Zdravim, potreboval by som pomoct s nastavenim routra znacky ASUS n12 presne tento: //obrazky vkladaj do priloh
Pri napojeny na router sa mi zobrazi hlaska od antiku s konfliktom IP adries alebo Mac adries + s textom kde uvadzaju ze napajanie moze byt porusenie zmluvnych podmienok a podobne. Niekde som cital ze pred napajanim na router musim zavolat do antiku, instalatori antiku mi neporadili totalne nic.
Dakujem za pomoc
Antik a nastavenie routra ASUS
Re: Antik a nastavenie routra ASUS
pise ti nepovolena mac adresa? bud das v routri klonovat mac adresu z pc alebo zavolaj do antiku, za ti pise tuto hlasku, nech ti povolia mac adresu..
Diky moc za odpoved, pise mi to ano, aj ked zapojim kabel do ineho PC pise mi tu istu hlasku ako cez router: //obrazky vkladaj do priloh
Ak tomu spravne chapem, antik je rieseny na mac adresu mojej sietovej karty momentalne, je potrebne aby nastavili internet na Mac adresu routera tak ?
Normalne im zavolat ze chcem napojit router a zmenit mac adresu ? Instalatorom to velmi nevonalo ak som spomenul router, ved doma mame 4 notebooky + sa napajam cez mobil, to si fakt myslia ze staci v jednej domacnosti 1 pocitac alebo ako ...
Ak tomu spravne chapem, antik je rieseny na mac adresu mojej sietovej karty momentalne, je potrebne aby nastavili internet na Mac adresu routera tak ?
Normalne im zavolat ze chcem napojit router a zmenit mac adresu ? Instalatorom to velmi nevonalo ak som spomenul router, ved doma mame 4 notebooky + sa napajam cez mobil, to si fakt myslia ze staci v jednej domacnosti 1 pocitac alebo ako ...
ked im uz nechces volat tak si naklonuj mac na routri - urcite tam tato moznost je, natukas tam mac zo svojho pc (tam kde to funguje)
a ak to nenajdes tak pichni kabel do routra a zavolaj ze si si zmenil mac a ze chces aktivovat tuto
a ak to nenajdes tak pichni kabel do routra a zavolaj ze si si zmenil mac a ze chces aktivovat tuto
ok dik, ako teda zistim MAC na pc kde to ide? po napojeni som siel na sietove prvky a tam bola fyzicka adresa 00 atď, ak je to spravne, tak tu som nastavoval ale nejak to nefungovalo
Za dalsie by ma zaujimalo, vidi antik kolko napojeni na internet bude? ak zapojim 3 notebooky a podobne
Za dalsie by ma zaujimalo, vidi antik kolko napojeni na internet bude? ak zapojim 3 notebooky a podobne