Caute mám tu menší problém. Pri pisaní do google mam hrubé písmo. Vid. obrazok. Ako sa toho zbavím ? Dakujem za pomoc.
http://i.imgur.com/DMuHN.png
Hrubé písmo Firefox.
Re: Hrubé písmo Firefox.
skús Ctrl+0 (nula)
To som skúšal... nič. Robia to len niektoré stránky ako napr Youtube,google.. napr hojko je normálne
-
anyway
Light Star
V prehliadaci: Options>Content>Advanced a zaciarkni "Allow pages to choose their own fonts", ak nie je.
Hmm nemože byt problem s fontami ? anyway spravil som to mal som to zaskrtnute...
//autoeditácia príspevku (14 Júl 2012, 21:27)
nainstaloval som Chrome.. tam mi to pri google zase hadze nejake čudne naklonene písmo... pri firefoxe to hrube....
//autoeditácia príspevku (14 Júl 2012, 21:32)
Pozrel som nastavenia na bratovom pc... uplne totožne ako na mojom.... proste si myslim ze mam nejako poje**ne fonty...
//autoeditácia príspevku (14 Júl 2012, 21:56)
Okej.. problem solved... problem bol s Fontami prekopčil som si z bratoveho PC.. dal na moj vsetko funguje ako ma.. dufajme.
//autoeditácia príspevku (14 Júl 2012, 21:27)
nainstaloval som Chrome.. tam mi to pri google zase hadze nejake čudne naklonene písmo... pri firefoxe to hrube....
//autoeditácia príspevku (14 Júl 2012, 21:32)
Pozrel som nastavenia na bratovom pc... uplne totožne ako na mojom.... proste si myslim ze mam nejako poje**ne fonty...
//autoeditácia príspevku (14 Júl 2012, 21:56)
Okej.. problem solved... problem bol s Fontami prekopčil som si z bratoveho PC.. dal na moj vsetko funguje ako ma.. dufajme.