Vymena CPU v NTB
Vymena CPU v NTB
Dal by sa vymeniť CPU (procesor) v notebooku Acer Aspire 5253G Procák tam je AMD E-350 Dual Core 1.6 ghz a chcel by som tam dať niečo lepšie pretože na NTB mi niektoré hry nejdú len kvoli Procaku.... Grafiku mam pohoda 1 gb Amd HD 6470M
Aj 4 gb ram DDR3 mám len potrebujem lepší procák. Určite to nebudem robiť sám dám to do servisu len potrebujem vedieť aké procesory by tam pasovali.
Re: Vymena CPU v NTB
obavam sa, ze len E-450 a aj to pochybujem, ze ho kdesi zozenes
rozdiel vo frekvenciach je zanedbatelny (1,6 vs 1,65 GHz)
grafika je tiez slaba, nepomozes si v nicom
rozdiel vo frekvenciach je zanedbatelny (1,6 vs 1,65 GHz)
grafika je tiez slaba, nepomozes si v nicom
pokial dobre viem tak sa to vacsinou neda a osobne by som to ani nerobil
dalej neviem preco by ti nemali ist hry kvoli procaku a ako si nato prisiel ale ok.
dalej neviem preco by ti nemali ist hry kvoli procaku a ako si nato prisiel ale ok.
lebo ten procák je obdoba atomu v podaní AMD? na hry teda nie je, grafika je integrovaná v tom CPU. celkovo mašinky s týmito CPU nie sú určené na hry ani najmenej. a kto si to kúpi, že bude hrať hry za malé peniaze, veľmi rýchlo sa sklame
Pretože keď si dám niečo na stránke http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ tak mi stále ukáže že mám moc stárý a pomalý procák ostatné je v pohode...Teraz si chcem na steame kúpiť Portal 2 a neviem či mi pojde
Ale zas dal som na tú stránku L4D2 mi povedalo že nepôjde a bežalo mi to v pohodičke
Tak neviem
//autoeditácia príspevku (12 Júl 2012, 23:52)
Napíše mi že hrá nepojde a ide mi
//autoeditácia príspevku (12 Júl 2012, 23:52)
Poradte vaše skúsenosti s touto stránkoumisino22 napísal:Pretože keď si dám niečo na stránke http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ tak mi stále ukáže že mám moc stárý a pomalý procák ostatné je v pohode...Teraz si chcem na steame kúpiť Portal 2 a neviem či mi pojdeAle zas dal som na tú stránku L4D2 mi povedalo že nepôjde a bežalo mi to v pohodičke
Tak neviem
Portal 2 ma rovnaky engine, takze ti pojde rovnako ako L4D2
óó ide sa kupovať THXbeardie napísal:Portal 2 ma rovnaky engine, takze ti pojde rovnako ako L4D2