chcem si kupit notebook na prácu s grafikou do 800 e . Pripadne by som dotiahol na 1000 (najviac 1200 ale tomu sa chcem vyhnut) chcem na nom robit v photoshop, sai s tabletom a podobne a aj programy na 3Dcko typu 3Ds max.
Presnejsie...
To, co by som chcel by malo mat aspon 6 GB ramku nech ma viac ako 2 jadra, a samozrejme kvalitny procesor. Asi intel najlepsie ale velmi sa do toho nerozumiem ale aby nebol vstavany alebo co, to mi radili. HDD mi staci aj ten okolo 350gb. A hlavne kvalitny display + s akym aj na slnku uvidim. na dizajne absolutne nezalezi, ale co sa tyka velkosti, taky ten stredny notas s uhloprieckou takou tou vecsou, aka je pre stredne notasky, tusim je to 5ka ale zacal som rozmyslat, ze ak by nebol drahsi, vlacil by som sa aj s vecsim s tou sedmickou. predsalen obrazovka je dolezita. No a samozreljme nech je kvalitny, neprehrieva a nekazi sa. A to ani po roku!
(Ja sa velmi nevyznam stale v notasoch tak kludne aj mimo parametrov dajte typ ak je nejaky dobri a viete ze je dobri na tu 3D/2D grafiku)
prosim poradte! uz pridlho hladam...
Napisal som aj do temi pre pomoc s kupou notebookov ale nejak sa normalnej odpovede neviem dockat a dost to súri...
vopred dakujem