Gtx 560 Ti - zvýšenie napetia
Gtx 560 Ti - zvýšenie napetia
Čaute , potrebujem zvýšiť napetie mojej grafickej karte presne tento model http://www.alza.sk/gigabyte-n560oc-1gi-d216538.htm a neviem ako . Skúšal som to spraviť cez MSI afterburner aj som v nastaveniach zaškrtol unlock voltage control a aj tak sa mi stále nedá zvýšiť napetie. Viete niekto helpnuť ?? 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Gtx 560 Ti - zvýšenie napetia
Msi afterburner funguje! Sám som tak zvyšoval napetie na tej karte veľa krát
JJ máš pravdu , nakoniec stačila úplná blbosť ako update na najnovšiu verziu
Na akú hodnotu by si mi odporúčal nastavyť napetie ? Dôvod prečo ho chcem zmeniť je ten že mi občas padá BF3 alebo podobne náročné hry a dočítal som sa že to je nízkou defaultnou hodnotou napetia mojej grafiky.
Na akú hodnotu by si mi odporúčal nastavyť napetie ? Dôvod prečo ho chcem zmeniť je ten že mi občas padá BF3 alebo podobne náročné hry a dočítal som sa že to je nízkou defaultnou hodnotou napetia mojej grafiky.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Zvyšuj pokiaľ nebude stabilná, do 1100mV pohoda. Grafikám ktoré som opravoval stačilo 10mV. Hneď ju môžeš aj skúsiť pohnať na 950MHz..
MichalkoOo ďakujem Ti za pomoc
Jadro som pretaktoval na 950Mhz ako si vravel a core voltage som dal na 1075. Rovno som to aj otestoval cez OCCT či to po čase pri max. záťaži nebude defaultovať na pôvodné frekvencie a je to v pohode