Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
nie .. krstný vozí autá z Ameriky na zákazku. Toto ho ale kontaktoval nejaký bratislavčan, čo nevedel po nemecky. Tak mu to bol vziať.
Inak to auto bolo dovezené z USA. V Nemecku ho vlastnil vojak ktorý sa vrátil do štátov a auto už ale predal tu.
ustrade.sk
Inak to auto bolo dovezené z USA. V Nemecku ho vlastnil vojak ktorý sa vrátil do štátov a auto už ale predal tu.
ustrade.sk
Moj prispevok sa tu nejako stratil, skusim znova 
icefiresr napísal:Chlapi, co myslite na Yaris VVTi Dream 1.0 2005ka?
Potrebujem nieco do mesta, 3 dverak plne vyhovuje, najazd 250km tyzdenne (90 percent mesto).
Bola by to dobra kupa za 3,1 k ? Ma aj klimu.
Kolko dava Toyota inak klucov?
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ked tu este citam ako poznate ludi, tak koho mozte doporucit na dovezenie auta zo zahranicia?
-
Scorpion90
King
v BA nie, u nas poznam jedneho chlapika, co sa tomu venuje, skusim s nim hodit slovko-dvechlapec10 napísal:
A vies aj nejaky konkretne odporucit?
-
Suffel
Guru
viem o par ludoch co dovazaju ale vsetci su dost vzdialeny od BA.. ale urcite sa najdu aj nejaky v BA a okoli co sa tomu venuju..
icefiresr - kolko to ma nalietane? Yaris je do mesta super volba.. aj ked ten motor je fakt len na to mestke vozenie sa skor by som sa popozeral po 1.3 VVTi ale ak by bola v dobrom stave aj ta 1.0 tak by to slo aj s nou..
icefiresr - kolko to ma nalietane? Yaris je do mesta super volba.. aj ked ten motor je fakt len na to mestke vozenie sa skor by som sa popozeral po 1.3 VVTi ale ak by bola v dobrom stave aj ta 1.0 tak by to slo aj s nou..
3 kľúčeKolko dava Toyota inak klucov?
icefiresr: idealne
-
RATZINGER666
Darca
Lubenečko: asi som idiot, ale az teraz na kompe vidim, ze to nie je M... co si potom myslel tou M-upravou, nie len zmenene narazniky? ta Tvoja je M-packet, cize len zmenene narazniky... nejako sme sa nepochopili 
Upravený podvozok + dáke prkotiny. neviem čo mi už všetko hovoril. Myslel som to tak, že to nie je len Coupéčko upravené po vizuálnej stránke.
-
RATZINGER666
Darca
jasne, uz rozumiem
ale pekna je, o tom potom 
75k. Diky za odpovede, este sa objednam do Toyoty na prehliadku a vezmem to.Suffel napísal:viem o par ludoch co dovazaju ale vsetci su dost vzdialeny od BA.. ale urcite sa najdu aj nejaky v BA a okoli co sa tomu venuju..
-
RATZINGER666
Darca
icefiresr: prepac, trochu sme Ta obisli
ta yariska je za tu cenu a s tymi kilometrami vyborna volba, cenu by som cakal tak o 500-600 vyssiu, sice nemozes od takeho maleho auta ocakavat moc komfortu, ale ako som vyrozumel z predchadzajucich prispevkov, presne take nieco hladat, takze vzhladom na toto by som sa toho vobec nebal, urcite ju zober, ak bude v poriadku 
-
Suffel
Guru
to je ta strieborna z BA? vypada dost dobre.. daj si to pozriet a kludne by som ju zobral aj s tym motorom..
Ano ta, suffel lol.
-
RATZINGER666
Darca
suffel tu ma okukane vsetky autobazare, tomu nic neujde 
Volal som na tu Yaris - typek ma len 2 kluce, vravel, ze mal dva uz od predchadzajucej majitelky. Servisovane u garazmajstra. Vymeneny alternator, brzdy piskaju, ked je vlhko. Zmiesane pocity 
Prečo bol menený alternátor ? ... isto nie len tak pre lepší pocit
(tak nebudeš jazdiť za vlhkého počasia
)
(tak nebudeš jazdiť za vlhkého počasia
Nedobijal, predavajuci vravel, ze sa pokazil, tak ho vymenil. Okrem neho a brz je vsetko povodne. Co sa tyka obhliadky, vravel som mu, ze to vezmeme do Toyoty a nema s tym problem.
Tak potom si už len počkať na to ...
hádam bude v poriadku ! 
-
hojko
Site Admin
icefiresr: Vsak v Toyote si zistis kolko je vystavenych klucov, ak su tri a ty dostanes len dva, tak jeden das bloknut a nechas si aktivne len tie, ktore mas. Teda aspon tak to funguje napriklad v pripade BMW, predpokladam, ze Toyota bude na tom podobne.