nezmohol... tam som neskutocne umieral
jedine co je dobre su goldy ktore sa zbieraju dost rychlo, bude treba na novu vyzbroj lebo som skusil act 2 a na prvom queste som ani na publicu moc nezmohol... tam som neskutocne umieral
-
lekoklatik
VIP
kks jak to tu vsetko postupne sledujem, tak to vyzera akoby ste hrali World of Diablo pre boha. Farmenie na publiku a tak.
Tam ako nie je mozny singleplayer alebo co? Musim sa o vsetko s niekym delit?
Hru si raz urcite kupim, len ma to postupne viac a viac prekvapuje.
Ako viem ze chcete nejaku legendarnu zbroj ci zbran ci cokolvek aby ste to bud mohli predat alebo mat radost (v D2 som mal radost), ale tuto mi to z vasho rozpravania pride uz az trochu moc. ci?
Tam ako nie je mozny singleplayer alebo co? Musim sa o vsetko s niekym delit?
Hru si raz urcite kupim, len ma to postupne viac a viac prekvapuje.
Ako viem ze chcete nejaku legendarnu zbroj ci zbran ci cokolvek aby ste to bud mohli predat alebo mat radost (v D2 som mal radost), ale tuto mi to z vasho rozpravania pride uz az trochu moc. ci?
A co si cakal, WoW upada tak bolo treba prist s novou latkou...
nemam sice wowko ale tam je tusim tisice ludi online ak sa nemylim...
tu ja to len party kde su max 4 ludia a je to dobre v pripade ked je nejaka cast zatial tazka na single...
resp pokial nemas dobru vyzbroj tak musis farmit to sa nezmenilo to bolo aj v diable 2
problem je len s tym ze vzacne a dobre predmety a vyzbroj naozaj pada ojedinele mne zatial do inferna nepadlo nic co by som si mohol obliect a nebyt mousa tak neviem kde som doteraz lebo ani peniaze na novu zatial nemam... a ked farmim s partou 4 tak su elity silnejsie a je vacsia moznost o to ze padne nieco vzacnejsie... alebo je to dobre ak nemas priatelov online a chces si zahrat partu tak si das public quest...
a mam vnutorny pocit ze v parte pada viac penazi... ale to je len pocit
tu ja to len party kde su max 4 ludia a je to dobre v pripade ked je nejaka cast zatial tazka na single...
resp pokial nemas dobru vyzbroj tak musis farmit to sa nezmenilo to bolo aj v diable 2
problem je len s tym ze vzacne a dobre predmety a vyzbroj naozaj pada ojedinele mne zatial do inferna nepadlo nic co by som si mohol obliect a nebyt mousa tak neviem kde som doteraz lebo ani peniaze na novu zatial nemam... a ked farmim s partou 4 tak su elity silnejsie a je vacsia moznost o to ze padne nieco vzacnejsie... alebo je to dobre ak nemas priatelov online a chces si zahrat partu tak si das public quest...
a mam vnutorny pocit ze v parte pada viac penazi... ale to je len pocit
Ked som zapol Diablo 3 a videl to prvy krat, tak som si povedal ze fakt hram World of Diablo. Prebrali vela zauzivanych veci z WoW, ale proste WoW je aspon zazivne, Diablo je len grind, grind a grind. Slubovane PvP nic, ta hra je prakticky teraz o tom farmit si goldy aby si clovek mohol kupit gear, pretoze nikto nema take stastie, aby mu padla dobra legendarka.
niekdo to stastie musi mat kedze sa predava na aukciach 
Lenze nikdy to nie je ten co si to chce dat na seba 
alebo je to tak ako to bolo pisane niekde na nete co som cital, ze ludia co to maju davno prejdene maju vyspickovanu vyzbroj takteraz chodia po roznych lokalitach kde su dobre elity a hodia si na seba nejaky item co ma + % magich item found a vsetko dobre co najdu predavaju aby zarobili...
coz je vlastne jedine vyuzitie po prejdeni diabla
coz je vlastne jedine vyuzitie po prejdeni diabla
-
lekoklatik
VIP
A command ako players8 neexistuje? Ked uz chceme teda farmit.
Ja to vsetko chapem. Mne vadi len ta vec s tym non-stop pripojenim a celkovo ten system ze sa clovek uz ani hru hrat nemoze bez toho aby bol sledovany.
Bah, ze by som bol staromodny? A mozno ma to serie lebo vsade kde som mam obmedzeny internet.
Ja to vsetko chapem. Mne vadi len ta vec s tym non-stop pripojenim a celkovo ten system ze sa clovek uz ani hru hrat nemoze bez toho aby bol sledovany.
Bah, ze by som bol staromodny? A mozno ma to serie lebo vsade kde som mam obmedzeny internet.
nie nie si staromodny toto serie aj mna kedze som napojeny na net v praci cez mobil coz mi poriadne zerie limit... a myslim ze toto prave nasralo aj najviac ludi...
ked prekrocim limit a neobnovim viac tak mozem zabudnut farmit latencia ide takym stylom ze ma zabije na kazdom rohu
//autoeditácia príspevku (18 Júl 2012, 8:39)
tak po 112tich hodinach za barbara prve ovocie aj ked mohlo to byt lepsie ale aspon nieco
padlo na elitke v hells of agony 2 na inferne
zaklad mam +48% magic find a runu som mal tusim na 2ke akurat...
inac dnes rano mi padalo neskutocne vela zltych veci a dal som si posledny quest na inferne v acte 1 a prilepsil som si o 100k goldov... dnes to bolo naozaj vyborne
ked prekrocim limit a neobnovim viac tak mozem zabudnut farmit latencia ide takym stylom ze ma zabije na kazdom rohu
//autoeditácia príspevku (18 Júl 2012, 8:39)
tak po 112tich hodinach za barbara prve ovocie aj ked mohlo to byt lepsie ale aspon nieco
padlo na elitke v hells of agony 2 na inferne
zaklad mam +48% magic find a runu som mal tusim na 2ke akurat...
inac dnes rano mi padalo neskutocne vela zltych veci a dal som si posledny quest na inferne v acte 1 a prilepsil som si o 100k goldov... dnes to bolo naozaj vyborne
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Farmite tu niekto goblina act 2??
Mf gear aspon 200+
Mf gear aspon 200+
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
jop, 249Radioactive_Mouse napísal:Farmite tu niekto goblina act 2??
Mf gear aspon 200+
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
tak si ma pridaj LukasSVK #1365
obcas skusam 2 act ale je neskutocny rozdiel oproti 1ke
a casto tam zomieram a stojito vela penazi, takze ked nieco nasporim tak to obcas skusim ale vzdy sa potom vratil na posledny quest do 1ky a v hells of agony nasporim nejake peniaze az po butchera a aj nejake tie zlte veci...
a casto tam zomieram a stojito vela penazi, takze ked nieco nasporim tak to obcas skusim ale vzdy sa potom vratil na posledny quest do 1ky a v hells of agony nasporim nejake peniaze az po butchera a aj nejake tie zlte veci...
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
nejde niekto zahrat ?? sameho ma to vobec nebavi
//autoeditácia príspevku (19 Júl 2012, 20:43)
http://www.gamesite.sk/pc/novinky/11412 ... ceste.html
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Radioactive_Mouse napísal:nejde niekto zahrat ?? sameho ma to vobec nebavi
Diablo III “end-game” nedokázal hráčov zabaviť na tak dlho ako bolo predpokladané, a to chcú napraviť. Časť toho, ako to chcú dosiahnuť, bola pridaná už v predošlom 1.0.3 patchi
je to logicky krok.
najprv spravis hru a hraci maju za ulohu ju prejst (pri hrach ako napr skyrim alebo witcher sa niekto stazuje na endgame?), potom zacnes vyvijat endgame content aby si hracov udrzat. a kedze sa endgame stava tou dolezitou castou, tak levelovanie zrychlia aby to hracov neotravovalo.
porovnaj si diablo trebars s tym skyrimom, herna doba skyrimu je mozno dlhsia, ale ked to prejdes tak co? pojdes to znova s inou postavou? pochybujem. mozno zaplatis za nejake DLC co uz su peniaze navyse.
diablo stoji tak isto ako skyrim a ked ho prejdes tak nie len ze mas moznost hrat s inou postavou ale mas zarucene ze bude pribudat content a bude pribudat zadarmo.
tak kto komu pluje do tvare?
najprv spravis hru a hraci maju za ulohu ju prejst (pri hrach ako napr skyrim alebo witcher sa niekto stazuje na endgame?), potom zacnes vyvijat endgame content aby si hracov udrzat. a kedze sa endgame stava tou dolezitou castou, tak levelovanie zrychlia aby to hracov neotravovalo.
porovnaj si diablo trebars s tym skyrimom, herna doba skyrimu je mozno dlhsia, ale ked to prejdes tak co? pojdes to znova s inou postavou? pochybujem. mozno zaplatis za nejake DLC co uz su peniaze navyse.
diablo stoji tak isto ako skyrim a ked ho prejdes tak nie len ze mas moznost hrat s inou postavou ale mas zarucene ze bude pribudat content a bude pribudat zadarmo.
tak kto komu pluje do tvare?