amazon - doba dodania
amazon - doba dodania
nazdar, s amazonu objednavam na slovensko privy krat papierove knihy a velmi sa mi nezdaju priblizne datumy dorucenia, 20.8., ked som knihy kupil 9.7.. naozaj im to trva tak dlho? lebo red tyzdnom mi objednavka z Kalifornie cez ebay prisla za 4 dni a cas bol stanoveny do 18 dni...
-
anyway
Light Star
Re: amazon - doba dodania
Ahoj, nie, vacsinou im to tak dlho netrva. Z vlastnej skusenosti tovar dorucia aj o 2 tyzdne skor, ako je odhadovana doba dorucenia.
Ja som objednával knihu 24. júna a prišla mi 10. júla. Dátum doručenia, ktorý mi stanovili emailom bol až niekedy v auguste 
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nemáš tam dobu dodania na výber? Teda resp. iných sellerov? Je potrebné si pozerať, že aké podmienky si kladú, pretože ja som na to už v minulosti doplatil, na Amazone som nakúpil už cez 100 kníh. Aj ja som v minulosti narazil na knihy, ktorých dodacia lehota bola 3-4 týždne, pričom ale tie boli od súkromných sellerov z marketu, lepšia bola v tom prípade alternatíva priamo od Amazonu, hoci o niekoľko libier drahšia. Ono závisí, že na koho natrafíš, napríklad ja som teraz znepríjemnil nechtiac život jednému kupujúcemu, pretože kúpil odo mňa knihu v čase, keď som bol na dovolenke na SR (na market som ju dával minulý rok v septembri) a ja som mal pri sebe kľúče od stola, takže musel čakať...
Fakt závisí od danej situácie, plus, niektoré knihy sú aj tzv. "print on demand", takže ti ju na zákazku vytlačia...
Fakt závisí od danej situácie, plus, niektoré knihy sú aj tzv. "print on demand", takže ti ju na zákazku vytlačia...
Tak prvy balik prisiel uz dnes, aj ked mal dorazit az o tyzden alebo neskor.
Bral som z USA, lebo prsten ktory som chcel predavaju len tam. Plus v prepocte z pounds mi aj knihy vysli lecnejsie tam, aj ked na case a shippingu asi prerabam.
Bral som z USA, lebo prsten ktory som chcel predavaju len tam. Plus v prepocte z pounds mi aj knihy vysli lecnejsie tam, aj ked na case a shippingu asi prerabam.
-
seth82
Darca
Objednal som 3 knihy v nedeľu večer, takže som zvedavý, že kedy dôjdu, všetky tri mali dobu dodania 4-14 dní...Ale ako som písal, vždy to dôjde skôr a vo všetkých troch prípadoch mi už včera prišla notifikácia s tým, že už boli odoslané...Takže možno už dnes sa niektoré objavia.
ako kedy ... mne do 2 tyzdnov
-
seth82
Darca
Dve knihy mi došli v stredu, jedna vo štvrtok. Vzhľadom na to, že som to objednával v nedeľu večer, je to celkom dobrý čas.
Mne zvyklo dojst cca tyzden po objednavke
dufam, ze Lonely Planet dorazia v pondelok az v utorok, to bude hranica dvoch tyzdnov...
mna prekvapilo ked mi nenodali balik, peniaze vratili len ciastocne teda za postovne nevratili
dorazili dnes. co ich teda obdivujem za casovanie dorucenia