windows 7 - nefunkcna defragmentacia
-
drodos
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
windows 7 - nefunkcna defragmentacia
cavte
prejdem hned k veci mojho problemu
Disk mi hlasi 18% fragmentaciu a defragmetacia nefunguje, inak povedane ziadny program primarne urceny na defragmentaciu disku ma fragmentov nezbavi , pripadne ukaze este vacsiu fragmentaciu disku ako predosly.
Stavany nastroj na defragmentaciu disku vo windows aj po 6 defragmentacii hlasi fragmentaciu na rovnakej urovni.
Disk nema chybne sektory.
Za kazdu radu ako vyriesit problem dakujem
prejdem hned k veci mojho problemu
Disk mi hlasi 18% fragmentaciu a defragmetacia nefunguje, inak povedane ziadny program primarne urceny na defragmentaciu disku ma fragmentov nezbavi , pripadne ukaze este vacsiu fragmentaciu disku ako predosly.
Stavany nastroj na defragmentaciu disku vo windows aj po 6 defragmentacii hlasi fragmentaciu na rovnakej urovni.
Disk nema chybne sektory.
Za kazdu radu ako vyriesit problem dakujem
-
hojko
Site Admin
Re: windows 7 - nefunkcna defragmentacia
Nemas tam velke subory, tj. napriklad HD videa, ktorych .mkv mozu mat aj niekolko giga, resp. desiatok giga, hmm??? Lebo v takom pripade tieto velke subory nebyvaju defragmentovane a su oznacene ako fragmenty, rovnako tak tomu moze byt aj v pripade vacsich iso image hier...
Taktiež môžeš mať zdefragmentovaný súbor pagefile.sys + ostatné systémové súbory (súbory, ktoré sa práve používajú), ktoré vo Windowse nikdy nezdefragmentuješ... treba použiť defragmentáciu pri štarte.
Skús hodiť screen napr. z Defraggleru.. s logom, kde máš vypísané fragmentované súbory.. zoradené podľa veľkosti, prípadne podľa počtu fragmentov..
Skús hodiť screen napr. z Defraggleru.. s logom, kde máš vypísané fragmentované súbory.. zoradené podľa veľkosti, prípadne podľa počtu fragmentov..
-
weroro
Flash coder
Poprípade, máš na disku nedostatok miesta. V tedy tiež defragmentácia neprebehne.
-
drodos
Medium Expert
hojko na C: mam len windows + programy ,.iso,.mkv, podobne subory davam na D:
brm skusil som cez program Defragger defragmentaciu pocas boot windows - nepomohlo
weroro - vyuzite 16.2 z 64 gb
pripajam 2 ss z defraggeru:
//obrázky do prílohy
ss so stavom hdd (Defragger)
//obrázky do prílohy
brm skusil som cez program Defragger defragmentaciu pocas boot windows - nepomohlo
weroro - vyuzite 16.2 z 64 gb
pripajam 2 ss z defraggeru:
//obrázky do prílohy
ss so stavom hdd (Defragger)
//obrázky do prílohy
Obrázky sa vkladajú do prílohy.
Akú celkovú veľkosť zaberajú fragmentované súbory? (nájdeš to vo výsledkoch analýzy defraggleru).
Spúšťaš bežnú defragmentáciu alebo rýchlu?
Akú celkovú veľkosť zaberajú fragmentované súbory? (nájdeš to vo výsledkoch analýzy defraggleru).
Spúšťaš bežnú defragmentáciu alebo rýchlu?
-
drodos
Medium Expert
zaberaju okolo 2.3 gb
nepomaha ani jeden tip , inak povedane fragmetacia ostava nezmenena pri rychlom aj uplnom defragmentovani
//autoeditácia príspevku (19 Júl 2012, 15:25)
vedel by niekto este poradit ?
nepomaha ani jeden tip , inak povedane fragmetacia ostava nezmenena pri rychlom aj uplnom defragmentovani
//autoeditácia príspevku (19 Júl 2012, 15:25)
vedel by niekto este poradit ?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
je to SSD? tie sa nikdy nedefragmentujú
-
drodos
Medium Expert
klasicka sata
konkretne Seagate Momentus 5400.5
//autoeditácia príspevku (19 Júl 2012, 16:34)
skusil som este program smart defrag a ten hlasi ze dane fragmentovane subory su nepresunutelne (nejedna sa iba o system 32 subory ale aj cookies z firefox,ie)
vedel by niekto poradit co s tym?
konkretne Seagate Momentus 5400.5
//autoeditácia príspevku (19 Júl 2012, 16:34)
skusil som este program smart defrag a ten hlasi ze dane fragmentovane subory su nepresunutelne (nejedna sa iba o system 32 subory ale aj cookies z firefox,ie)
vedel by niekto poradit co s tym?
-
hojko
Site Admin
Pri defragmentovani treba mat vsetko vypnute, teda aj prehliadac, ktory by mohol zamknut svoje profilove subory, pripadne na to pouzit program Unlocker. Alebo tiez mozes skusit defragmentovat v nudzovom rezime.
Alebo ten windows preinštaluj. Takto hľadáš riešenie už niekoľko dní a windows nahodíš za pár hodín.