Displex produkty - nekupovať, šmejd, o*eb, nefunkčné
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Displex produkty - nekupovať, šmejd, o*eb, nefunkčné
Ahojte,
Tak ma napadlo, že sa s Vami podelím o moju dnešnú skúsenosť. Z rakúska som si objednal najnovšiu verziu "lešťiaceho" a "škrabancov odstraňujúceho" produktu displex. Poctivo som zaplatil nejakých 5 či 6 evri na ebayi, nech to para tlačí. Došlo domov a ja celý happy, že môj One X bude oprostený mikroškrabancov [doslova pod úrovňou hrúbky vlasu], ktoré vôbec nie je vidieť, len pod špeciálnym uhlom. Napatlal som zázračnú hmotu na display, počkal "presne" 2-3 minúty, ako bolo napísané v návode a display vyleštil. Voila! škrabance je ešte viac vidieť ako pred tým! Toto je presne to čo sme chceli dámy a páni, produkt, ktorý Vám zvýrazní škrabance na telefóne.
Človeka čo predáva tento "produkt" by som zavrel do väzenia a mali by ho predávať čisto LEN ako leštič telefónov, v žiadnom prípade nie potenciálny opravovač poškrabaných plôch.
Veci použité v recenzii:
- poškrabaný HTC One X
- Displex Touch Screen Polish
- Displex Touch Screen Polish nanášacia a stieracia handrička
[foto sú len ilustračné]
Tak ma napadlo, že sa s Vami podelím o moju dnešnú skúsenosť. Z rakúska som si objednal najnovšiu verziu "lešťiaceho" a "škrabancov odstraňujúceho" produktu displex. Poctivo som zaplatil nejakých 5 či 6 evri na ebayi, nech to para tlačí. Došlo domov a ja celý happy, že môj One X bude oprostený mikroškrabancov [doslova pod úrovňou hrúbky vlasu], ktoré vôbec nie je vidieť, len pod špeciálnym uhlom. Napatlal som zázračnú hmotu na display, počkal "presne" 2-3 minúty, ako bolo napísané v návode a display vyleštil. Voila! škrabance je ešte viac vidieť ako pred tým! Toto je presne to čo sme chceli dámy a páni, produkt, ktorý Vám zvýrazní škrabance na telefóne.
Človeka čo predáva tento "produkt" by som zavrel do väzenia a mali by ho predávať čisto LEN ako leštič telefónov, v žiadnom prípade nie potenciálny opravovač poškrabaných plôch.
Veci použité v recenzii:
- poškrabaný HTC One X
- Displex Touch Screen Polish
- Displex Touch Screen Polish nanášacia a stieracia handrička
[foto sú len ilustračné]
-
luto
Darca
Re: Displex produkty - nekupovať, šmejd, o*eb, nefunkčné
Priklanam sa k tebe, Displex nikdy nefungoval ako pripravok, ktory zaleje skrabance a budu ovela menej viditelne, prave naopak ako pises zvyrazni ich. Ja si ho pametam este v cervenych tubickach, tiez pribalene z handrickou s mikrovlakien. Ta jedina bola pouzitelna, ale bez displexu sa s nim paradne cistili okuliare 
-
uplink
VIP
Červená je verzia pre nedotykové displaye, žltá je pre dotykové, údajne aj Gorilla Glass či ako sa to píše, mi písala ich "podpora".
-
uplink
VIP
Viem Shep, ale tak po*ral som to
som mal dva mobily pred tým bez fólie a všetky som začal mať v 100% stave, aj skončil. A čul som neudržal "moč" v rukách, tak to tak dopadlo, čo už 
od kedy padol moj one x na zem tak neriesim skrabance
display v pohode ale taky vryp pri repraku no konec 
-
uplink
VIP
Čím väčší, tým viac padá na zem
originál by som na ňom mal mať to nokiácke putko a mať ho stále na ruke, ale ako sa poznám, tak by som ho o*ebal o predmety, keby mi vypadol z ruky a skončil by ako živý palcát 
-
guess.whoo
Redeemer
no ja som tiez mal tu cervenu verziu este pre nejaky SE co som mal v minulosti a dopadlo to rovnako 
-
uplink
VIP
Sa teším keď táto téma stúpne v googli na top 10, potom si to možno všimnú aj nejakí predajcovia a spravia s tým niečo. Už dosť borcov reagovalo na mnohé príspevky z hojko.com práve skrze to že boli na TOP10 v googli 
-
typek61
Darca
nemozem uverit ze si na tuto prkotinku veril 
-
uplink
VIP
Tak ja vyskúšam všetko typek, aby som potom mohol nadávať z pozície vlastnej skúsenosti. Preto sa snažím klientov niekedy nahovárať na silné veci, aby som mal skúsenosti s high-end hardwarom a oni špičkové a spoľahlivé veci. Čím viac skúseností, tým lepšie veci viem poradiť/poskladať. A čo sa týka mobilov, tak to robím rovnako. A ako by som mohol niečo povedať o tom produkte, keby som nemal vlastné skúsenosti? By som bol len virtuálna tlčhuba
...
-
guess.whoo
Redeemer
presne tak, navyse ked ten vyrobok nestoji extremne vela a vyzeral doveryhodne
-
qwerty-xyz
Ale veď na DISPLEX nepíšu že je primárne na odstraňovanie škrabancov ! ... max tak leštič/čistič ...