Uzivatelska plocha na jednom z uzivatelskych uctov nefunguje

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Jakubes
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Uzivatelska plocha na jednom z uzivatelskych uctov nefunguje

Príspevok od používateľa Jakubes »

Vopred sa ospravedlnujem za zly nazov predchadzajuceho topicu.
Dobre rano vcera vecer som normalne vypol PC a rano som nan prisiel normalne sa mi vsetko zaplo a zrazu nebolo na ploche nic. Absolutne nic, ani ponuka start nic. Nemohol som na plochu ani pravym tlacitkom kliknut.Avsak ked som sa odhlasil z uctu ADMINISTRATOR tak som sa prihlasil na este jeden ucet co som mal v PC. Tam je vsetko v poriadku, iba s tym rozdielom ze tu nemam ziadne subory co som mal na starom ucte. Neviete ako by som mohol tento problem vyriesit? Tu dokonca nejde ani slovenska klavesnica.

Dakujem.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Uzivatelska plocha na jednom z uzivatelskych uctov nefun

Príspevok od používateľa audiotrack »

podľ toho čo opisuješ sa ti z nejakého dôvodu nenaštartoval explorer (nie internet explorer /prehliadač/ ale explorer ktorý sa stará o zobrazovanie prakticky všetkého /okná, ikony, štart...). Skús ctrl+alt+del vyber File (súbor), potom New Task... (nová úloha) a napíš do okienka čo ti vyskočí explorer.exe. Potvrď enterom a malo by to naskočiť. Ak ti to nenabehne ani pri ďalšom štarte, treba hladať dôvod prečo sa nespúšťa
Jakubes
Amateur
Amateur

Dakujem za odpoved.

Skusil som co si mi poradil, pozrel som beziace procesy avsak explorer.exe tam uz bol. Tak som ho ukoncil a pridal znova. Avsak sa bohuzial nic nezmenilo. Rozmyslam ci obrazok plochy nemoze zakryvat vsetko. Pretoze obrazok plochy vidno je. Lenze na plochu nemozem ani kliknut pravym tlacitkom respektive mozem ale nic sa nestane. Vazne si uz neviem rady cim to moze byt.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nie, zakryvať nemôže. Aký máš win? Prezrel si počítač (z druhého účtu) či nemáš nejaký vírus alebo podobne? Inštaloval si pred tým než sa to stalo nejaký program?
Jakubes
Amateur
Amateur

Windows XP...no, na druhom ucte nemam ani antivirus, nieje tu proste nic. Na ploche iba kos, ponuka start a IE, Mozilla.Pred tym nez sa s to stalo...hmm....Neinstaloval, vcera vecer som skoncil na PC a normalne som ho vypol. Potom som ho rano zapol a stalo sa toto.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

skús obnovu systému (štart / programy / accessories (príslušenstvo) / System tools (systémové nástroje) / System restore (obnova systému)
Jakubes
Amateur
Amateur

Ďakujem ti veľmi pekne, všetko ide už ako má, obnovný bod bol zo včera takže som maximálne spokojný.
Ešte raz DÍKY!
Napísať odpoveď