Pomoc PROSIM s PC /zdroj/
Pomoc PROSIM s PC /zdroj/
Stala sa mi jedna menšia nepríjemnosť dnes prídem domov a cítim zo staršieho stolného počítača zápach.Zapnem na ňom tlačidlo na spustenie.Neroztočil sa mi ani žiadny ventilátor proste nič nenabehlo ticho.Mám pocit , že ide o odpálený zdroj ( v lepšom prípade ).
Ako zistím , či nejde napríklad o odpálenie nejakého iného komponentu napríklad matičná doska /prípadne nejaké iné rady/.
Ide o základnú dosku ECS 865PE-A7 v1.0a.
Za reakcie vopred dakujem(nie som príliš expert čo sa týka PC).
Ako zistím , či nejde napríklad o odpálenie nejakého iného komponentu napríklad matičná doska /prípadne nejaké iné rady/.
Ide o základnú dosku ECS 865PE-A7 v1.0a.
Za reakcie vopred dakujem(nie som príliš expert čo sa týka PC).
Re: Pomoc PROSIM s PC /zdroj/
skus si pozicat zdroj a vymenit za ten tvoj
s najväčšou pravdepodobnostnou to bude odpálený zdroj ak máš možnosť pre 100% istotu skús požičať od niekoho funkčný zdroj s podobnými parametrami alebo vyššími..
// už ma predbehol rýchlejší user
// už ma predbehol rýchlejší user
velké díky za reakcie... obávam sa , že v mojom okolí sa nenájde taký človek ....btw zlatá éra stolných pc /dnes to smeruje skôr preferovaní notebookov v domácnostiach / ... predtým som tam mal 350W zdroj... to je jedno z riešení druhé je kúpa ojazdeného PC , nového alebo nového zdroju vzhľadom na vek základnej dosky a komponentov na nej ...
nový zdroj podobných parametrov 20 €
starší PC /bazar/ podobných parametrov cca 45 €
FLOPPY,CD/DVD Mechanika
ATX
Grafika - AGP - GeForce 6200
atd.
nový zdroj podobných parametrov 20 €
starší PC /bazar/ podobných parametrov cca 45 €
FLOPPY,CD/DVD Mechanika
ATX
Grafika - AGP - GeForce 6200
atd.
otvor bocnicu, najdes na zdroji nazov a aj waty, podla toho si kup na internete zdroj, ak to pojde budes mat PC, ak nepojde, mozes ho do 7 dni vratit
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
vsak to mu staci kludne 300 W zdroj
Mám podobný problém so svojím zdrojom.
Bol som na kompe približne 2 hodiny a zrazu sa mi vypol.Nebol to výpadok elektriny,pretože dioda na obrazovke a reprákoch svietila dalej."Smrad" zo zdroja ale nebolo cítiť !
PC som ale nevedel znova zapnúť.
Počítač je skladaný,záruku ešte na zdroj mám, ale niesom si istý či to nie je náhodou chyba v nejakom inom komponente.
Stalo sa to už niekomu,že by mi poradil v čom je teda chyba ?
Bol som na kompe približne 2 hodiny a zrazu sa mi vypol.Nebol to výpadok elektriny,pretože dioda na obrazovke a reprákoch svietila dalej."Smrad" zo zdroja ale nebolo cítiť !
PC som ale nevedel znova zapnúť.
Počítač je skladaný,záruku ešte na zdroj mám, ale niesom si istý či to nie je náhodou chyba v nejakom inom komponente.
Stalo sa to už niekomu,že by mi poradil v čom je teda chyba ?
Nic sa ti poradit neda, jedine skusit iny zdroj.
Nemohol sa ti prehriat nejaky komponent a bezpecnostne sa ti vypol
To ma tiež napadlo že sa mi napriklad cpu prehrialo a vypol sa.
Ale to by sa určite zasa musel zapnúť.Takže asi to bude v tom zdroji.Ja som len myslel,či sa to nestalo niekomu inému tiež,že ako postupoval niekto iný.
Ale to by sa určite zasa musel zapnúť.Takže asi to bude v tom zdroji.Ja som len myslel,či sa to nestalo niekomu inému tiež,že ako postupoval niekto iný.