ako sa s nim rozist

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
dana222
Novice
Novice

ako sa s nim rozist

Príspevok od používateľa dana222 »

Uz niekolko rokov existujeme vo vztahu na dialku a ja uz nejaku dobu citim, ze to nie je ono. Obaja sme este mladi a bez zavazkov, takze myslim a dufam, ze si obaja najdeme novych partnerov.

Ani jeden z nas nie je bez chyb, ale ja to uz s nim jednoducho nevydrzim. Nehovoriac o tom, ze moj priatel je z inej, ovela exotickejsej krajiny a stale viac a viac pocitujem kulturnu a jazykovu barieru.

Okrem ineho ma uz vobec nepritahuje a necitim sa s nim stastna. Na spolocne stretnutia sa netesim a mam pocit, ze roky, ktore som s nim stravila som obetovala jemu a zabudla na seba. Mam pocit, ze to uz nevnimam cez ruzove okuliare. Zacinam si uvedomovat, ze naozaj neviem a nerozumiem tomu, co som na nom videla.

Samozrejme, ze mi na nom zalezi, ved sme spolu toho dost vela preskakali, ale viem, ze s nim nechcem prezit zbytok zivota. On si so mnou nevie poradit. Nevie, ako na mna. Ak nieco nevie vyriesit, tak robi sceny na verejnosti alebo ma fyzicky zranuje a ja koncim s placom. Vela krat sme sa o tom rozpravali a rozoberali to, ale k nicomu to neviedlo a nikdy sa to nezlepsilo.

Nedokazem s nim existovat v kuchyni ked varime a ani v jednom fitku. Casto mi dava prednasky a ja mam pocit, ze nie je mojim partnerom, ale nadriadenym alebo rodicom.

On je svojim sposobom perfekcionista a stara sa o seba. Stale viac a viac mi vsak prekaza, ako neustale komentuje, kolko jedol a ze urcite pribral a ze by chcel byt svalnatejsi, atd, atd.

Navyse je nadmieru poriadkumilovny a dokaze ho nahnevat akakolvek malickost, ked sa veci nenachadzaju kde maju.

Vatsinou musi byt po jeho a ak nie, tak nasleduje hadka.

Nechcem ho vykreslovat v zlom svetle, samozrejme ma aj dobre vlastnosti. Je inteligentny, zodpovedny, ma vyborny zmysel pre orientaciu a mozem sa na neho vo vsetkom spolahnut.

Neviem, ako sa s nim rozist. Bojim sa, ze to dopadne zle a bude sa mi vyhrazat alebo mojej rodine.

Mam v plane sa s nim nejaky cas nevidiet, mozno aj par mesiacov, mozno aj pol roka a skusit sa s nim rozist na dialku. Viem totiz, ze osobne by to neslo.
bucuresti
Light Star
Light Star

Re: ako sa s nim rozist

Príspevok od používateľa bucuresti »

Ratam ze to je turek alebo moslim :D Mas si hladat slovakov :D tu Ti neporadime :D
dana222
Novice
Novice

ani turek, ani moslim. s tymi slovakmi mas asi pravdu. to iste mi vraveli aj rodicia
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ak si rozhodnutá že to chceš ukončiť, tak je jedno akým spôsobom to spravíš. Napíš mu to tak ako tu, že ti toto a hento vadí a už nie si v tom vzťahu šťastná a chceš to ukončiť. A jednoducho to musí rešpektovať
dana222
Novice
Novice

osobne sa to vyriesit neda, lebo ked sme spolu, tak vatsinou cestujem ja za nim a sme unho. poznam ho a viem, ze tak by to neslo. musim to vyriesit, ked budem od neho daleko.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

to bude isto niejaky troll :roll: uz vidim ze teba zaujima jeho vaha.rozkazovanie vo vztahu neznasam a uz len preto by som to skoncil :wink:
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Je to kruté rozísť sa neosobne, po dlhšom čase. Aspoň mu zavolaj.
dana222
Novice
Novice

co myslis tou vahou?
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

Kód: Vybrať všetko

Stale viac a viac mi vsak prekaza, ako neustale komentuje, kolko jedol a ze urcite pribral a ze by chcel byt svalnatejsi, atd, atd.
:wink:
dana222
Novice
Novice

aha :)) to je len jedna z malickosti. on vobec nema problem s vahou. je stihly a prave vobec vela neje a vela sportuje a posiluje. preto ma to prave tolko otravuje
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Jednoducho ako tu už bolo spomínané mu napíš to čo si napísala v prvom príspevku. Alebo mu to zatelefonuj. Prečo si si začínala s cudzincom? Nepoznám a ani som nikde nečítal nejaký článok, kde by to vo vzťahu Slovenka + cudzinec vyšlo...
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

etc. nebud moralista. srdcu ani suske nerozkazes (podobne u muzov)
.
hlavne, aby to dobre dopadlo:)

//header.. bolo to myslene na zaciatok vztahu = nadviazanie znamosti s "exotikom". to, ze ma od neho zmiznut, je snad samozrejme.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

lumir: to je síce pravda. Ale keď prevažuje srdce nad varovnými signálmi ako sú napríklad fyzické násilie, potom je niečo v neporiadku. Je pravda že iný kraj iný mrav a nie vždy to musí dopadnúť dobre, najmä ak berieme do úvahy niektoré tie horkokrvné cudzinecké povahy. Ale určite sú aj vzťahy kde to funguje. Všetko je to o dvojici.

V tomto prípade sa prikláňam k väčšine a teda mala by si to urobiť pokiaľ možno osobne. Keď sa bojíš u neho, zavolaj ho sem. Určite to však nepredlžuj ani tomu nedávaj druhú šancu. Podľa toho čo si písala to nemá zmysel. Držím palce.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

etc. napísal: Prečo si si začínala s cudzincom? Nepoznám a ani som nikde nečítal nejaký článok, kde by to vo vzťahu Slovenka + cudzinec vyšlo...
dufam, ze to co si tu napisal nemyslis ani trochu seriozne. to ako fakt hodnotis cezpolne vztahy podla toho, ze si necital ziadny clanok o tom, ze by to vyslo? sprav mi laskavost, najdi si Slovenku, zaloz si rodinu a nikdy nechod zo Slovenska prec, o nasej krajine nikde nepanuje zrovna uzasna mienka tak to aspon nezhorsuj tym, ze budes v zahranici prezentovat taketo bludy.
Michaliuz19
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Michaliuz19 »

tak v jednom pripade je ze sa odtahuj za nim, alebo on by mohol aj za tebou prist v opacnom pripade ...
ak nieje tato moznost tak ptm udrziavat vztah na dialku nema vyznam... to je jedine pre deti ktore skor ci neskor pochopia ze to nema vyznam a rozidu sa...
zena potrebuje chalana na blizku, v tom istom meste, alebo pri najlepsom "za mostom" obrazne povedane
ja mam frajerku z pokecu uz 2.5 roka, a cim viac som snou tym sa mi to zda lepsie a krajsie , co by iny za taky vztah dali, len sa hada kazdy, nikto nevie riesit problemy, kazdy to hned vzda, otaca sa chrbtom, nikto nema trpezlivost , ale treba mat aj rozum ci zena tak aj muz ...
ak to teda dalej nejde skus to nejak ukoncit, a hladaj stastie inak budem drzat palec :)
Napísať odpoveď