zabudnute heslo na wifi
zabudnute heslo na wifi
Ahoj, mam nový pocitac a zabudol som heslo na wifi. Na starom to mam automaticky ulozene a pripaja sa mi to stale ale na novon PC to ulozene nemam a heslo som zabudol .. Mam Vistu . Prosim pomozte mi.
Re: zabudnute heslo na wifi
Vyresetuj wifi router a nanovo nastav wifi aj s novým heslom, ktoré si budeš pamätať.. 
ale ako to mam resetnut ?
zozadu je na nom tlacitko
Vezmeš manuál od routra a naštuduješ si to (prípadne pohľadáš manuál niekde na Internetovej stránke výrobcu routra).
Ale keďže o tomto nemáš ani šajnu, pravdepodobne ani nebudeš vedieť, aké údaje od poskytovateľa Internetu bude treba nahodiť do routra, aby si mal spojenie, preto to radšej nechaj na niekoho, čo Ti ten router nahadzoval.. alebo si zavolaj nejakého skúsenejšieho kamaráta/suseda, čo by Ti to vedel nastaviť.
Ale keďže o tomto nemáš ani šajnu, pravdepodobne ani nebudeš vedieť, aké údaje od poskytovateľa Internetu bude treba nahodiť do routra, aby si mal spojenie, preto to radšej nechaj na niekoho, čo Ti ten router nahadzoval.. alebo si zavolaj nejakého skúsenejšieho kamaráta/suseda, čo by Ti to vedel nastaviť.
A pls nemozte mi niekto poradit alebo napisat presny postup ako restartovat DrayTek Vigor 2700VGST ??
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
DipPeR: Restart je jednoduchy, vytiahnes to na 3 sekundy z elektrickej zasuvky, zapojis spat a restartovane 
a ako to potom nastavit ?
-
hojko
Site Admin
Po restarte nic nenastavujes.
ale ja chcem zmenit heslo na wifi chapes ? a mam router DryTek Vigor2700VGST a na nom chcem zmenit heslo alebo svorsie zistit .. lebo som ho zabudol
-
hojko
Site Admin
V prvom rade si ujasni co vlastne chces a rozlisuj spravne pojmy, ktore neovladas. Restart routra je jedna vec, reset routra je druha vec. Su to diametralne odlisne veci, zatial co pri restarte ostavaju nastavenia ulozene, resetnutim sa router vrati do tovarenskych nastaveni a je potrebne ho opatovne nastavit. Vzhladom na to, ze nevies aky je rozdiel medzi restartom a resetom, neverim tomu, ze sa zvladnes co i len prihlasit do administracie, nie to este ho nastavit.
Uz som to urobil
.. diki