Zdravotné problémy po skúsení marihuany
Re: Zdravotné problémy po skúsení marihuany
Tak ani moja skusenost s marihuanou nebola nejruzovejsia...
Pred par rokmi sa do susedneho domu nastahovali holandania (zena a muz) a na moj podiv este neskusili marihuanu(?!) a nebol som inak ani ja
Oni si doniesli z holandska od suseda "kvalitnu" travu a vyfajcili to s mojim otcom a susedom,ale nic im nebolo.Tak som sa rozhodol cinit a od mojho znameho sme kupili ozajstnu "cigu".Vsetko sme mali pripravene,zacali sme hulit a medzitym sme hrali karty.Okrem toho ze oni sa zadrhli asi 2x a palilo im to hrdlo moc,necitili ziadne priznaky a ani mne nic nebolo.Ale zrazu "to" namna prislo a zacal som sa smiat na tom ze v radiu pustali piesen v ktorej spievali po anglicky.Toto boli len prve priznaky,neskor prisiel na mna vlci hlad,zjedol som 3 sacky Tortilla chipsu,no necitil som vobec ich chut,cize sladke/slane/kysle u mna neexistovalo vtedy a o tom nevravim ze som nevedel prestat jest
Im este stale nic nebolo ale ja som uz bol maximalne v tom.Hrali sme karty a mal som take mensie vypadky alebo neviem ako to nazvat,napr. hrali sme len druhe kolo a ja som si myslel ze sme uz skoncili a zbalil karty a zacal odznova miesat.Potom som jedol pelendrek a k tomu som to zapijal Coca-Colou.Bolo to zaujimave lebo pelendrek chutil ako Coca-Cola a Cola zas jak pelendrek.Citil som si tep na krku ako mi tlacilo krv do hlavy a hlava mi padala do stran a ja som si to ani nevsimal,stena sa zacala rozmazavat,ja som uz ani rozpravat nevedel.A nakoniec mi prislo velmi zle,tocila sa mi hlava a bolo mi zle.Ked som si zdvihol hlavu,tak mi bolo na zvracanie.Asi 10 minut som lezal takto na stole potom som povedal zenskej nech donese vedro,ze idem tyckovat.Vyslo toho dost vela a citil som sa skor jak opity.Okolo deviatej som prisiel domov,lahol do postele,zapol MTV a zatvoril oci...No to bolo nieco uzastne,ako ked vo Windows Media Playeri tie efekty.Na druhy den som sa zobudil uplne ako po opici a vtedy som prisahal ze viac si uz urcite nedam 
To sa moze stat pri silnom matrosi. Moj kamos raz zohnal velmi silny matros a isli sme to davat dokonca cez bongo, cize sila a to co prislo potom uz nikdy nechcem zazit. Z bonga som potiahol 2x aj napriek tomu, ze po prvom potiahnuti mi kamosi vraveli, ze druhykrat uz tahat nemam, ze to je strasne silne, ze ma to odpali, no ja som si napriek tomu potiahol a kamosi mi na to povedali uz iba ze: "prave si urobil osudovu chybu." Prislo to uz po par sekundach, najskor som iba kaslal, potom prisli hrozne stavy, musel som si sadnut lebo som sa neudrzal na nohach, casom sa to zacalo zhorsovat, postupne som prestaval vnimat podnety z okolia, v hlave mi zacala coraz hlasnejsie vyhravat pravidelna melodia a pred ocami sa mi ukazoval nejaky obraz (nieco ako tie vizualizacie vo windows media player). Ta melodia v hlave bola coraz silnejsia a silnejsia, nakoniec az tak, ze som vobec nevnimal co hovoria kamosi, ani som necitil ako sa ma dotykaju. Stale do mna buchali ci som ok no ja som nevladal ani zdvihnut hlavu. Dokonca mi na hlavu naukladali na seba kamene a ja som sa vobec nehybal takze ani nespadlideszka3 napísal:Tak ani moja skusenost s marihuanou nebola nejruzovejsia...Pred par rokmi sa do susedneho domu nastahovali holandania (zena a muz) a na moj podiv este neskusili marihuanu(?!) a nebol som inak ani ja
Oni si doniesli z holandska od suseda "kvalitnu" travu a vyfajcili to s mojim otcom a susedom,ale nic im nebolo.Tak som sa rozhodol cinit a od mojho znameho sme kupili ozajstnu "cigu".Vsetko sme mali pripravene,zacali sme hulit a medzitym sme hrali karty.Okrem toho ze oni sa zadrhli asi 2x a palilo im to hrdlo moc,necitili ziadne priznaky a ani mne nic nebolo.Ale zrazu "to" namna prislo a zacal som sa smiat na tom ze v radiu pustali piesen v ktorej spievali po anglicky.Toto boli len prve priznaky,neskor prisiel na mna vlci hlad,zjedol som 3 sacky Tortilla chipsu,no necitil som vobec ich chut,cize sladke/slane/kysle u mna neexistovalo vtedy a o tom nevravim ze som nevedel prestat jest
Im este stale nic nebolo ale ja som uz bol maximalne v tom.Hrali sme karty a mal som take mensie vypadky alebo neviem ako to nazvat,napr. hrali sme len druhe kolo a ja som si myslel ze sme uz skoncili a zbalil karty a zacal odznova miesat.Potom som jedol pelendrek a k tomu som to zapijal Coca-Colou.Bolo to zaujimave lebo pelendrek chutil ako Coca-Cola a Cola zas jak pelendrek.Citil som si tep na krku ako mi tlacilo krv do hlavy a hlava mi padala do stran a ja som si to ani nevsimal,stena sa zacala rozmazavat,ja som uz ani rozpravat nevedel.A nakoniec mi prislo velmi zle,tocila sa mi hlava a bolo mi zle.Ked som si zdvihol hlavu,tak mi bolo na zvracanie.Asi 10 minut som lezal takto na stole potom som povedal zenskej nech donese vedro,ze idem tyckovat.Vyslo toho dost vela a citil som sa skor jak opity.Okolo deviatej som prisiel domov,lahol do postele,zapol MTV a zatvoril oci...No to bolo nieco uzastne,ako ked vo Windows Media Playeri tie efekty.Na druhy den som sa zobudil uplne ako po opici a vtedy som prisahal ze viac si uz urcite nedam
-
Kok
Light Professional
sak ja sa ti ani necudujem ze si sa zryhal, ked zdusim 3 baliky cipsov a do toho pijem kolu s pelendrekom .. ako chalani ja neviem ze ci ste fajcili vdovu alebo kieho boha ale ryhat z weedu sa neda
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
z weedu nie, ale z toho co do seba vdaka riadnej pazravke natlacis ano. A samozrejme ked do toho rubes napr piva, tak to je tiez hned
Da sa z toho ryhat. V ten den som mal zjedenu iba jednu zemlu ktoru som mal na ranajky takze prezraty som nebol absolutne. Ryhal som asi 10x a z toho prvych 3x som vyzvracal tu zemlu a potom som vracal uz iba zlc. Kamos co tam bol sa tiez zryhal ale len raz.
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Tak je otazne, ci to bola trava alebo nejaka haved z "crazy" shopu..
//inac moj najhorsi(alebo najlepsi?
) stav som mal druhy den na dozvukoch, ked som si na poriadnu opicu zvaril 3-4 bonga.. potom sme vsetci sedeli pred telkou asi hodinu a nevladali sa ani pozerat... ale zasa, spajam si to viacmenej s tou opicou 
//inac moj najhorsi(alebo najlepsi?
tiez ked som zvracal tak to bolo na 10x asi a ku koncu som uz len zlc zvracal.. ale nikdy mi na druhy den po trave nic nebolo ako tu nektori spominaju, semtam som bol este kus vymlety, ale praveze skor naopak ket vela chlastam a do toho zahulim tak sa rano budim bez bolehlavu a celkovo cerstvy... inak hovori sa ze sa nedaju mat vizualy z ganji ale zazil som take ze som bol zduneny jak prasa, a siel som s kamoskou dom z baru, mohlo byt po polnoci.. a skratka som sa s nou bavil cestou
a periferne som videl ludi, ale konkretnych.. grupu ludi pod stromom, chlapika v cervenej mikine a siltovke, ale ket som sa za nim obzrel tak ten clovek tam nebol. (ziadne lakacky alebo ultra haluze, skor take realisticke somariny) alebo jak som prisiel dom a som si lahol pocul som normalne hrat radio z kuchyne, nocne dialogy co oco dakedy zvykne pocuvat.. akurat ze potom asi po 10 minutach mi doslo ze tam skratka nikto neni a radio je vypnute a ze to bola iba haluza...