GTA V - vseobecna diskusia

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: GTA V

Príspevok od používateľa Gothar »

4ka bola ina ako vsetky predchadzajuce diely, mala silnejsi (a vaznejsi) pribeh a aj zameranie na pribeh bolo silnejsie. Davnejsie som si pustil SA a dohral som ho, ale pribeh tam je o nicom. Misie su podobne, spravanie postav viacmenej nelogicke a bez nejakeho pozadia, proste pridete za niekym a hned vam doveruje, nie je tam take budovanie vztahov ako v 4ke. Ale aj tak je to sranda, len su to uplne odlisne hry. 4ka ma aj realnejsiu fyziku aut, neda sa s nimi tak blbnut, ale mne sa to pacilo viac. A 5ka vyzera podobne, dufajme, ze aj taka bude.
Seria GTA dospieva rovnako ako hraci, ktori zacinali pri prvom GTA :)
capodituticapi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa capodituticapi »

Len ma mrzí že GTA nikdy nemalo taký fajnový príbeh spracovaný ako napríklad Mafia2. Bol by som rád ak by ten príbeh poriadne spravili aby som sa poriadne do toho vžil. Ako GTA je fajn ale, príbeh je niekedy nudný ako keď je to nová hra tak fajn, ale keď to prejdem 1x už ma to viac krát neťahá. Mafia2 u mňa padla asi 6x lebo príbeh pre mňa klobúčik dole. :-)
Jump3r-ko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jump3r-ko »

typek61 napísal:mne sa tiez zapacila 4 odvtedy uz ani nezapnem san andreas.neviem co tak odcudzujete 4 asi nemate na to komp :P
Áno, je pravda že bola aj hrozne optimalizovaná pre moj starý PC, no aj tak som to dokázal dohrať do polky, a po kúpe nového PC som na to už ani nedbal a hru som neinštaloval pretože pre mňa to bolo somarina. Ale je to len moj názor :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Bože.. veď ak chcete nejaký príbeh, pozrite si film! :) Mňa už serú tie príbehy v hrách.. minule som takmer roztrieskal klávesnicu, keď som si pustil TDU2 - bo kým som sa dostal za volant, musel som vydržať tie stupidné dialógy, na ktoré som vôbec nebol zvedavý - a ktoré sa samozrejme nedali zrušiť! Som zvedavý, kedy dajú príbeh do Tetrisu...

Patrím skôr do tej skupiny ľudí, ktorí by uvítali návrat k San Andreas - tá voľnosť, možnosť voľného pohybu medzi 3 mestami ..a tiež možnosť rôznych aktivít ako lietanie, padáky, bicykle, plávanie, lode........ to bolo neskutočné!!!

Nechám sa prekvapiť. :)
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Súhlasím s brm-om.. Pre mňa by bolo najideálnejšie keby spojili 4 s prostredím a voľnosťou San Andreas. Verím že to aj tak bude.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Ved presne to chcu spravit. San Andreas v modernej grafike.
Rion
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Rion »

Porovnávate dve rozdielne hry. Ja osobne mám rád aj SA aj 4ku, každú kvôli niečomu inému. V SA som sa vždy mohol vyblbnúť, kde som chcel aj keď príbeh bol chabý a pozeranie cut scén mi trhalo žily. Zato v 4ke som cítil takú atmosféru veľkomesta, napr. NY. Aj príbeh mal zmysel a tak celkovo..

Len dúfam že pri V to nespravia zasa ako pri 4ke, že to bude narýchlo spravený port z konzoly a potom to zasa bude vyžadovať kúpu nového PC.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Hlavne nech je to velke a rozmanite. V SA som si len tak sadol do auta a siel sa prejst napr. z Los Santos do San Fierra. Po ceste som sa zastavoval a hladal musle, sprejoval tagy, hladal podkovy.. v aute mi hralo radio s mojimi oblubenymi pesnickami. Proste parada..

Clovek mohol vybehnut na horu.., byt v pusti.., na vidieku, v meste.., atd.. toto mi v IV strasne chybalo.. ak V spravia ako San Andreas v modernejsom sate spolu s lepsou AI tak to bude pravdepodobne najlepsia hra aku som kedy hral

//doteraz som si original kupil len Far Cry 1, ale ak toto bude take ake si predstavujem, nebudem vahat ani na sekundu a kupujem
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Tak podľa toho čo som videl (trailer + tie 2 screeny) by to tak malo byť. :)
detrox
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa detrox »

Scorpion90 napísal:Hlavne nech je to velke a rozmanite. V SA som si len tak sadol do auta a siel sa prejst napr. z Los Santos do San Fierra. Po ceste som sa zastavoval a hladal musle, sprejoval tagy, hladal podkovy.. v aute mi hralo radio s mojimi oblubenymi pesnickami. Proste parada..

Clovek mohol vybehnut na horu.., byt v pusti.., na vidieku, v meste.., atd.. toto mi v IV strasne chybalo.. ak V spravia ako San Andreas v modernejsom sate spolu s lepsou AI tak to bude pravdepodobne najlepsia hra aku som kedy hral
presne tak si to predstavujem ako píšeš + príbeh dobrý keby spoja
GTA4 a GTA SA tak by to bola bomba a myslím že to tak aj urobia :D
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Len aby to dobre optimalizovali :) ... hra bude síce pekná po grafickej stránke, ..ale na to aby si si ju užil budeš potrebovať min 1gb grafickú a 4 jadro procák.
Jump3r-ko
Medium Star
Medium Star

A ten starý chlap čo bol v traileri bude aj hlavná postava? Príde mi taký nesympatický a celkovo starec ktorý bude behať po meste so zbraňou v ruke tak neviem neviem :/

K: Ja zas nehovorím že má 80 rokov ale proste sa mi tam nehodí.
mufazo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mufazo »

odkial to mas? ja som cital uz toho vela ze sa tam budu striedat postavy alebo budeme hrat za tommyho/CJ-a tak neviem comu mam verit.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Čítali sme kadečo ... no zatiaľ nebolo nič oficiálne .. takže si môžme len tipnúť :)
Jump3r-ko
Medium Star
Medium Star

mufazo napísal:odkial to mas? ja som cital uz toho vela ze sa tam budu striedat postavy alebo budeme hrat za tommyho/CJ-a tak neviem comu mam verit.
Ja to neviem preto sa pýtam ale rumory to tak naznačujú
mufazo
Expert
Expert

podla mna to bude boss nejakeho gangu alebo tak. Pochybujem aby Rockstar nam tak znechutil hru ze za hlavnu postavu da 65 rocneho deda ktory beha s bazukou po meste a kradne auta :D
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Urcite nevyzera na 65 rocneho. Podla mna moze mat okolo 40ky.
mufazo
Expert
Expert

to 65 bolo len obrazne. Ale na tych +45 vyzera
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Neviem coho sa bojite a stresujete. Rockstar nikdy nesklame a urcite by nedosrali jednu z najlepsich hernich serii na svete! Za to dam kludne ruku do ohna.
Jump3r-ko
Medium Star
Medium Star

Royalflush napísal:Neviem coho sa bojite a stresujete. Rockstar nikdy nesklame a urcite by nedosrali jednu z najlepsich hernich serii na svete! Za to dam kludne ruku do ohna.
Takisto ako EA s Battlefieldom? :)
Napísať odpoveď