BattleField 3
Re: BattleField 3
No ja by som sa pridal k matchu, ale je pravda ze neexcelujem. Skor by som bol na pritaz ako na uzitok. 
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja by som si tiez s vami zahral 
-
hojko
Site Admin
Dnes som skusil ten Gun Mode a celkom sa mi to paci. Myslim, ze nieco take uz bolo v Call of Duty alebo v inej podobnej hre. Len sa este musim zorientovat na nove mapky.
jj aj v CoD ale aj v Csku je to bežný mod gungamehojko napísal:Dnes som skusil ten Gun Mode a celkom sa mi to paci. Myslim, ze nieco take uz bolo v Call of Duty alebo v inej podobnej hre. Len sa este musim zorientovat na nove mapky.
Tak niekto navrhnite nejaky server pre 32 hracov potom sa zadeli cas a datum a mozeme zabojovat 
SkúsimMichalkoOo napísal:
origin ID zmení aj meno v BF3
BATTLEFIELD 3 - DLC - BACK TO KARKAND
Prosim vas neviete ci je na tejto hre aj single player ?
Lebo multiplayer moc nehravam a dnes idem do tesca a ak ju tam budu mat tak ju hned aj kupim.
Dakujem.
Lebo multiplayer moc nehravam a dnes idem do tesca a ak ju tam budu mat tak ju hned aj kupim.
Dakujem.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: BATTLEFIELD 3 - DLC - BACK TO KARKAND
musíš mať pôvodný BF3 (klasika iba BF3 bez back to karkand) a tam single je. Toto sú iba MP mapy
Kupovat BF3 kvoli single je zbytocnost.
Zahral by niekto COOP? Alebo len tak multiplayer na nejakom serveri? 
Configuracny program na BF3 + zdrojak (C#)
Aero sa mi niekedy po skonceni BF nezapne tak ho vyuzivam.
// http://www.hojko.com/post1916094.html#p1916094
Aero sa mi niekedy po skonceni BF nezapne tak ho vyuzivam.
// http://www.hojko.com/post1916094.html#p1916094
ak by ktokoľvek náhodou našiel nejaké informácie ohľadom lagujúcich serverov(ktorých je veľa) tak poprosím, dajte ich sem. chcel by som vedieť, že či s tým DICE vôbec niečo robí. lebo to robí dosť často a už je to takto približne 2-3týždne
-
hojko
Site Admin
Snajper2: Podla coho si vyberas server??? Ja si dam pravidla, teda napr 32+48+64 hracov, vyberiem mapy, zvolim volne sloty 1-5 a potom refreshnem. Dam to zobrazit podla pingov a tie, ktore su tam okolo 25ms az 50ms, tak tam si zahram a nemam problem s lagmi.
ja dám určitý počet hráčov(napríklad 32) a vyberiem si mód. v ostatnom(sloty, pingy) sa nevyznám
Netreba sa vyznat, nastav si filter (pocet hracov, mapy, mod,...), vyber region (Europa) a potom si servery zoradis podla pingu jednym kliknutim. Ja to takto robim a s lagovanim servera som mal problem asi iba raz.
Hraj na serveroch kde mas pingy < 50ms.Snajper2 napísal:ja dám určitý počet hráčov(napríklad 32) a vyberiem si mód. v ostatnom(sloty, pingy) sa nevyznám
Tak som si kupil Premium, hlavne kvoli dalsim DLC, CQ ma nikdy nejak nelakalo a dnes som aj zistil preco
Je to na mna velmi neprehladne, random spawn je zloba. Ako tak je to organizovane pri Gun Master, to je mod ktory ma ako tak bavil.
Ale vidim to tak, ze pockam na Armored kill a potom sa ukaze prava sila Battlefieldu
Ale vidim to tak, ze pockam na Armored kill a potom sa ukaze prava sila Battlefieldu
A mne sa ešte zdá, že 64 hráčov bude na tú mapu máloGothaR napísal:Tak som si kupil Premium, hlavne kvoli dalsim DLC, CQ ma nikdy nejak nelakalo a dnes som aj zistil precoJe to na mna velmi neprehladne, random spawn je zloba. Ako tak je to organizovane pri Gun Master, to je mod ktory ma ako tak bavil.
-
TommyHot
Addict
Tiez som dnes kupil premium a tiez mam rovnake dojmy z CQ. Na druhej strane, za par minut som nazbieral cez 5000 bodov, takze sa nestazujemGothaR napísal:Tak som si kupil Premium, hlavne kvoli dalsim DLC, CQ ma nikdy nejak nelakalo a dnes som aj zistil precoJe to na mna velmi neprehladne, random spawn je zloba. Ako tak je to organizovane pri Gun Master, to je mod ktory ma ako tak bavil.
Ja som teraz vo stvrtok kupil bf v akcii, bolo by super s niekym zahrat.. nieje problem s napajanim sa ludi vo friendliste k sebe?