Pre niekoho je nesmierne fascinujucim javom "salto", alebo snad chodenie po zeravych uhlikoch bez ujmy na zdravi, no ja som sa tentokrat zameral na veci, ktore suvisia s ludskym mozgom, a jeho ponimanim sveta takeho aky "je" v skutocnosti, a takeho aky je v nasich "tuzbach"... Pre zainteresovanie do temy je najlepsie zhliadnut nasledujuce video, v ktorom Uri geller ohyba lyzicku "myslou"...
Okrem toho som nasiel aj nasledujuci článok, v ktorom je krasne popisane ako toto umenie funguje, sice len okrajovo, ale myslim ze dostacujuco, hlavny akter popisuje, ze pri ohybani lyzicky popiera v svojej mysli zakladne fyzikalne zakony, a vdaka svojej predstave o zeleznej lyzicke, ze je z čokolády, dokaze akymkolvek smerom manipulovat s "cokoladovou" lyzickou...
Alebo dokaze levitovat s mensimy predmetmy, prave v clanku (ak to niekto bude citat) je pisane, ako levituje s krabickou od cigariet... Moj osobny nazor na levitaciu, alebo rozbijanie veci na dialku je taky, ze ludia ktory to doakzu, podstupili strasne velky trening a dokazu svoje telo, mysel i ducha ovladat na takej urovni, aby ho dokazali kedykolvek "vyslat" pomimo od tela, a prakticky zasahovat nerealne do realneho sveta (
Okrem toho si myslim, zeby som do temy mohol kludne zaradit aj videa, ktore, aspon podla mojho nazoru maju nieco s tymto spolocne, urcite si nejeden z vas spomenie na znameho Crissa Angela.
Criss Angel Walks on Water
Criss Angel - Levitates From Building to Building
No to pre inspiraciu staci, chcel by som samozrejme vas nazor k veci, aky mate k tomu postoj, ak negativny tak ziadam vysvetlenie po fyzikalnej stranke, ak pozitivny "preco?"... a este by ma zaujimalo, ci sa to niekomu s fora aspon raz podarilo, nejde tu zrovna len o ohybanie lyziciek ale o akykolvek paranormalny jav, nieco vynimocne... taktiez mozte pridavat dalsie zaujimave linky, alebo clanky