Rychlost -dialnica D1 TT- BA

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
dako77
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Rychlost -dialnica D1 TT- BA

Príspevok od používateľa dako77 »

Ahojte chcel by som sa spýtat ci mi viete niekto presne upresnit ako to je s rýchlostou na dialnici medzi Trnavou a Bratislavou. Tam ako su tri pruhy, tak obcas pri výjazdoch býva v pravom pruhu rýchlost znízená na 80km/h , ale zatial som nevidel moc ludí ze by tam spomalili, prípadne ci je porusenie predpisov, ked aby som nemusel spomalovat, tak prejdem z pravého do prostredného pruhu, aj ked nepredbieham ziadne auto, lebo uz som pocul ze tam tu 80tku merali. A este co sa týka mimo hodín 5 -19 hod, ked je tam 130km/h, tak nie je na kazdej tabuli napísaný ten dodatok 5-19.hod. , tak ze ci je to teda 110 alebo na celom úseku dialnice mozem íst stále 130km/ (samozrejme okrem obmedzení ked je práca na ceste,...)
Budem Vám vdacný za vase rady a skúsenosti, ako to riesite aj vy.
jefty
Star
Star

Re: Rychlost -dialnica D1 TT- BA

Príspevok od používateľa jefty »

po 19-tej hodine chodievam 130 a pred vyjazdom kde je aj znacka obmedzenia na 80 sa zaradim vzdy do stredneho pruhu. potom co prejdem ten pripajaci pruh (napr z odpocivadla) sa zaradim spat do praveho pruhu.

//vdaka, opravene
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

jefty - Chcel si napisat asi do praveho pruhu.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ta stodesina bez casoveho obmedzenia je vzdy pred tymi vyjazdmi a odpocivadlami par sto metrov pred tym, nez sa rychlost v pravom obmedzi na 80. Takze teoreticky by si medzi 19-6h mal na tychto usekoch jazdit 110.
Preradovat sa do stredneho pruhu koli tomu, aby si obisiel 80 by si sa nemal, pokial nikoho nepredbiehas. Aspon tak som sa to docital kdesi na nete, ked sa na to ktosi pytal. Ja to vsak robim tak, ze si idem v pravom svoje a 80 ma netrapi. Nebudem sa predsa ako saso preradovat hore dole na prazdnej ceste.
Jazdim tade velmi casto, niekolko krat do tyzdna a merat tu 80 som ich tam este nevidel.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Ja sa vzdy preradujem do stredneho kvoli tej 80ke. Ale tiez som ich to nikdy nevidel merat, vacsinou iba stoja na tych benzinkach a pozeraju dialnicne.
Napísať odpoveď