Ventilátor na GPU
Ventilátor na GPU
Mám jeden problém s mojou grafikou AMD sapphire radeon HD5670 low profile. Jeden z ventilátorov mi chrčí ako keby bol trochu zaseknutý alebo čo. Nedá sa ten ventilátor nejak vytiahnúť aby som sa mohol pozrieť či tam náhodou niečo nieje? Možno by bolo aj poškodené ložisko, ale ja ju mám ešte v záruke, ale chcel by som sa opýtať či by mi stačil na grafike aj ten jeden ventilátor. Pýtam sa to preto lebo mám kľúč do bety Guild Wars 2 a chcel by som si ho ešte vyskúšať lebo reklamácia bude trvať dlho. Ak by sa náhodou nedal dať jeden z tých ventilátorov preč tak nejak inak by sa nedal zastaviť ten chrčiaci ventilátor?
Re: Ventilátor na GPU
no tak je to na tebe ...ak sa chceš hrať tak sa hraj a pretrp ten ventilátor a dúfaj že to grafike neuškodí (ak pôjde tak by nemalo) no v druhom prípade to daj do servisu keď je ešte v záruke ..... keby si ten ventilátor chcel odpojiť či vyčistiť tak by si musel otvoriť ntb a to už potom s ťažko niečo zreklamuješ ak sa ti pokazí
Ja nemám notebook ale normálne pc len tam mám low profile grafiku.
to na mojej odpovedi nič nemení ... daj to jednoducho do servisu, tam ti to spravia....hry nie sú všetko
Tak to odnesiem asi do servisu lebo aj tak jeden z tých ventilátorov sa trochu kýve a to bude asi zlé ložisko.