ako sa s nim rozist
ako sa s nim rozist
Uz niekolko rokov existujeme vo vztahu na dialku a ja uz nejaku dobu citim, ze to nie je ono. Obaja sme este mladi a bez zavazkov, takze myslim a dufam, ze si obaja najdeme novych partnerov.
Ani jeden z nas nie je bez chyb, ale ja to uz s nim jednoducho nevydrzim. Nehovoriac o tom, ze moj priatel je z inej, ovela exotickejsej krajiny a stale viac a viac pocitujem kulturnu a jazykovu barieru.
Okrem ineho ma uz vobec nepritahuje a necitim sa s nim stastna. Na spolocne stretnutia sa netesim a mam pocit, ze roky, ktore som s nim stravila som obetovala jemu a zabudla na seba. Mam pocit, ze to uz nevnimam cez ruzove okuliare. Zacinam si uvedomovat, ze naozaj neviem a nerozumiem tomu, co som na nom videla.
Samozrejme, ze mi na nom zalezi, ved sme spolu toho dost vela preskakali, ale viem, ze s nim nechcem prezit zbytok zivota. On si so mnou nevie poradit. Nevie, ako na mna. Ak nieco nevie vyriesit, tak robi sceny na verejnosti alebo ma fyzicky zranuje a ja koncim s placom. Vela krat sme sa o tom rozpravali a rozoberali to, ale k nicomu to neviedlo a nikdy sa to nezlepsilo.
Nedokazem s nim existovat v kuchyni ked varime a ani v jednom fitku. Casto mi dava prednasky a ja mam pocit, ze nie je mojim partnerom, ale nadriadenym alebo rodicom.
On je svojim sposobom perfekcionista a stara sa o seba. Stale viac a viac mi vsak prekaza, ako neustale komentuje, kolko jedol a ze urcite pribral a ze by chcel byt svalnatejsi, atd, atd.
Navyse je nadmieru poriadkumilovny a dokaze ho nahnevat akakolvek malickost, ked sa veci nenachadzaju kde maju.
Vatsinou musi byt po jeho a ak nie, tak nasleduje hadka.
Nechcem ho vykreslovat v zlom svetle, samozrejme ma aj dobre vlastnosti. Je inteligentny, zodpovedny, ma vyborny zmysel pre orientaciu a mozem sa na neho vo vsetkom spolahnut.
Neviem, ako sa s nim rozist. Bojim sa, ze to dopadne zle a bude sa mi vyhrazat alebo mojej rodine.
Mam v plane sa s nim nejaky cas nevidiet, mozno aj par mesiacov, mozno aj pol roka a skusit sa s nim rozist na dialku. Viem totiz, ze osobne by to neslo.
Ani jeden z nas nie je bez chyb, ale ja to uz s nim jednoducho nevydrzim. Nehovoriac o tom, ze moj priatel je z inej, ovela exotickejsej krajiny a stale viac a viac pocitujem kulturnu a jazykovu barieru.
Okrem ineho ma uz vobec nepritahuje a necitim sa s nim stastna. Na spolocne stretnutia sa netesim a mam pocit, ze roky, ktore som s nim stravila som obetovala jemu a zabudla na seba. Mam pocit, ze to uz nevnimam cez ruzove okuliare. Zacinam si uvedomovat, ze naozaj neviem a nerozumiem tomu, co som na nom videla.
Samozrejme, ze mi na nom zalezi, ved sme spolu toho dost vela preskakali, ale viem, ze s nim nechcem prezit zbytok zivota. On si so mnou nevie poradit. Nevie, ako na mna. Ak nieco nevie vyriesit, tak robi sceny na verejnosti alebo ma fyzicky zranuje a ja koncim s placom. Vela krat sme sa o tom rozpravali a rozoberali to, ale k nicomu to neviedlo a nikdy sa to nezlepsilo.
Nedokazem s nim existovat v kuchyni ked varime a ani v jednom fitku. Casto mi dava prednasky a ja mam pocit, ze nie je mojim partnerom, ale nadriadenym alebo rodicom.
On je svojim sposobom perfekcionista a stara sa o seba. Stale viac a viac mi vsak prekaza, ako neustale komentuje, kolko jedol a ze urcite pribral a ze by chcel byt svalnatejsi, atd, atd.
Navyse je nadmieru poriadkumilovny a dokaze ho nahnevat akakolvek malickost, ked sa veci nenachadzaju kde maju.
Vatsinou musi byt po jeho a ak nie, tak nasleduje hadka.
Nechcem ho vykreslovat v zlom svetle, samozrejme ma aj dobre vlastnosti. Je inteligentny, zodpovedny, ma vyborny zmysel pre orientaciu a mozem sa na neho vo vsetkom spolahnut.
Neviem, ako sa s nim rozist. Bojim sa, ze to dopadne zle a bude sa mi vyhrazat alebo mojej rodine.
Mam v plane sa s nim nejaky cas nevidiet, mozno aj par mesiacov, mozno aj pol roka a skusit sa s nim rozist na dialku. Viem totiz, ze osobne by to neslo.
Re: ako sa s nim rozist
Ratam ze to je turek alebo moslim
Mas si hladat slovakov
tu Ti neporadime 
ani turek, ani moslim. s tymi slovakmi mas asi pravdu. to iste mi vraveli aj rodicia
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ak si rozhodnutá že to chceš ukončiť, tak je jedno akým spôsobom to spravíš. Napíš mu to tak ako tu, že ti toto a hento vadí a už nie si v tom vzťahu šťastná a chceš to ukončiť. A jednoducho to musí rešpektovať
osobne sa to vyriesit neda, lebo ked sme spolu, tak vatsinou cestujem ja za nim a sme unho. poznam ho a viem, ze tak by to neslo. musim to vyriesit, ked budem od neho daleko.
-
typek61
Darca
to bude isto niejaky troll
uz vidim ze teba zaujima jeho vaha.rozkazovanie vo vztahu neznasam a uz len preto by som to skoncil 
Je to kruté rozísť sa neosobne, po dlhšom čase. Aspoň mu zavolaj.
co myslis tou vahou?
-
typek61
Darca
Kód: Vybrať všetko
Stale viac a viac mi vsak prekaza, ako neustale komentuje, kolko jedol a ze urcite pribral a ze by chcel byt svalnatejsi, atd, atd.Re: ako sa s nim rozist
aha
) to je len jedna z malickosti. on vobec nema problem s vahou. je stihly a prave vobec vela neje a vela sportuje a posiluje. preto ma to prave tolko otravuje
Jednoducho ako tu už bolo spomínané mu napíš to čo si napísala v prvom príspevku. Alebo mu to zatelefonuj. Prečo si si začínala s cudzincom? Nepoznám a ani som nikde nečítal nejaký článok, kde by to vo vzťahu Slovenka + cudzinec vyšlo...
etc. nebud moralista. srdcu ani suske nerozkazes (podobne u muzov)
.
hlavne, aby to dobre dopadlo:)
//header.. bolo to myslene na zaciatok vztahu = nadviazanie znamosti s "exotikom". to, ze ma od neho zmiznut, je snad samozrejme.
.
hlavne, aby to dobre dopadlo:)
//header.. bolo to myslene na zaciatok vztahu = nadviazanie znamosti s "exotikom". to, ze ma od neho zmiznut, je snad samozrejme.
lumir: to je síce pravda. Ale keď prevažuje srdce nad varovnými signálmi ako sú napríklad fyzické násilie, potom je niečo v neporiadku. Je pravda že iný kraj iný mrav a nie vždy to musí dopadnúť dobre, najmä ak berieme do úvahy niektoré tie horkokrvné cudzinecké povahy. Ale určite sú aj vzťahy kde to funguje. Všetko je to o dvojici.
V tomto prípade sa prikláňam k väčšine a teda mala by si to urobiť pokiaľ možno osobne. Keď sa bojíš u neho, zavolaj ho sem. Určite to však nepredlžuj ani tomu nedávaj druhú šancu. Podľa toho čo si písala to nemá zmysel. Držím palce.
V tomto prípade sa prikláňam k väčšine a teda mala by si to urobiť pokiaľ možno osobne. Keď sa bojíš u neho, zavolaj ho sem. Určite to však nepredlžuj ani tomu nedávaj druhú šancu. Podľa toho čo si písala to nemá zmysel. Držím palce.
-
axxis
Addict
dufam, ze to co si tu napisal nemyslis ani trochu seriozne. to ako fakt hodnotis cezpolne vztahy podla toho, ze si necital ziadny clanok o tom, ze by to vyslo? sprav mi laskavost, najdi si Slovenku, zaloz si rodinu a nikdy nechod zo Slovenska prec, o nasej krajine nikde nepanuje zrovna uzasna mienka tak to aspon nezhorsuj tym, ze budes v zahranici prezentovat taketo bludy.etc. napísal: Prečo si si začínala s cudzincom? Nepoznám a ani som nikde nečítal nejaký článok, kde by to vo vzťahu Slovenka + cudzinec vyšlo...
-
Michaliuz19
Light Expert
tak v jednom pripade je ze sa odtahuj za nim, alebo on by mohol aj za tebou prist v opacnom pripade ...
ak nieje tato moznost tak ptm udrziavat vztah na dialku nema vyznam... to je jedine pre deti ktore skor ci neskor pochopia ze to nema vyznam a rozidu sa...
zena potrebuje chalana na blizku, v tom istom meste, alebo pri najlepsom "za mostom" obrazne povedane
ja mam frajerku z pokecu uz 2.5 roka, a cim viac som snou tym sa mi to zda lepsie a krajsie , co by iny za taky vztah dali, len sa hada kazdy, nikto nevie riesit problemy, kazdy to hned vzda, otaca sa chrbtom, nikto nema trpezlivost , ale treba mat aj rozum ci zena tak aj muz ...
ak to teda dalej nejde skus to nejak ukoncit, a hladaj stastie inak budem drzat palec
ak nieje tato moznost tak ptm udrziavat vztah na dialku nema vyznam... to je jedine pre deti ktore skor ci neskor pochopia ze to nema vyznam a rozidu sa...
zena potrebuje chalana na blizku, v tom istom meste, alebo pri najlepsom "za mostom" obrazne povedane
ja mam frajerku z pokecu uz 2.5 roka, a cim viac som snou tym sa mi to zda lepsie a krajsie , co by iny za taky vztah dali, len sa hada kazdy, nikto nevie riesit problemy, kazdy to hned vzda, otaca sa chrbtom, nikto nema trpezlivost , ale treba mat aj rozum ci zena tak aj muz ...
ak to teda dalej nejde skus to nejak ukoncit, a hladaj stastie inak budem drzat palec