League of Legends
Re: League of Legends
Ja neplánujem hrať ranked, baví ma to hrať s tými poliakmi, teraz mám lvl 10 a základy ovládam, hrám to len pár krát týždna keď sa nudím 
no ja som zacal hravat ako lvl 30 s 150 win? proste som to nevedel,ale uz vtedy ked som to zapol,tak som sa snazil netrollit a nemal som skore 0/15 ... len proste vtedy a teraz to je dost rozdiel.wardujem si svoju linku viem,co si mozem dovolit a je to lepsie.akurat s gangami niesom spokojny vobec.Vacsinou natrafim na zleho junglera,co ani nepride gangnut a ked hej,tak pride normalne po linke a zacne mi farmit minionov..cely team sa nahana za killom a ignoruju to,ze by mali ochranit AP a AD carry.
Hm, mohol by mi niekto vysvetlit čo sú všetky tie výrazy carry, AP, AD, jungler atd?
AD - attack damage, hero zameraný na fyzický damage
AP - ability power, hero zameraný na magický damage
support - podpora teamu (aury, wardy atď.)
jungler - behá po lese a dáva neutrálne creepy, gankuje súperov, vďaka nemu môže byť horná lajna sólo
tank - nárazová jednotka..armor, MR (magic resist) a veľa HP
carry - krutý DMG, zväčša kompenzovaný minimom HP
hádam som to napísal správne
AP - ability power, hero zameraný na magický damage
support - podpora teamu (aury, wardy atď.)
jungler - behá po lese a dáva neutrálne creepy, gankuje súperov, vďaka nemu môže byť horná lajna sólo
tank - nárazová jednotka..armor, MR (magic resist) a veľa HP
carry - krutý DMG, zväčša kompenzovaný minimom HP
hádam som to napísal správne
jj,mozno by som este doplnil,ze jungler v late hre ,ked dochadza na teamfighty plni ulohu bud off tanka (champion ktory nieco vydrz aj rozdava slusny dmg) a podobne.
Aha, takze ja ked beham všade kde má je treba tak som asi jungler co? hrám momentálne za renektona
Jungler si bere spell smite.Zacina u red buffu alebo u blue.Konkretne u renektona u red.Farmi jedine v jungli ,pripadne ked odvracia minionov. + samozrejme chodi gangovat linky,kde je to potrebne.Ale ako lvl 10,to je jedno.To si pamatam,ze som hraval shaca na linke a s ashkou som chodil mid a aj tak som si daval..Casom sa naucis vsetko len to chce hrat a citat si aj obcas nejake clanky pre zaciatocnikov.
Nechcem robiť reklamu, ale na stránke tryhard.cz sú články, ako jungliť, ako hrať na mide atď. Mne to pomohlo. Tak GL a hraj, hraj a hraj ... inak sa to nenaučíš 
K- ... mňa vôbec, ale že vôbec nezaújma odkial tie články sú okopírované + či sú preložené. Ja som len povedal, že sa dá z toho naučíť nič iné... tak nežundri.
K- ... mňa vôbec, ale že vôbec nezaújma odkial tie články sú okopírované + či sú preložené. Ja som len povedal, že sa dá z toho naučíť nič iné... tak nežundri.
-
lekoklatik
VIP
http://www.lolking.net/
Napiste si hore meno hocijakeho hraca a najde vam info o nom. Videl som to ako to jeden typek pouzil v queue a hovoril kto ma ake elo, k/d ratio w/l ratio a tak.
Celkom zaujimave.
Napiste si hore meno hocijakeho hraca a najde vam info o nom. Videl som to ako to jeden typek pouzil v queue a hovoril kto ma ake elo, k/d ratio w/l ratio a tak.
Celkom zaujimave.
poznam veru , uz som si tam par hracov pozeral 
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tie statistiky tam su velmi divne, alebo sa premazavaju po case...pretoze napr tam pise ze som dal 0 quadra killov a len 1 triple kill co vobec neni pravda...takisto 2. najhranejsi char morde a akali az tretia, co je hovadina jak traky, a trynda az stvrty a pritom kedysi som nehral za nic ine len za tryndu...proste nejaka blbost 
-
lekoklatik
VIP
Podrobne su len ranked staty.
Normal staty moc nepocita.
Musis scroolovat dolu v tom modrom okne. Co sa tyka hranych hrdinov tak tiez v ranked hrach.
Spocitaj sa.
Podla statov si odohral 33hier:
Riven 9x
Morde 7x
Akali 4x
Trynda 4x
Shaco, Sion 3x
Garen, Ahri, Hecarim 1x
Podla tvojho profilu by tam mal byt na miesto shaca sion. Avsak v clientovy to maju riot zle, teda pripadne divne, pretoze na lolking je to podla abecedy.
Shaco je v abecede skor ako Sion.
Tie staty su zamerane na ranked hry, nie normalky.
Normal staty predsa nikoho nezaujimaju, ved je to viac menej trening na ranked
Teda aspon ja hram radsej ranked (a rozculujem sa) a v normalkach sa odreagujem.
Mam rad ked hram o nieco
Normal staty moc nepocita.
Musis scroolovat dolu v tom modrom okne. Co sa tyka hranych hrdinov tak tiez v ranked hrach.
Spocitaj sa.
Podla statov si odohral 33hier:
Riven 9x
Morde 7x
Akali 4x
Trynda 4x
Shaco, Sion 3x
Garen, Ahri, Hecarim 1x
Podla tvojho profilu by tam mal byt na miesto shaca sion. Avsak v clientovy to maju riot zle, teda pripadne divne, pretoze na lolking je to podla abecedy.
Shaco je v abecede skor ako Sion.
Tie staty su zamerane na ranked hry, nie normalky.
Normal staty predsa nikoho nezaujimaju, ved je to viac menej trening na ranked
Teda aspon ja hram radsej ranked (a rozculujem sa) a v normalkach sa odreagujem.
Mam rad ked hram o nieco
-
Hotwire
Addict
chapem,to som si predtym nevsimol ze tam ideo ranked, dik
...ja hram tiez radsej ranked, najradsej 3v3...keby si hral viac s nami v teame tak by si sa nemusel rozculovat nad mamrdmi v solo queue 
-
lekoklatik
VIP
3jka ma neberie. 5tka ma rajcuje viac 
-
Hotwire
Addict
sak aj 5ky hravame ne? 
moja najdlhsia hra v zivote 74min
4v5 som sa zapotil ale nakoniec krasny win 
ste boli 4?:D ak hej tak to ste museli byt vsetci pro ak vas nedali za 74 minut... pretoze neskor je to dost citit ze vas je o jedneho menej
-
lekoklatik
VIP
Tak ja som s tym dnes sekol na dobu neurcitu.
Stale sa len hram, leziem sam sebe na nervy s tym.
Mozno budem predavat/davat niekomu ucet neskor. Vela supechov zelam
Stale sa len hram, leziem sam sebe na nervy s tym.
Mozno budem predavat/davat niekomu ucet neskor. Vela supechov zelam
-
Hotwire
Addict
ale no tak leko 
twitc stratil caro,stealth 8 sekund jedine ze mu prida bonus pri speede.este aj slow attack dodrbali.