The Walking Dead
Re: The Walking Dead
nemohol som sa premôcť a musel som to dopozerať, o pol 3 som vypínal pc ale neľutujem, , strašne sa teším na 3!
ten boj o farmu bol epický
Ak 3.seria nedosiahne kvalit 1.serie, poslu serial pod kyticky (ciastocne sa im to podarilo 2.seriou, ktora podla mna mala mat maximalne 6 casti). Vsetko zalezi na tom ako zvladnu spracovat dej vo vazeni a vstup Guvernera na scenu. Dufam ze sa budu drzat komixovej predlohy a nebudu to nejako drasticky menit
ten slovensky dabing je OTRASNY
tak ako vacsina svk dabingov 
Trailer k 3.serii
no guvernera som si predstavoval trochu inak, v komixe mi na prvy pohlad prisiel hned taky slizký, tu nie
no guvernera som si predstavoval trochu inak, v komixe mi na prvy pohlad prisiel hned taky slizký, tu nie
Paráda.. Teším sa. Dabing netreba nejak riešiť. Nevydržal som to pozerať ani 15 minut.
Fuuuu podla traileru, to bude teda parada... tesim sa 
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Dúfam, že to nebude tak nudné ako druhá séria...
Sarger, to je uhol pohľadu.
Nemohli nastoliť aj v 2. sérii také tempo, ako bolo v 1. Pre mňa je dôležitý hlavne príbeh, ak chcem vidieť len zabíjanie, krv a odseknuté zombie hlavy, tak si budem sťahovať filmy, kde je toho plno.
V tejto 2. sérii išlo hlavne o rozvinutie príbehu, to sa im povedzme že podarilo, uvidíme, čo prinesie 3. séria, no vyzerá to veľmi dobre, neviem sa už dočkať.
-
Sarger
Guru wannabe
Až na to, že tie rečičky o bohu im dosť nevyšli a niektoré pasáže som bol nútený preskakovať... a to som nebol sám. Druhej sérii prischol názov The Talking Dead.
Mne nejde o odseknuté hlavy a krv, ale nech to má aspoň tempo... inak pri tom zaspávam.
Mne nejde o odseknuté hlavy a krv, ale nech to má aspoň tempo... inak pri tom zaspávam.
-
Steven666
King
Spoiler
heh Merl prežil a má znova ruku 
-
DeJF
Addict
Spoiler
Nemá znova ruku, má tam "náhradu" za ruku, takú umelohmotnú vec [ani za boha si nespomenem odborny nazov
]
-
Old Dirty Bastard
Guru
groovy
evil dead anyone?
DeJF - Nie som si istý či sa to nejak dá nazvať 
Mozno chcel povedat proteza 
-
->slavo<-
Addict
Pozerali ste niekto tento seriál na Jojke?
Ja som to videl cca asi minulý týždeň či ten predtým niesom si istý .Videl som len koniec a bežal tam myslím ,že hlavný hrdina od domu plného zombíkov k mólu , kde ho čakal chlapík s motorovým člnom . Tuto scénu som nevidel ani v jednej časti ktoré boli dotupne na internete.
Pozeral som celu prvú aj druhu sériu stiahnutú z internetu
no ani v jednej časti som tam tú scénu z motorovým člnom nevidel.
Môže mi niekto povedať jak je to možne? .Možno som pozeral nejaký iný seriál či film ,ale som si istý že to bolo na Jojke/či joplus pred polnocou!. Podľa archívu v tej dobe vysielali v stredu PREMIÉRA: Walking Dead II. - FINÁLE II. SÉRIE!
Z čoho usudzujem ,že to bola posledná čast druhej serie čiže 13ta . Lenže tam scéna z motorovym člnom nebola. Má to nejaké vysvetlenie ? Ďakujem za každý postreh . Ono je to celkom dobrý seriál veľmi sa mi páčil . Len som si chcel pozrieť aj tu scénu z motorovým člnom no nejak som ju nevidel.... Môže mi niekto potvrdiť ,že tam ta scéna je ,alebo nie? Lebo už som z toho troška mimo ,keďže na jojke ta scéna 100% bola . No z verzii z internetu , ktoré by práveže nemali byt zostrihané to tam nebolo . Tak fakt nechápem čo som to tam videl
.
Ja som to videl cca asi minulý týždeň či ten predtým niesom si istý .Videl som len koniec a bežal tam myslím ,že hlavný hrdina od domu plného zombíkov k mólu , kde ho čakal chlapík s motorovým člnom . Tuto scénu som nevidel ani v jednej časti ktoré boli dotupne na internete.
Pozeral som celu prvú aj druhu sériu stiahnutú z internetu
no ani v jednej časti som tam tú scénu z motorovým člnom nevidel.
Môže mi niekto povedať jak je to možne? .Možno som pozeral nejaký iný seriál či film ,ale som si istý že to bolo na Jojke/či joplus pred polnocou!. Podľa archívu v tej dobe vysielali v stredu PREMIÉRA: Walking Dead II. - FINÁLE II. SÉRIE!
Z čoho usudzujem ,že to bola posledná čast druhej serie čiže 13ta . Lenže tam scéna z motorovym člnom nebola. Má to nejaké vysvetlenie ? Ďakujem za každý postreh . Ono je to celkom dobrý seriál veľmi sa mi páčil . Len som si chcel pozrieť aj tu scénu z motorovým člnom no nejak som ju nevidel.... Môže mi niekto potvrdiť ,že tam ta scéna je ,alebo nie? Lebo už som z toho troška mimo ,keďže na jojke ta scéna 100% bola . No z verzii z internetu , ktoré by práveže nemali byt zostrihané to tam nebolo . Tak fakt nechápem čo som to tam videl
Nebolo to Walking Dead, islo to na JoJke a bol to nejaky film, ale ani za svet ma nenapadne ako sa volal.
//Tak som ho nakoniec nasiel http://www.csfd.cz/film/224585-28-tydnu-pote
//Tak som ho nakoniec nasiel http://www.csfd.cz/film/224585-28-tydnu-pote
-
DeJF
Addict
Ano protézaziegel napísal:Mozno chcel povedat proteza
ak dobre vidím Walking Dead má len 2 série ? točia ďalej ?
Ano, ako uz bolo spominane, oktober 2012 - 3. seria.DropDead napísal:ak dobre vidím Walking Dead má len 2 série ? točia ďalej ?