BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Zakúpením premium účtu máš prístup k všetkým datadiskom , môžeš si resetovať štatistiky,máš prístup k novým zbraniam , ale treba si ich odomknuť a potom su špecialne eventy s 2x expom buď celý týždeň ,alebo víkend . Ten kto ma premium ma ešte prednosť vo fronte na server.Teraz boli posledne nejaké maskáče na f2000 a L96 a pod takže v tom premium učte je toho dosť.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Ok parada, lebo nebavilo by ma, keby mam odomknute hned vsetky zbrane. Takze v zasade az take velke vyhody v hre oproti nepremium hracom nemam. Btw ta prednost vo fronte je sice fajn, ale mam pocit, ze dnes ma premium uz takmer kazdy, kedze vcera som cakal hodne dlho kym ma napojilo a nikdy som nemal pocit, ze by som sa nejako rychlo posuval pred ostatnych...
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

ešte nové psie známky..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

A exkluzivny cierny pruh v profile :D
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

Je to dobré, že premium je riešený takouto formou = tzn. máte tam datadisky, nejaké zbrane a kozmetické veci. Nejako závažne to nemení celkovú vyrovnanosť hry. Podľa mňa sa pre tie datadisky oplatí kúpiť premium, ak sú peniažky :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Jaj mam BF3 + oba datadisky, takze mne sa teraz uz asi premium kupovat neoplati, kedze by ma to vyslo priblizne rovnako ako dalsie tri pripravovane datadisky. Nejake maskace a ine veci, to je pre mna uplna zbytocnost, aj tak hram stale v tych istych defaultnych, no niekedy by sa to mozno zislo prisposobit terenu na zaklade mapy. Tagy a ine hluposti, ktore davali, to je tiez pre mna zbytocnost. Jedinu dobru vec vidim na to prednostne radenie do fronty v cakacke na server, ale ked je server plny, najdem si iny, ved serverov je kopa.
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

Tiez som v podobnej situacii a riesit to budem podobne :smt006
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

Vcera som mal dilemu ci si kupit Premium , ale vzhladom nato ze som nemal kupeni ani CQ DLC tak som do toho siel pretoze toho obsahu za tu cenu je tam slusny pocet. ( 16 novych map + kopa zbrani )
Hned som dal aj par hier na tych CQ mapach resp iba na jednej na streche toho baraku, rychla akcia sa mi moc pacila :-) Hodnotim kladne !
@ndrejko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa @ndrejko »

Kde suuu ti casi ked take nieco ako nove mapi a zbrane boli free? Napr bf2
hypper
Darca
Darca

@ndrejko napísal:Kde suuu ti casi ked take nieco ako nove mapi a zbrane boli free? Napr bf2
Tie casy su uz prec dobrych 5 rokov. Uz by bolo na case sa zobudit zo zimneho spanku a zistil by si ze teraz ti nikto nic neda zadarmo...
Gothar
Moderátor
Moderátor

A tie casy prisli hlavne kvoli tomu, ze tvorba noveho obsahu je dnes o dost narocnejsia ako kedysi. Porovnaj si pocet a detailnost objektov na mapach v BF3 a v starsich hrach, ktore mali nove mapy od vyrobcov zdarma. Navyse teraz su na mapach rozne materialy, steny sa daju rozbit, prestretlit, atd.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Ale rovnako s dobou pokrocili aj vyvojarske nastroje, ktore umoznuju lahsiu implementaciu a navrh novych map :)
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

Love makes money a money makes love! Keď sú ľudia za to ochotní platiť, tak prečo to nežmýkať? :D My to neovplyvníme nijako, jedine to podporíme našími kreditnými kartami, pretože vedia veľmi dobre, ako vytrieskať z nás naše dukáty. :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

GothaR napísal:A tie casy prisli hlavne kvoli tomu, ze tvorba noveho obsahu je dnes o dost narocnejsia ako kedysi. Porovnaj si pocet a detailnost objektov na mapach v BF3 a v starsich hrach, ktore mali nove mapy od vyrobcov zdarma. Navyse teraz su na mapach rozne materialy, steny sa daju rozbit, prestretlit, atd.
Pokial viem, veci ako destrukciu atd riadi engine, co s tym ma navrh mapy? Tam to staci len vymodelovat a sice su dnes tie modely detalnejsie, ale zase su pocitace rychlejsie a nastroje dokonalejsie.
hypper
Darca
Darca

-=wolf=- napísal:Pokial viem, veci ako destrukciu atd riadi engine, co s tym ma navrh mapy? Tam to staci len vymodelovat a sice su dnes tie modely detalnejsie, ale zase su pocitace rychlejsie a nastroje dokonalejsie.
A ten engine sa spravi zadara si myslis ? To ze je teraz lepsia technika este neznamena ze je to jednoduchsie... Studia su vacsie a tym padom treba platit viacej ludi.
Gothar
Moderátor
Moderátor

-=wolf=- napísal:Pokial viem, veci ako destrukciu atd riadi engine, co s tym ma navrh mapy? Tam to staci len vymodelovat a sice su dnes tie modely detalnejsie, ale zase su pocitace rychlejsie a nastroje dokonalejsie.
To mas sice pravdu, ale vsetkym rozbitnym objektom treba tieto vlastnosti nadefinovat. Pri modelovani ti rychlejsi pocitac nepomoze, naklikat to tam aj tak musis sam. Davnejsie sa hovorilo, ze jedna postava vytvorena v Unreal Engine 3 ma viac polygonov ako cely level v Doom 2, no a o tom to je. Staci sa pozriet na to ako clenite su mapy v BF3 a uvedomit si, ze je to o dost vacsia babracka ako mapy v starsich hrach. Tiez si to vyzaduje viac testovania, aby korektne fungovalo osvetlenie, atd.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

hypper napísal: A ten engine sa spravi zadara si myslis ? To ze je teraz lepsia technika este neznamena ze je to jednoduchsie... Studia su vacsie a tym padom treba platit viacej ludi.
Engine je spraveny :roll:

2GothaR: stale to nic nemeni na tom ze napriklad taky CoD, este v MW1 boli mapy free, o 2 CoD dalej uz neboli free, chces mi povedat ze pricina boli modely? Ide len o cisto zmykanie z takmer suchej spongie. Ale vzdy aspon kvapka.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

GothaR: ano pretoze mame FullHD rozlisenia - Doom bezal na 320x240.

Ked sa uz bavime o Engine-e. Tak vsetko najnovsie sa uz robi tak aby bolo potrebne len minimum kodenia, cize neustale sa zjednodusuje uloha vyvojarov, vid. napr. CryEngine alebo Unreal Engine 4.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

to že sa to zjednodušuje ešte neznamená že to je jednoduché :wink: Stiahnite si UDK + 3DS max a skúste niečo urobiť
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale to znamena ze to nebolo jednoduche ani vtedy ked sa DLC-cka vydavali zadarmo. A sme opat na zaciatku diskusie.
Napísať odpoveď