Sťahovanie z youtube
Sťahovanie z youtube
Ahojte. Zvykol som sťahovať videa z youtube pomocou cache pamäte prehliadača. Ale, poslednú dobu je s tým problém, pretože namiesto jedného väčšieho súboru s videom nájdem v cache pamäti množstvo 1740 kb súborov, ktoré sú neprehrateľné a neviem čo s nimi. Viete mi prosím pomôcť a poradiť čo s tým? Prípadne mi poradiť nejaký program - downloader, ktorý by si vedel s týmto novým formátom poradiť?
Re: Sťahovanie z youtube
www.youtube.com/watch?v= --> www.pwnyoutube.com/watch?v=
ak používaš chroma alebo firefox tak tam sú na to aj plugin-y (neviem ako je to u Opery či IE) a navyše si môžeš vybrať aj kvalitu videa aké ti stiahne
Ja používam na sťahovanie portable operu s pluginom na sťahovanie youtube videí. Je to absolútne jednoduché. Stačí prejsť na stránku s videom a potom si už len vybrať v akom formáte a kvalite chcem video, kliknúť na príslušnú možnosť a sťahuje sa.
ja pouzivam program YOUTUBE DOWNLOADER. Naraba sa s nim velmi jednoducho. Hodis tam link z videa, ktore chces stiahnut, das download a mas ho. Ak si z toho chces spravit pesnicku v akomkolvek formate, tak to konvertujem cez FORMAT FACTORY, kde si vyberies aky format chces.
Ďakujem vám za pomoc, idem to všetko vyskúšať
Este jedna moznost ktora tu nebola, pouzivam jdownloader, kde ked dam link dostanem moznost vybrat si z 3och formatov, vsetkych rozliseni ktore youtube ponuka...
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Obnovím trochu túto tému, čo používate na sťahovanie z YT? 
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
operu.
Už dlhú dobu používam aTube Catcher a som s ním nesmierne spokojný. Hlavne preto, že sa cez neho dá stiahnuť aj vo formáte ".mp3".