Na základě archeologických nálezů, jako jsou například jeskynní kresby podobné kosmonautům, technicky dokonalé monumentální stavby a sochy, které bychom ani dnes nebyli schopni postavit, obrovské obrazce, viditelné pouze z výšky či nápadně podobné popisy bohů ze všech koutů světa s létajícími vozidly a obrovskými znalostmi, představuje kontroverzní spisovatel a badatel Erich Von Däniken teorii antických astronautů, ve které poukazuje na možnost, že vývoj lidstva mohl být v dávné minulosti ovlivněn návštěvníky z vesmíru.
Poznate tento dokumentarny serial?. Pozrel som prve 3 casti a musim povedat ze je velmi zaujimavy. Odporucam kazdemu kto sa chce dozvediet o nasej (moznej) historii nieco viac
videl som pilotny diel a jedine co ma po hodine a pol napadlo bolo meme: "Mother of God"
neodsudzujem ludi, ktori veria na zivot mimo Zeme, ale toto je pre mna prisilna kava
Veľmi zaujímavá téma kvôli tomu, že ma to fascinuje. Napríklad tomuto verím, neverím tomu že bol nejaký boh ktorý je nekonečná láska a rôzne religistonické veci... už som sa zaplietol do rôznych debát o religistionike a vždy to vyšlo tak, že je to každého osobný názor v čo verí a prečo v to verí. Mám veriacich kamarátov (silných katolikov) a ja verím v toto, oni v tamto a nikto sa do nikoho nestarieme, rešpekutujeme sa. Takže toľko
Veľmi rád by som si to pozrel ak by išlo o 1-3 dielny celovečerný dokument. No 38x90 minút... 38 filmov si snáď nepozriem ani za rok. Trošku ma to odrádza.
Je to spravené tak, že v každom diele rozoberajú niečo iné, a tie diely na seba nijak nenadväzujú? Resp. či si môžem stiahnuť iba diely, ktoré ma upútajú, a pod.?
Prvu seriu odporucam pozriet celu, teoreticky aj druhu. Tretiu nemusis pozerat vobec a zo stvrtej si kludne mozes vybrat co ta zaujima podla nazvu.
Btw ak zoberieme do uvahy, ze biblia a ine nabozenske spisy su zaroven aj historicky spismi, tak niektore vysvetlenia v ancient aliens davaju hlavu aj patu a su urcite doveryhodnejsie, nez ked sa vsetko pripisuje bohu.
Hensym napísal:Veľmi rád by som si to pozrel ak by išlo o 1-3 dielny celovečerný dokument. No 38x90 minút... 38 filmov si snáď nepozriem ani za rok. Trošku ma to odrádza.
Je to spravené tak, že v každom diele rozoberajú niečo iné, a tie diely na seba nijak nenadväzujú? Resp. či si môžem stiahnuť iba diely, ktoré ma upútajú, a pod.?
Na mám v PC len 2 série. A iba prvá má po 90 minút. Druhá už má len 40 minút a to nie je až tak moc.
Popozerať sa to dá ale aby som veril všetkému čo tam povedia to zasa nie ale niečo pravdy tam predsa len môže byť.
neviete co je s tymto serialom? bol uz ukonceny? na imdb je v 4. serii 12 casti ale 11. a 12. neviem nikde najst. nejake info?
(aj ked asi sa uz vycerpali temy ) ale vyborne sa mi pri tom zaspavalo.