NASCAR [SPRINT CUP SERIES]

O športe...
gallardo570_4
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

NASCAR [SPRINT CUP SERIES]

Príspevok od používateľa gallardo570_4 »

Zdravim.. Sledujete niekto tento sport? Myslim seriu SPRINT CUP... Ja som to zaca sledovat len nedavno ale nenormalne ma to chytilo .. Pozeravm na Sport5 vzdy davaju LIVE prenos nezalezi na hodine (tak to ma byt) a potom nenormalne mnozstvo repriz.. Co je len skvele.. A ten komentar ! No to treba vidiet neuveritelne zohrata dvojica uchvatne... Vrele odporucam!!
Petr Minarik a David Hanacek klobuk dole..;-)
dwarf
Expert
Expert

Re: NASCAR [SPRINT CUP SERIES]

Príspevok od používateľa dwarf »

Niekedy si to pozriem ak sa nudim ale ak idu preteky na 200+ kol je to nuda lebo aj tak sa vsetko podstatne deje v poslednych 20tich kolach. :D urcite ma nascar ako taky nieco do seba aj ked velmi ovaly nemusim, skor si pozriem NASCAR ak sa jedna o klasicky okruh ako Daytona a podobne, vtedy su to prave preteky. A podla mojho nazoru sa nascar nikdy nevyrovna klasickej WRC rally a F1. Je to cisto sport pre "rednecks". :wink:
gallardo570_4
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa gallardo570_4 »

Hej jasnee... Mas pravdu je to typicky americky sport... Oni si proste robia na tom svojom "kusku" zeme robia co chcu a ostatne ich nezaujima ja som to zacal pozeravat hlavne kvoli tomu komentaru na sporte5 je proste skvely...
gandus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa gandus »

Vsíce po roku, ale aj tak odpoveď. NASCAR je vec, ktorú treba najprv slušne do detailov pochopiť, inak nebude baviť nikoho. Ja osobne ho uznávam ako druh motoršportu, ktorý veľmi dobre dopĺňa F1 a iné preteky, ktoré ma bavia a snažím sa ich sledovať. Prenosy na Sport5 boli fantastické, tak ako aj prenosy iných motoršportov, no tento rok som tam ešte nevidel vlastne nič z roku 2012. Pritom len v Sprint Cupe je už 7 pretekov za nami, nehovoriac o tom, že Sport5 v noci nedáva nič, keby chceli mohli by dávať aj Nationwide a CampTruck Series. Neverím, že pre Česko a Slovensko sú vysielacie práva také drahé, aby to nezaplatili, no neviem kde je problém. Snažím sa ich teda sťahovať od Fox-u, ale nie všetky sa dajú nájsť.

FYI - Daytona je SuperSpeedway (čiže ovál)

celkom by ma potešilo, ak by táto téma ožila.
Lpersexionist
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lpersexionist »

Tento tyzden dalsi pretek v New Hampshire. Je to pre nas v prijatelnom case t.j. 18:00..aspon myslim :-D Bude niekto sledovat aspon stream, kedze v telke na Sport 5 to tuto sezonu nebezi ?

//autoeditácia príspevku (29 Júl 2012, 11:32)
Dneska Indi ;-) Start pravdepodobne 7.15 pm.. Dufame v dobre pocasie
Napísať odpoveď