skusit nieco alebo sa na to vykaslat

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
sotam
Amateur
Amateur

skusit nieco alebo sa na to vykaslat

Príspevok od používateľa sotam »

Zdravim
dufam ze sa nebudem citit trapne po tom co sem napisem ale to je jedno...

Mam 18 asi pred rokom som sa zabuchol do rok a pol starsej baby sestrinej najlepsej kamaratky.Tak vtedy som sa snazil za nou chodit cize so sestrou som isiel von a tak som sa s nou mohol stretavat, neskor si dotycna vsimla ze som k nej nejaky nakloneny - vsetko som jej kupoval,dal som jej velky pernik s napisom -z lasky- ...teraz uz aj papez vie ze som "bol" do nej zalubeny. Ja som ju ale nikdy nikam nepozval, vtedy by to bola blbost kedze som sa k nej spraval detinsky (aspon ja si tak myslim) este som nemal frajerku a ani som sa dovtedy ani moc nepokusal nejaku balit..potom co som sa snazil cez chat byt za kazdu cenu vtipny by asi nesla navyse som bol pri nej nervozny chveli sa mi ruky, spotene dlane atd...
Tak som sa snazil rychlo vo vsetkom vyspiet.. zacal som sa o taketo veci (vztahy a tak...) dost zaujimat,tiez som zacal cvicit viac sa starat o seba, viac sa stretavat s ludmi nasiel som si viac kamaratov dokonca mam aj nejake napadnicky o com by sa mi pred tym mohlo len snivat.Ona bola na vyske, nasla si tam frajera s ktorym sa rozisla co som aj cakal..my sme si len obcas napisali a cez ten skolsky rok sa moc nestretavali tak si asi myslela aj sestra ze ma to preslo.. Preto ked som mal ist len so sestrou na festival (uz toto leto) zavolala aj ju.. ja som sa s nou normalne bavil (za ten cas som sa to naucil ovladat nebol som pred nou nijak nervozny) Konecne si asi vsimla ze niesom nejake decko a teraz ma berie ako rovnocenneho, aspon si tak myslim... norlamne ju potesi ked jej nieco trebars napisem a uz aj na tom festivale sme sa spolu dobre bavili.Ale kym ja som bol v dave ona sa opila s nejakym chalanom a ja som to zle znasal..nemohol som sa na nich divat a zacal som preto pit... ona si vsimla ze ziarlim, s nim sa uz prestala bavit a aj ja som sa snazil uputavat jej pozornost, vlastne nic sa takeho nestalo len si vsimla ze mi stale neni vsetko jedno a aj ja som sa presvedcil ze to k nej ani zdaleka neni len kamaratske.
Teraz neviem ze co.. stale na nu myslim...chcel som ze cez prazdniny ju niekam pozvem ale stale mam pocit ze ma berie len ako jej kamaratky mladsieho brata. Tiez neviem ze ci by jej po dvoch tyzdnoch co sme sa nevideli neprislo divne, keby si zrazu odomna najde spravu ci by niekam isla. A ak by isla a ze by sme sa zacali stretavat aj mimo sestry aspon kamaratsky...viac by mi potom chybala a bolo by mi este horsie keby si nasla starsieho frajera.
Dexak99
Light Expert
Light Expert

Re: skusit nieco alebo sa na to vykaslat

Príspevok od používateľa Dexak99 »

Napíš jej a len tak pirodzene ju pozvi von, hneď budeš vedieť na čom si. AK odmietne kašli na to. Ostanete kamaráti.
energy00
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa energy00 »

Prečo by to malo byť divné ? Normálne ju pozveš von. Keď to neskúsiš, tak nebudeš vedieť, na čom si.
Potom si nájde druhého a zase "budeš žiarliť" :)
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

s troskou stastia to vidim max. na aferku:) volaj, pis no ziadne zivotne lasky necakaj..
Michaliuz19
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Michaliuz19 »

tak v prvom rade sa musite snazit a ked sa uz zalubit tak to nebrat na lahku vahu ,neviem ci chces mat dlhy vztah normalny, alebo taky s nejakou kravou co sa hned rozidete po mesiaci, ja som vzivote od nikoho radu nepotreboval mam 19rokov, a frajerku cez 2roky tak neviem teda, radim ti ze spoliehaj sa na vlastny rozum, maj pevnu volu a trpezlivost , a casom sa vsetko poddá :)
sotam
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sotam »

Dakujem Vam :) ja som skor chcel len vediet nazor inych.. ci si vobec mozem dovolit rozmyslat nad nejakym vztahom. Aj tak by som ju pozval asi len kamaratsky to si mozem najviac dovolit, chcel by som sa s nou castejsie stretavat, dost rozumieme si myslim, by som povedal ze sme vo vela veciach uplne rovnaki...jedine co by mohlo aj jej vadit je ten vekovy rozdiel. Teraz ide so sestrou na par dni prec hladat si brigadu tak ked sa vrati ju skusim niekam zavolat.
Ale ak by som sa teda s nou obcas stretaval, ajtak sa asi budem musiet od nej distancovat...Dost som sa trapil ked som videl ze ma nieco spolocne s frajerom na FB, to som si asi vymodlil ze uz s nim neni (co bolo z jeho strany nieje krava..) a zas len preto aby som vymyslal a stracal cas... aj teraz mi je blbe ked si pomyslim ze by ju niekto balil alebo ona niekoho a este horsie mi bude ked si najde niekoho na vyske.
Brambor
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Brambor »

Keď sa vráti, určite ju zavolaj. Keď sa stretnete, nezabudni s ňou aj trochu flirtovať, nech sa na teba nepozerá ako na kamoškinho brata, ale ako na chlapa a polovicu úspechu už máš vo vačku :-)
Napísať odpoveď