spoplatnene cislo?
-
evilbanana
Medium Star
spoplatnene cislo?
Cavko, viac rozoberana otazka, viem len nemate podobnu skusenost? uz 2. den mi vola toto cislo +421232112672 prisla mi sprava o zmeskanom hovore ja som tam somar zavolal , no hned ma zrusilo ani nezvonilo. dnes mi to cislo volalo znovu 2x hned som to zrusil. neviete co je to za cislo pripadne netelefonovali aj vam?
-
evilbanana
Medium Star
Re: spoplatnene cislo?
diki moc k+ tuto vecicku budem vyuzivat
nemáš zač 
btw... všetko, čo som spravil bolo, že som hodil to číslo do googla
btw... všetko, čo som spravil bolo, že som hodil to číslo do googla
-
evilbanana
Medium Star
ja tiez len na tuto stranku som neprisiel
Veď je to hneď prvý odkaz cez google.
-
evilbanana
Medium Star
hladal som skor diskusie ako nieco taketo. dufam ze staci nepotrebujem to dalej riesit. co som potreboval som zistil a dal som k+
Este raz dakujem borcovi vyssie. mozete lock
najde mi tam aj slovenske cisla??
neviem. ja som tú stránku našiel náhodu keď som do googla zadal to číslo. . Viac som tú stránku neskúmal. Ale ako už píše rados915 - aj tamto číslo je slovenskéminik460 napísal: najde mi tam aj slovenske cisla??
Ahoj, prosim, neviem, ci to tu bolo pisane alebo nie, ale ja som na presne to iste cislo dnes zavolala naspat a mam velky strach, lebo netusim, aka faktura mi pride... nemohol by si mi prosim napisat, aka suma prisla nasledne vo fakture? Fakt mam z toho obavy. Mozes aj na mail inkra(zavinac)seznam.cz dakujem
evilbanana napísal:Cavko, viac rozoberana otazka, viem len nemate podobnu skusenost? uz 2. den mi vola toto cislo +421232112672 prisla mi sprava o zmeskanom hovore ja som tam somar zavolal , no hned ma zrusilo ani nezvonilo. dnes mi to cislo volalo znovu 2x hned som to zrusil. neviete co je to za cislo pripadne netelefonovali aj vam?
cavko faktura bude aka bola, teraz volava podobne cislo, vzdy si pred zdvihnutim pozri.. nemas sa coho bat btw na nete si fakturu mozes pozriet