Steam, xgames, g2play,... - akcie v2
Re: Steam, xgames, g2play,... - akcie
A na co ju chces ako vobec kupovat? Ked DayZ vide ako stand-alone neskor? Navyse je teraz uplne plny bugov?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
asi kvôli arme? 
Asi nie? Citas vobec, co pisem?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
si ma nepochopil.. možno chce hrať normálnu armu 2? Je to celkom dobrá hra
no hlavne kvoli DayZ, ale zahral by som aj normal armu ked by som to uz mal, ale asi ju nedaju do zlavy, kedze sa predava aj bez toho
Mne to vyhovuje, New Vegas kupenyicefiresr napísal:Toto snad uz Steam nemysli ani vazne... Zasa tie iste akcie ?!
//Ultimate je na steame za 10 €, par eur hore-dole mi uz nevadi
Za 10 USD sa predava v inom obchode, so vsetkymi DLC, co je lacnejsie ako Steam. Cize si usetril.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
dead island neodporúčam. Mňa to veľmi nudilo
Niekto 4pack na Dead Island? 7,75€/ks.
ME seria je s 50% zlavou, ako aktualne vsetky hry od EA na STEAMe. ME3 vsak je dostupny iba cez Origin. Inak EA hier uz zopar bolo - Dead Space, Mirror's Edge, NFS, Sim City 4, ba neviem ci nie aj Alice: Madness Returns, Crysis 2, C&C4...rochedo napísal:Nejak ako keby sa nekonali vobec akcie na EA hry. Ziadny Mass Effect ? Dufam ze sa dockam. Dnesne akcie len opat repete.
-
miricleboy
Expert
už ľutujem že som si kúpil gta pack - hry mi nejdú registrovať na games for windows live a nejde mi tam ani prihlásiť! skúšal som všetko cez registráciu nového účtu, zmenu krajiny v účte, port forwarding a nič. thx microsoft
// je možné že je to firewall alebo antivirus alebo router ale hral som sa s tym 2 hodiny a vyhodilo mi to asi 5 rôznych hlášok tak sa na to môžem vykašlať
// je možné že je to firewall alebo antivirus alebo router ale hral som sa s tym 2 hodiny a vyhodilo mi to asi 5 rôznych hlášok tak sa na to môžem vykašlať
Skus napisat na steam support - s tym, ze je hra pre teba absolutne nehratelna, mozes skusit ci by ti to proste nestornovali. Sracky s MS a ich uzasne neschopnym GfWL, nech si riesia oni.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
hry idú do 7 dní vrátiť 
Ale ja nemám s Gfwl žiadny problém a nikdy som ani nemal.. Normálne som tam už veľmi dlho zaregistrovaný, vždy ma prihlási a MP mi vždy šiel
Ale ja nemám s Gfwl žiadny problém a nikdy som ani nemal.. Normálne som tam už veľmi dlho zaregistrovaný, vždy ma prihlási a MP mi vždy šiel
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
aj mne som zabudol prihlasovacie udaje a pred par dnami som sa regol a pohoda
presne mam GTA pack
presne mam GTA pack
witcher 1 enhanced edition je s ceskym dabingom?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
na GMG
Deus Ex: Human Revolution -75% + kod na -20% (COSYO-UDIDN-TGET1) + ak mal niekto commandos co davali za free dostane dalsie 2 dolare= 3,99 dolara
Deus Ex: Human Revolution -75% + kod na -20% (COSYO-UDIDN-TGET1) + ak mal niekto commandos co davali za free dostane dalsie 2 dolare= 3,99 dolara
GTA IV aj s datadiskami sa da v pohode zaregistrovat, chyba je u teba.miricleboy napísal:už ľutujem že som si kúpil gta pack - hry mi nejdú registrovať na games for windows live a nejde mi tam ani prihlásiť! skúšal som všetko cez registráciu nového účtu, zmenu krajiny v účte, port forwarding a nič. thx microsoft
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
asi nie, lebo toto iste maju aj moji dvaja kamarati. bola by to velka zhoda nahod