auto vysielacka
auto vysielacka
zdravim, chcem sa spytat ci mozem mat v aute namontovanu takuto nejaku vysielacku http://www.vysielacky.eu.sk/uvod/cb-vys ... -6890.html
Re: auto vysielacka
preco by si nemohol ? aj metrovu antenu na streche mozes mat 
aj trojmetrovu 
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Rovno si tam daj satelit. Tiež nie je zakázané. Karavany tak bežne chodia 
-
hojko
Site Admin
Michaelo: Videl si uz jazdit karavan so satelitom??? Ja teda nie, pretoze taky satelit ma dost velky odpor a na co ho mas mat upevneny, ked ho aj tak musis vzdy naladit. Takze si ho montuju, az ked to niekde odstavia.
-
Michaelo
Hardcore addict
Uz som videl niektore karavany co ho mali aj pocas cesty ale moze byt ze sa sli len niekam presunut na ine parkovisko alebo na benzinku. Ale videl som par. Nie je to velky satelit asi pol metra polomer.
prenosaky maju satelity 
Montuju, az ked zastavia?
Mozno na karavanoch z 80. rokov. Na dnesnych karavanoch mas sklopne satelity s krokovym elektromotorom. Netreba nic montovat, ani ladit.
-
Shark NX
Addict
Ale chalani ... Aspon mu poradte ked uz nic ine.
Viper samozrejme, mozes to mat namontovane v aute ... avsak je otazne naco to potrebujes?
Je to klasicka CB vysielacka, v celku HighEnd model, v EU je vacsinou pouzivana na komunikaciu medzi kamionmi a pri vezeni nadrozmerneho nakladu.
V Polsku je to velmi dobry zdroj informacii o dopravnej situacii v okoli 5-25km.
Viper samozrejme, mozes to mat namontovane v aute ... avsak je otazne naco to potrebujes?
Je to klasicka CB vysielacka, v celku HighEnd model, v EU je vacsinou pouzivana na komunikaciu medzi kamionmi a pri vezeni nadrozmerneho nakladu.
V Polsku je to velmi dobry zdroj informacii o dopravnej situacii v okoli 5-25km.
Ja mám tiež CBčku v aute, avšak okrem expedícií keď potrebujem komunikovať s ostatnými posádkami v kolóne to nevyužívam. Pri bežnom jazdení nemám namontovanú ani anténu - načo? Podľa mňa, na slovensku zbytočnosť, pokiaľ nie si vodič z povolania, resp. pokiaľ to nepotrebuješ pre konkrétny (pracovný) účel.