ako nájsť Home Page súbor - verifikácia Google
ako nájsť Home Page súbor - verifikácia Google
Čaute, potrebujem nájsť na FTP mojej stránky Home Page súbor, do ktorého potrebujem vložiť nejaký Meta Tag. Ako ten súbor nájdem? Stránka je asi robená cez nejaký CMS a už som prezrel všetky adresáre ale nenašiel som ten správny súbor. Dík
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: ako nájsť Home Page súbor - verifikácia Google
ak máš stránku zložitú a nevieš to nájsť, tak použi inú formu verifikácie, napríklad pomocou súboru. Ten ti vygeneruje, stiaheš si ho z googlu a uploadneš na ftp. A o viac sa nestaráš
Ďakujem. Už to skúšam. Napriek tomu by som sa rád dopracoval k tomu súboru.
-
audiotrack
VIP
ku ktorému súboru teraz myslíš? Ten kde vložiť meta data, alebo ten, ktorý ti vygeneruje google a nahráš ho na ftp?
Ten Home Page súbor, kam mám vložiť Meta data.
-
audiotrack
VIP
to nevieme keď je to cms a nevieme aké 
Má to byť v domovskej stránke, teda index.htm, index.html, index.php, default.php, default.html a podobne. Záleží akú stránku tvoj systém používa ako index. S najväčšou pravdepodobnosťou to bude index.php. To ale neznamená že to máš vložiť do neho, lebo ak je to cms tak sa zrejme skladá z väčšieho počtu php súborov ktoré sú navzájom includované do seba, takže si musíš nájsť kde je hlavička stránky (všetky meta tagy) ale ani to nemusí byť v jednom súbore pokope.
Má to byť v domovskej stránke, teda index.htm, index.html, index.php, default.php, default.html a podobne. Záleží akú stránku tvoj systém používa ako index. S najväčšou pravdepodobnosťou to bude index.php. To ale neznamená že to máš vložiť do neho, lebo ak je to cms tak sa zrejme skladá z väčšieho počtu php súborov ktoré sú navzájom includované do seba, takže si musíš nájsť kde je hlavička stránky (všetky meta tagy) ale ani to nemusí byť v jednom súbore pokope.