Zdravim potrebujem poradit ide o betonovu zumpu a chcel by som vediet ako sa to da zaizolovat proti presaku
poradte co tam dat napadlo ma nieco ako gumoasfalt ale ten vraj nodoporucuju ...
Dakujem.
Žumpa - Izolácia
Re: Žumpa - Izolácia
Namiesto gumoasfaltu sa používa aj normálny asfalt. Existujú dokonca aj špecializované firmy ktoré ti prídu žumpu zaizolovať. Rátaj však s tým že to bude veľmi nákladné.
Máš problém zo spodnou vodou alebo iba nechceš znečisťovať ŽP ? Dneska žiaľ bohu 90% žúmp aj tak nie je izolovaných.
Máš problém zo spodnou vodou alebo iba nechceš znečisťovať ŽP ? Dneska žiaľ bohu 90% žúmp aj tak nie je izolovaných.
-
demovic_svk
Medium Star
ked uz je tu takato tema tak ja mam otazku ze ked si vypustim zumpu na svoju rolu tak mozem zato nieco mat ? nejake problemy?
A si si istý že ti zostane iba na tvojej roli ? Pokiaľ na teba nikto nezavolá políciu za znečisťovanie ŽP tak sa ti nestane nič. Ak ti nebude vadiť že si vyvážaš bordel na svoje pole tak v poriadku. Žumpa nie je čistý MH alebo močovka. Je ti jasné že tam máš najrôznejší bordel z kúpelne, kuchyne teda dusičnany rôzne saponáty, čistiace prípravky a pod. Poniektorý to robia tak že žumpu vypúšťajú potajomky do kanalizácie. Ale je tam veľká pravdepodobnosť že ta niekto praskne. Keď tak to rob v noci.
Najideálnejšie si zavolaj fekálny voz ak je niekde vo vašom okolí a tí ti to vyťahajú za pár šupov. Potom už jedine ČOV.
Najideálnejšie si zavolaj fekálny voz ak je niekde vo vašom okolí a tí ti to vyťahajú za pár šupov. Potom už jedine ČOV.