Co mi odchadza ?
Co mi odchadza ?
Caute. Vcera ked som hral / nieco robil na kompe tak mi zacal mrznut na par sekund a potom sa rozbehol. Nakoniec mi zamrzol uz na stalo tak som ho restartol. Po restarte mi zacal mrznut este pred bootom a robil vsetko mozne (najprv som mal multipler CPU prestaveny z 9x na 5x, potom mi zmenil casovanie ramiek, potom mi nenasiel HDD a takto dokola.) Po case mi nabehol do winu ale zase hned zmrzol. Teraz som si akurat robim Memtest-86 a som len v 53% ked robi random number sequence a mam uz 600 000 errors a pribudaju tak 3000/sec. Vsetko mi vypisuje na CPU 3 failing adres tak 1590-1593MB. Takze moja otazka je co mi v kompe odchadza ? RAMky ? Diki.
Re: Co mi odchadza ?
presne tak
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ramky/doska.
Diki. Nejaky sposob jak zistit ci to je doska alebo ramky okrem vymeny HW ?
//tak ma napadlo vybrat jednu RAMku a skusit memtest a potom naopak tak idem do toho:)
//tak ma napadlo vybrat jednu RAMku a skusit memtest a potom naopak tak idem do toho:)
Ak ti v memteste vyhadzuje error tak su to ramky no moze byt aj chybny slot na na doske.Zaujimalo by ma aka je znacka tych ramiek 
No tak som spravil Memtest raz s jednou a potom druhou v tom istom slote. Jedna presla bez chyb druha odpalena, takze pricina najdena
.
A-data vitesta extreme edition 800mhz , maju tusim okolo 4 rokov
A-data vitesta extreme edition 800mhz , maju tusim okolo 4 rokov