Na aky server uploadovat?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Na aky server uploadovat?

Príspevok od používateľa Sarger »

Plasmon: dobrú skúsenosť mám s czshare.com
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

na hellshare zacali hromadne mazat vsetky subory, ktore porusuju autorske prava...takze urcite neodporucam, na warreze to bol urcite najoblubenejsi uploadovaci server, no teraz vsetky linyk starsie ako 2-3 dni su zrusene a subory z hellshare zmazane...evidentne sa pokakali z tej ACTA lobby...

czshare je nenormalne pomale...

a ma teraz niekto problemy s rapidom rovnako ako ja? poslednych par dni je rychlost na rapidshare minimalna...mam problemy cokolvek stiahnut...pricom obycajne mi vzdy bezalo stahovanie mojou plnou rychlostou (viac ako 2,5MB/S)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

share-rapid sa drží veľmi dobre. Ešte stále sú tam veci aj pár rokov staré.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

no jo, ale to je iba platene...ziadn free download...

ja momentalne pouzivam ulozto.sk , sice mi vadi ten zastarany design a to, ze stabilita je dost mensia, aspon mam casto problemy pri uploade, ze dojde ku kratkemu vypadnu aj na par ms...no uz ulozto v uploade nevie pokracovat a hned to vyhodi error a potom musim zacat zase odznovu...

//autoeditácia príspevku (01 Mar 2012, 1:14)
nasiel som toto...

http://torrentfreak.com/rapidshare-slow ... es-120224/
Martin_10
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Martin_10 »

Hľadám taký server, ktorý udrží aj tie súbory, ktoré neboli dlho sťahované (napr. ako bol megaupload)
Neviete náhodou ?
Ďakujem.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

zistil som, ze czshare aj ulozto momentalne hromadne mazu subory... :( a evidentne sa najdu aj uploaderi, ktori nahlasuju subory inych, aby ich zmazali...kreteni...
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

Nestačí zaheslovať súbor? (rar napríklad)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

neviem ako by som to potom urobil...nehadzem linky na warez...a zase zaheslovat to a potom dat heslo do komentu k tomu suboru, to je asi zbytocne, nie? :D

Europa sice ACTU odmietla...ale od padu megauploadu sa toho naozaj velmi vela zmenilo...nepoznate nejaky spolahlivy zahranicny hosting, kde to nemazu? napr. v rusku alebo na nejakych ostrovoch? :)

a teraz este aj toto...trapaci...

http://www.dsl.sk/article.php?article=12798&title=

http://www.minv.sk/?informacie-kr-pz-v- ... mu-vazenie

by ma zaujimalo, ako tomu chalanovi dokazu, ze ked si niekto stiahol jeho film, tak:
A/kvoli tomu, ze si to stiahol, tak nesiel do kina alebo si nekupil DVD
B/ze si to aj naozaj pozrel...

ked pojdem na film do kina a potom v praci porozpravam, ze to bola strasna kravina...a kvoli mne na to dalsich 30 kolegov nepojde a ukratim tak filmove studio o zisk z potencionalnych zakaznikov...tak co? aj za to nas uz budu zalovat a zatvarat do basy ??? alebo co ked na nejakej stranke na nete vyjadrim svoj nazor na nejaky film alebo knihu a iba kvoli mojej recenzii, si to niektori ludia nekupia?

mne staci, ked si pozrem MTV Cribs...jake maju baraky ti producenti, hudobnici a herci...hned je mi jasne, ze ich "piratstvo" o zisky neokrada...prave naopak, casto im robi reklamu zdarma...
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

pomyselnú korunu tomu nasadila SOZA, nedávno jednému chlapovi pískalo v nose keď spal tak by som si dal pozor aby si aj za také veci nepýtali €

moc sa v tom nevyznám, problémy s tým nemávam ale čo sa týka ruských sajtov:
narod.ru je asi najpoužívanejší filehosting, ja som tam nič nedával ale na hlavnej stránke píšu že "súbory sú uložené na serveri najmenej 3 mesiace, táto doba môže byť predĺžená aj automaticky s každým stiahnutím súboru"
vkontakte.ru je ruská verzia facebooku, je tam veľa videí a hudby online (dostupné len pre registrovaných), s copyrightom si hlavu nelámu ale keď tam je nejaký film alebo seriál tak je väčšinou po rusky, ak má človek mobil s androidom tak hudba sa dá aj sťahovať

keď už to tu riešime, tu je tzv. pohotovostný IP list pre prípad takedownu DNS serverov - http://pastebin.com/Dp685kwd

a samozrejme:
Prílohy
1972963_700b_v1.jpg
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Začne sa kšeftovať s obsahom presne tak, ako v rokoch keď ešte nebol internet ... alebo stiahnutie filmu by trvalo dva dni :D

BTW: to s tou zlou recenziou napr. filmu: Dá sa to aplikovať aj presne naopak ... ja si stiahnem film, poviem kamarátom, že je dobrý .. tak sa zoberie celá partia a pôjde do kina :)
Napísať odpoveď