Ahojte
potreboval by som poradit ako sa dostat na dáta ktoré su na disku fuf uz cítim že trepnem nelogickú vetu inač
Mal som NASku kde bol 2tb disk a na neho som ukladal všetky dáta ako backup ale nsacko mi nestačilo na niektoré procesy čo som potreboval robiť tak som zakúpil microserver od hpčka do neho som dal aj tento disk ale vôbec mi ho nerozpoznalo resp. neukazalo mi to nič jediné čo by som vedel spraviť je vymazať komplet particie a vytvoriť na novo ale to by som stratil všetky dáta čo tam sú.
stalo sa vám to dakedy ? viete riešenie ?
kuk príloha
ďakujem !
HDD z nasky nevie pracovat v pc
Re: HDD z nasky nevie pracovat v pc
Primárne partície môžu byť tuším len 4 a ty máš 5
Ak je ten Disk 1 samostatný fyzický HDD tak ho odpoj ak je to možné a skús či ti ten 2TB nadetekuje.
Ak je ten Disk 1 samostatný fyzický HDD tak ho odpoj ak je to možné a skús či ti ten 2TB nadetekuje.
ja mam primarnych 7, v tom to nebude
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
standardne ti disk management vo windowse nedovoli vytvorit viac ako 4 primarne particie, v linuxovych distrach detto (logickych mozes mat teoreticky kolko chces).. takze v akom systeme mas 7 primarnych particii, alebo akym magic toolom si ich vytvoril?
nič ďakujem disk som dal do nasky stiahol dáta disk pak naformatoval a funguje už normálne
NSA od ZyXELu si disk naformátovalo podla seba a teda ho win nerozpoznal teda rozpoznal ale nevedel s ním pracovať
NSA od ZyXELu si disk naformátovalo podla seba a teda ho win nerozpoznal teda rozpoznal ale nevedel s ním pracovať