Ahojte,
Mam problem, pred par dnami sa updatovalo forum a bola tam sprava, ze sa forum updatuje cize nie je dostupne.
Lenze ja tu spravu vidim stale aj ked viem, ze forum uz je dostupne a normalne funguje z inych zariadeni ale nie cez tie, ktore su pripojene k mojmu wifi.
Samozrejme som presiel PC CC cleanerom robi to na vsetkych prehliadacoch aj v inkognito modoch.
Skusal som aj pripojit a odpojit modem a vypnut PC (vraj vymazanie DNS cache)
Ale stale tam vidim tu message nerozumiem tomu, co mam este premazat? Urcite to bude nieco v modeme ale neviem, co s tym.
Diky za vsetky odpovede
Nemozem sa dostat na updatnutu stranku
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nemozem sa dostat na updatnutu stranku
Do prikazoveho riadku napis: ipconfig /flushdns
Pripadne skus stlacit F5 v prehliadaci. Ak menili DNS a tvoj poskytovatel to este nema zmenene, tak treba len cakat. Pripadne pouzit Google DNS s adresami 8.8.8.8 a 8.8.4.4.
Pripadne skus stlacit F5 v prehliadaci. Ak menili DNS a tvoj poskytovatel to este nema zmenene, tak treba len cakat. Pripadne pouzit Google DNS s adresami 8.8.8.8 a 8.8.4.4.
Diky moc cez tie Google dns to fici to znamena ze provider este nema zmenene a ostava mi len cakat?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ano, znamena to presne co. Nevidim dovod na co by si mal cakat na providerove DNS, kedze tie od Google ci OpenDNS su zrejme rychlejsie a aj lepsie.