Preco sa muzi maju snazit ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Re: Preco sa muzi maju snazit ?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

v ziline su jebajuce na elektrotechnike, strojarine, informatike,..... jujujuuuuuuuj....dame si suknicku a vsetci sme hned jebavi.
:roll:

farmaceutky su BEST !! a ked si na nich mal smolu tak skoda. tvoja . . . su vykonne :D
TommyHot
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Tiez poznam jednu farmaceutku, ktora po izbe na intraku behala hola a ked som tam prisiel s byvalou, tak jej to bolo uplne jedno :D som jej videl az do maternice
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Vo vseobecnosti je povolnost zien nepriamo umerna mnozstvu muzov v ich okoli. Samozrejme pravidlo plati vseobecne, nie absolutne.
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

TommyHot napísal:Minuly tyzden som sa vratil z dovolenky a stretol som tam uzasnu rusku. Aj s kamosom sme sa dali s nou do reci. Na druhy den som ju videl sam v bare, tak som si k nej prisadol a kecal s nou. Daval som jej na javo, ze sa mi paci a vsetky tie veci okolo toho. Na druhy vecer bola v hoteli ziva muzika a ona prisla za mnou, ze nech vybavim pomalu romanticku muziku, ze chce so mnou tancovat. Podla mna by v tom mala byt presne takato rovnovaha. Raz jeden, raz druhy. Osobne si myslim, ze ak nie je rovnovaha uz na zaciatku, nebude ani vo vztahu a partnerka bude vzdy vyzadovat, aby bol chlap ten akcny, co je samozrejme bullshit. Ked nieco chcem, idem za tym. Ak za tym nejdem, lebo mam ego v oblakoch, tak potom sa necudujem, ked raz z toho oblaku padnem na hubu.
Uplne s tebou suhlasim.Myslim,si ze by to malo byt take vyrovnane a ked vsetko preto robi iba chlap,tak to mozem brat aj tak,ze o mna nejavi zaujem a,ze som iba otravny.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

javatar napísal:Vo vseobecnosti je povolnost zien nepriamo umerna mnozstvu muzov v ich okoli. Samozrejme pravidlo plati vseobecne, nie absolutne.
Toto je velmi zvlastna logika. Nevidim dovod preco by to tak malo byt.

Ak to beries cisto matematicky tak ked je jedna zena a jeden muz s ktorym chodi tak percentualne vyjadrenie ludi, ktorych otrtkala je 100, ak je tam ten isty muz a 99 dalsich tak je to 1%, to vsak nic nemeni na fakte ako velmi je povolna alebo nie.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

No a preto je tam mnozne cislo. V ich okoli. Ale aj tak som to napisal trosku neuplne. Uz som o tom pisal tu. Medzi zenami prevlada vacsia konkurencia nez medzi muzmi. Preto ak je muzov malo tak sa po nich vrhnu. Ak ich je vela tak si vyberaju. Plati to samozrejme zo strednodobeho hladiska. Kratkodobe hladisko povolnost velmi neovplyvnuje a z dlhodobeho hladiska zase plati nieco ine.

Ak by sme to chceli vyjadrit matematicky - index povolnosti (I) sa rovna prevratenej hodnote pomeru muzov (M) ku celkovemu osadenstvu (L). Teda vzorec I = (M/L)^(-1) resp. I = L/M a teda sa jedna o nepriamu umeru. Nutno tiez podotknut, ze povolnost neoznacuje fakt, ci zena da alebo neda ale "kolko namahy treba vynalozit aby dala". Resp. priemerna hodnota potrebnej snahy na vrznutie vsetkych pritomnych muzskych jednotlivcov.

Teda ak je jeden muz a jedna zena -> I = 2, co je nizke cislo ale v tomto pripade mame aj nizku vzorku v kazdom pripade ak je vsak 100 muzov a jedna zena -> I = 1,01 takze dostat ju v tomto prostredi je pre jednotlivca ovela tazsie

Ak si budem chciet ist vrznut a pojdem:
a) do spolocnosti kde je 1000 bab a 10 chalanov ( I = 101 ) tak si tam pravdepodobne vrznem
b) do spolocnosti kde je 1000 bab a 10k chalanov ( I = 1,1 ) v tomto prostredi su pravdepodobne uz zeny dostatocne ovrzane co mi znizuje sance

Samozrejme pripominam, ze to plati vsetobecne nie absolutne.

//edit: dakujem, dakujem, dakujem :aasmile3:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

preeeeesne tak a dokonca aj vzorcom napisane, gratulujem. mas u mna veeelke plus. karmu nedavma nikomu. :plus: :plus: :plus: :plus: :plus: :plus: :plus: :plus: :plus: :plus: :plus: :plus: :plus: :plus: :plus: :plus: :plus: :plus: :plus:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

javatar napísal:No a preto je tam mnozne cislo. V ich okoli. Ale aj tak som to napisal trosku neuplne....
oh gosh :new18:

degradacia a indoktrinacia strike back.

Seriozne javatar, predstav si, ze si v uzavretej skupine kde je malo dievcat a vsetky su ukrutne spatne. Isiel by si po nich len preto, ze nic ine nie je po ruke? Pochybujem. A to iste plati ked je dievca zavru z prevadzkovych dovodov do malej skupiny chalanov (napr. v skole). Holt si dotycna najde niekoho mimo tuto skupinu. Jediny dovod kedy by cely henten nosens mohol platit ak ides niekam kde vies, ze budu len a len spaty, ale aj tak tam ides s tym, ze dneska zasunies tak holt nemas inu sancu.

Male mnozstvo muzov okolo dievcata nezvysuje Tvoje sance na uspech ani o piad (to iste plati v otocenom garde). Naopak, ked je okolo nej milion chalanov tak Tvoje sance rapidne klesaju pretoze statisticky sa v tom dave nachadze daleko viac jedincov, ktori Ta predcia v jednej ci viacerych veciach. A to ako dlhodobo treba nechat tento faktor posobit je tiez irelevantne, jak sa zenskej nepacis tak sa jej urcite nezacnes pacit len preto, ze uz dlhsi cas nebola vo vztahu.

Vzorec asi taky relevantny ako toto
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q= ... Td6Yc_hLpw

I rest my case.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Vzorec je len vyplodom mojej uchylky na matematiku a o relevantnosti nemoze byt rec. Tvrdenie je vsak zalozene na empirickom pozorovani (a nie len mojom). Nakoniec polovicu mojej teorie sam potvrdzujes - konkretne vo vete:
Naopak, ked je okolo nej milion chalanov tak Tvoje sance rapidne klesaju pretoze statisticky sa v tom dave nachadze daleko viac jedincov, ktori Ta predcia v jednej ci viacerych veciach.
A prieto akasi "priemerna miera snahy" musi byt vyssia.

Ci by som siel do fakt skaredej baby netusim. Pozname vsak pojem "latentna homosexualita" kedy niektori muzi sli aj do chlapov ked neboli zeny. A ked sa zeny vratili zase bolo vsetko v norme. V kazdom pripade ak je zachovana podmienka o vyraznom nepomere tak by sa niekto z muzskeho osadenstva dobrovolne a rad obetoval.

Ja viem, ze ty si v tomto strasne individualny a neuznavas ani pick up finty a davam ti za pravdu, ze nic z toho nie je 100%. Ale na urovni davu sa proste niektore veci deju pravidelne.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Sú aj baby ktoré dôjdu za chalanom. Ja som bol minule v bare, bola tam baba s nejakým kamarátom a prišla za mnou, že ako môže tak sympatický chalan byť sám. O chvíľu len odprevadila kamaráta a so mnou bola až do rána. Sympatická vysokoškolačka s vlastnu prácou. Možno je to len výnimka potvrdzujúca pravidlo, ale určite sú aj take baby čo sa vedia sami ozvať.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Samozrejme, že také sú a určite ich nie je málo. Neviem prečo sa to štylizuje len do roviny mužov dobyvateľov a nejaké pasívne čakajúce princezné.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

tak tak, kašlať na genderové stereotypy :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Veru..Jesto takych. Mne sa tiez stalo na namesti v BA, ked bol hokej, ze dievcina co zamnou stala najprv poziadala ci ich s kamaratkami odfotim a potom zachvilku mi klepala na plece, ze ci jej nedam cislo. Ono staci byt v spravny cas na spravnom mieste ako sa vravi a moze sa ti hocico pritrafit.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Bushido napísal:Sú aj baby ktoré dôjdu za chalanom. Ja som bol minule v bare, bola tam baba s nejakým kamarátom a prišla za mnou, že ako môže tak sympatický chalan byť sám. O chvíľu len odprevadila kamaráta a so mnou bola až do rána. Sympatická vysokoškolačka s vlastnu prácou. Možno je to len výnimka potvrdzujúca pravidlo, ale určite sú aj take baby čo sa vedia sami ozvať.
stalo sa mi to tiež v podnikoch pár krát, využil som to, no nikdy som nepokračoval s takou holkou ďalej
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Filipito napísal: stalo sa mi to tiež v podnikoch pár krát, využil som to, no nikdy som nepokračoval s takou holkou ďalej
No táto baba sa mi celkom páči, pretože máme nejaké spoločne záľuby. Čo sa mi na nej ďalej páči je že je samostatná a ambiciózna, takže sa jej v práci celkom darí. Nieje sice najkrajšia, ale je celkom sympatická a dosť výrazná. Po štyroch dňoch ako som ju poznal som sa jej spýtal či nechce ísť do chorvátska s čím súhlasila a o tyzden už ideme spolu na dovolenku a to sa poznáme asi 2 týždne, takže aj tam sa uvidí čo bude s nami ďalej. Až tak moc jej sice neverím pretože sama mi povedala že ma veľmi rada peniaze, takže predpokladám že je schopná zájsť dosť ďaleko aby ich zarobila. Ale tak dúfam že ak by spravila nejakú blbosť tak ma aspoň toľko charakteru, aby mi to povedala.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Dufam, ze jej dovolenku neplatis ty :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

"takže predpokladám že je schopná zájsť dosť ďaleko aby ich zarobila"

- z toho si nic nerob, babi ktore pracuju v Ba sa pre karieru k**via casto,
v urcitych prac. kruhoch je to uplne bezne- nemyslim to ironicky :) proste taky
je zivot a netreba si to moc skrabat.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Soviet napísal:Dufam, ze jej dovolenku neplatis ty :)
Samozrejme nie, to by som nespravil už len z toho dôvodu že na to nemám.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Filipito napísal:stalo sa mi to tiež v podnikoch pár krát, využil som to, no nikdy som nepokračoval s takou holkou ďalej
Prečo si nepokračoval ? Z princípu, či proste ti len neboli sympatické ?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

aj z princípu, aj z toho že neboli najkrajšie...
Keď ma baba osloví ako prvého tak už sa premňa nezdá tak "nedobytná", alebo ako to vysvetliť, nie je už pre mňa tak príťažlivá ako tá ku ktorej musim prísť, vymyslieť neaky otvárak atď, chápeme sa? :wink:
Napísať odpoveď