xbox360 cez monitor od PC
xbox360 cez monitor od PC
čaute je možné, že by som hral xbox cez monitor od PC? Pokiaľ má monitor samozrejme HDMI vstup, či výstup alebo neviem ako to presne nazvať
?
Re: xbox360 cez monitor od PC
jasne ved to je jedno ci monitor alebo tv.. a xbox ide aj bez HDMI .. ale tak to je obraz hrozny.
to viem ze xbox ide aj bez HDMI
Ten xbox to je podstate pocitac len namiesto klavesnice mysi ma gamepad a namiesto windowsu ma svoj os ak sa nemylim
a co potrebujes ? ked ho mas na TV mas nastavene 1080p tak ak mas monitor ktory nema fullHD tak si to zmen v settings tak aby ti to islo na to monitore. nepovedal si ani rozlisenie ani nic tak neviem ci si to mas nastavit na 720p alebo 480p.
Monitor je LED FULL HD
"Monitor je LED FULL HD", to si nam toho povedal asi tolko ako, ze AUTO 2.5 BENZIN 
720p ti ale pojde .. musis ksusit 1080p ale neviem ani ake mas rozlisko nic .. ok to je jedno proste pojde to .. nieje co viac resiet 
-
drop
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
jasne, ze to funguje.
mal som tak zapojeny xbox, mal som to na 22" fullhd a prepojene len cez dvi lebo mam len ten vstup. Repro cez cinchy samizda.
mal som tak zapojeny xbox, mal som to na 22" fullhd a prepojene len cez dvi lebo mam len ten vstup. Repro cez cinchy samizda.
aj ja si myslim, ze to pojde
sak urcite musim len vyskusat. Monitor ma rozlisenie 1920 x 1080. Ale problem bude zo zvukom asi, ze ci bude vychadzat z reproduktorov co mam zakupene (ale kvoli PC
) alebo z reproduktorov monitora. Reproduktory sa pripajaju pomocou 3,5 jacka
tak ak ich pripojis do monitora .. pojde to reprakmi 

fuj ogracany cely obraz to musi byt cez dvipussyLiker napísal:jasne, ze to funguje.