Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

ak chcete uz dopredu cenu zjednavat, je vhodne to oznamit majitelovi skor, ako pricestujete... najlepsie sposobom "mam rozpocet 5500e-6000e, no mozno by som este do zajtra stovku-dve zohnal"... ak povie, ze cena je pevna, treba slusne podakovat a zanechat kontakt v pripade, ze by si to rozmyslel...

k tomu "tukancu" sa radej nevyjadrujem, mohla to byt supa, ale aj naozaj iba nestastne tuknutie... to treba pozriet osobne... ale kapota sa tiez nemeni pri obycajnych parkoviskovych tukancoch...

// sice ked sa na to auto pozeram, vidim, ze nema skoro ziadny naraznik, preto mohol ten naraz poskodit viac veci... no dufajme, ze to bol iba tukanec...
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

:) Poradte auto do 25 000 €
Podmienky:
+R.V. 2010+
+el okna vsetky
+automat/manual to je jedno
+auto. klima
+Kvalitna znacka, nieco co vydrzi 10 rokov bez zbytocnych velkych poruch.
+Diesel !
+Objem 2.0 l +
+150+ koni
+Sportovy dizajn
-NIE Combi

Momentalne uvazujem nad niecim takymto takze ako referenciu mozte pouzit: http://ke.tempus.sk/car/?VIN=WBAUD91020PA63245
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...za tristvrte mega si chces kupit hentaku malu krabicu?? jaaaj, som zabudol, ze teraz kto nema bavorak, nema vlastne ani auto...
xH4wK

Ano taku malu krabicu :) Velke auto mi netreba, teraz mam leona..
Mam rad mensie zivsie auta ktore nemaju problem v meste zaparkovat
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

predok fajn ... ale ten zadok :? .. skôr auto pre dievča ...

Audi TT, Volvo s60, s80, Passat CC, 3kové alebo 5kové BMW, Opel Insignia, Alfa Romeo 159, Ford Focus (EcoBoost / RS)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Lubenečko: on chce mensie auto, lebo ma problemy s parkovanim, podla tej jednotky to tipujem na hatchback, ale co mu za 25k odporucit, to neviem... focus v plnke a s najvacsim naftovym motorom tolko stoji...

kazdopadne od 22k ma accorda alebo mazdu 6, co by boli teraz jasne volby...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Tak potom možno ešte Golf GTi , Alfa Romeo Brera
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

golf bude cez limit, to skor radsej scirocco... to vyzera aj celkom k svetu...
xH4wK

RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hmm, v popredi japonci a nemci, v tesnom zavese ford, takze nic nove :P ci chces vyberat podla toho?
xH4wK

No samozrejme nechcem auto co ma v prvych 5 rokoch 30% poruchovost :D
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

To sú podľa mňa úplne odveci rebríčky ... si kúp teda Priusa :D

Neviem ako sa to ráta. Ale dajme tomu, že jeden motor bude spoľahlivý (1.9TDi )a druhý zas kazivý (2.5TDi). Predpokladám, že v takomto rebríčku sa spraví priemer a hneď ti auto klesne na nižšie pozície.
Ale pokiaľ vieš čo si máš vybrať a na čo si dať pozor ...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

xH4wK napísal:No samozrejme nechcem auto co ma v prvych 5 rokoch 30% poruchovost :D
tak si nekupuj francuza :D

spominany accord ma 7 do 3 rokov, resp. 8% do piatich a m6 ma 4, resp 7%...

ktore tam vidis s 30%? take tam ani nie je...

// cez 30 su tam z tych novsich iba 6 rocne renaulty :D
xH4wK

tak celkovo accord a mazda 6 mi prijdu skor take vacsie manazerske auta ... mne sa skor paci napriklad leon co mam teraz, pripadne ta 120d to su take auta na hranie by som povedal :D
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

s takym rozpoctom by som isiel jednoznacne do Mondea, Accordu alebo 6-ky.. ked uz vysolim tolke prachy tak by som ocakaval uz aj nejaku tu triedu a aj komfort.. napr. Mondeo Titanium S s motorom 2.2 TDCi 149kW (vyborny motor a tak isto aj jazda) v pohode kupis okolo tych 25 000€.. z tych mensich by som bral asi Focus taktiez v plnke...
xH4wK

Inak to je normalne dostat 5x - karmu za to ze clovek hlada auto do 25k ?
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

ludia zavidia ..to je normalne .. aj ked ani podla mna ten vyber nie je stastny ..hovoris, ze chces aby to vydrzalo 10 rokov..to sa chces 10 rokov vozit v 1ke? hladas auto na hranie a vybral si si 120d ? omrzi ta to hned ako vyskusas nieco komfortnejsie ;)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

alebo sa este pravdepodobnejsie viac ludi stotoznuje s nazorom, ze vyhodit 25k za maly hatch s nepresvedcivym motorom iba preto, lebo to je bmw, je tak trochu zbytocne...

maly hatch mas teraz, na co teda kupovat to iste, ak si spokojny... rozumnejsie je kupit si nieco rozumnejsie, vacsie, reprezentativnejsie alebo teda ak chces nove, tak kludne znizit rozpocet a vyberat s rozumom, pripadne vybrat nieco so stvorcifernym najazdom, pri ktorom uz usetris par tisic... mne sa napriklad zapacil facelift novej fiesty, v ST to uz bude aj velmi slusny hothatch...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

BMW 120d, ved to je na smiech takyto vyber a divim sa, ze si niekto take auto kupuje. Obranovat sa tym, ze aby nebol problem s parkovanim v meste, tak k tomu tazko dodat. Dnes moze v preplnenych uliciach velkomiest nastat problem jedine pri pozdlznom parkovani niekde na ulici pri chodniku, kde nie su vyznacene miesta. Ak su vyznacene miesta, tak su podla normy, ktora urcuje dlzku a sirku takehoto parkovacieho miesta. Preto sa tam musia zmenit aj 4 rovnake Mercedesy rady S.

Za 25 tisic eur by som sa popozeral po niecom komfortnejsom a vacsom, ak to ma sluzit 10 rokov ako pises, tak v tom case by si uz mohol mat aj rodinu, takze zena a dve deti, cesta na vylet alebo dovolenku s batozinou, to v BMW 120d asi tazko. O pohodli sa moc neda hovorit. Kamarat mal moznost sa na tom vozit a hovoril, ze to bolo hrozne, ze to bolo horsie ako jeho ex Suzuki Swift. Naopak v TopGeare BMW 1M vychvalili, takze je to diskutabilne. Daky slovensky alebo cesky automobilovy server pred rokom az dvomi tiez nenapisal moc pekneho k pohodliu a podvozku k jednotkovej rade. Moj vyber by smeroval do niecoho vacsieho, pohodlnejsieho, niecoho co poskytne bezpecie, vykon, kvalitu. Pri nizsom pocte kilometrov a novote auta by som sa pozrel po Skode Superb alebo aj Mercedese rady C, ak by som mal brat trebars aj rocnik 2009 a aj tych 100 000 najazdenych km, tak tam by som sa pozrel po autach ako Mercedes E, Audi A6, BMW 5, Volvo S60, Mazda 6, alebo aj spomenute Modeo, Accord a ine, ktore tu padli.
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

presne tak, za take peniaze sa da kupit urcite nieco rozumnejsie ako 1ka. vsetky moznosti boli spomenute, snad este pozri Alfy
Napísať odpoveď