Na zimu hlinik vs. Plech
Na zimu hlinik vs. Plech
chcel by som sa opytat kto ma skusenosti s hlinikovymi kolesami na zimu ci sa oplati priplatit 30€ za hlinik na zimu alebo ostat pri plechu
diky
diky
Re: Na zimu hlinik vs. Plech
v zime ti mozu hlinikove disky poskodit kamienky, no na druhej strane sa ovela lahsie cistia od snehu, spiny a krajsie to vyzera
ja osobne obuvam v zime hlinik uz druhy rok a zatial sa mi este neposkodili (klop klop)
ja osobne obuvam v zime hlinik uz druhy rok a zatial sa mi este neposkodili (klop klop)
Je to aj o tom, ze v zime lahsie trafis nejaky ten obrubnik, ked mas obute plechy, tak tie toho znesu viac. Plechovy disk sa ohne a da sa narovnat, hlinikovy proste praskne a mozes kupovat novy
Neviem ake mas auto, ale na niektorych starsich vyzeraju dost dobre aj plechove disky natrete striebornou/bielou farbou.
je pravda, ze plechace na zimu su lepsia vec, aj ked su aj elektrony prisposobene na zimnu prevadzku, a take drobnosti ako prasknuty elektron, alebo zohnuty elektron uz nie je ziadna velka veda v dnesnej dobe.. narovnaju, zavaria..
Ak je to otázka iba 30€, šiel by som do hliníka...bonno50 napísal:ci sa oplati priplatit 30€ za hlinik na zimu
no ja mam znameho ktory tvrdi ze jedine plechy na zimu lenze otec pouzil plechy na zimu a za 3 roky vyzerali hruza des teraz mal 3 zimu hliniky a na disku neni poznat takmer ziadne opotrebenie a este ktomu ked som videl ze sada plechovych stoji 200€ a hliniky kupim sadu za 320 € (nie najlacnejsie) tak rozmyslam nad hlinikmi + nejake dobre pneu (tiez mozete odporucit)
auto je VW Polo 1,2 TSI 105k
dost si potrpim aj na vyzore auta
auto je VW Polo 1,2 TSI 105k
dost si potrpim aj na vyzore auta
-
Shrekzv
Star
- Kontaktovať používateľa:
jednoznacne hlinik, plechace koroduju, potom treba dofukovat kolesa kedze korozia vecinou na okraji a pri ventyle, nikdy viac
-
p4ra
Redeemer
Osobne mam tiez, ako niektori 2 sady diskov. Na leto a zimu. Auto vyzera jednak krajsie a lahsie sa umyvaju.
tiez som sa rozhodol pre Hlinik
-
RATZINGER666
Darca
pri cenach standardnych hlinikovych diskov je uz hlupost uvazovat nad plechovymi... pri starsich dvadsatrocnych kusoch s nedokonalou povrchovou upravov hrozilo poskodenie povrchoveho materialu, teraz vsak nie je problem... osobne pouzivam hlinikove na zimu uz piaty rok, ale stale bez znamok poskodenia...
a ak niekto rad triafa obrubniky ako Gothar, mal by sa vratit do autoskoly
okrem toho v tejto dobe sa da samozrejme opravit aj ohnuty ci prasknuty hlinikovy disk 
a ak niekto rad triafa obrubniky ako Gothar, mal by sa vratit do autoskoly
pouzival som plechy na zimu, holt boli za 20€, ale nie su ohnute, drzia paradne...
kupil som disky, takze teraz mi ostava rozhodnutie, ktore budem pouzivat na zimu
kupil som disky, takze teraz mi ostava rozhodnutie, ktore budem pouzivat na zimu