Windows 7 install
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Windows 7 install
aky programom?
Akurát formátujem USB kľúč. skúsim to s ním.. Som zvedavý.
-
typek61
Darca
Ako prvé, pripojíme USB disk do niektorého USB 2.0 portu
Spustíme príkazový riadok Windows, tzv. “command prompt”: v ponuke štart - spusti … a do okienka ktoré nám vyskočí napíšeme - cmd, čím sa nám otvorí čierne okienko s príkazovým riadkom
diskpart - týmto príkazom spustíme textový interpreter na úpravu diskov, odielov atď
list disk - dáme si zobraziť prípojené disky a zapamätáme si, ktorý je náš usb kľúč
select disk 1 - za predpokladu, že nám predchádzajúci príkaz označil náš USB disk ako disk 1. V opačnom prípade doplníme čislo podľa výsledku predchádzajúceho kroku
clean - zruší všetko na disku, vrátané partícií (asi je jasné ako dôležitý je správny výber disku pri posledom kroku)
create partition primary - vytváranie partície disku
select partition 1
active
format fs=fat32 - použijeme súborový system FAT32
Spustíme príkazový riadok Windows, tzv. “command prompt”: v ponuke štart - spusti … a do okienka ktoré nám vyskočí napíšeme - cmd, čím sa nám otvorí čierne okienko s príkazovým riadkom
diskpart - týmto príkazom spustíme textový interpreter na úpravu diskov, odielov atď
list disk - dáme si zobraziť prípojené disky a zapamätáme si, ktorý je náš usb kľúč
select disk 1 - za predpokladu, že nám predchádzajúci príkaz označil náš USB disk ako disk 1. V opačnom prípade doplníme čislo podľa výsledku predchádzajúceho kroku
clean - zruší všetko na disku, vrátané partícií (asi je jasné ako dôležitý je správny výber disku pri posledom kroku)
select partition 1
active
http://hubka.net/?p=549 Podľa tohoto som to robil. Už tam kopírujem Win. Som zvedavý. Ale dík aj tak 
-
typek61
Darca
dufam ze disk si vybral podla velkosti nieze to pos..... 
No tak aspon vieme, preco ti z neho neslo nabootovat. Tymto postupom si vytvoril dvd windows , ktoré nie je bootovatelne. Ze ti spusti autorun z windows je nepodstatne, kedze windows sa neinstaluje z windows ale nabootovanim instalacneho dvd pri starte PC.wolfer napísal:Ináč. Ten win som stiahol ako ".iso" a to by mi pc ani nezobral pri takomto stave. TAk som si v ntb načítal image a potom skopíroval všetky súbory do zložky a potom som ich napálil . Ale v ntb to púšta aj autorun, takžte to by nemal by problem
filesystem nemoze byt fat32 kvoli velkym imageom ktore sa nachadzaju v instalacke windowsu, pouzi ntfskotypek61 napísal:Ako prvé, pripojíme USB disk do niektorého USB 2.0 portu
select partition 1
active
fat32 zozere 4GB subor, take na instalacke nie su
-
lowmanek
Light Professional
Hod si to na USB cez http://www.microsoftstore.com/store/mss ... topics_at3 a skus. Tak ako si napaloval ten win ty som to este neskusal. Vzdy v Burning rome (Nero) dam FIle->Open vyberiem *.iso subor a Nero uz vie, co s tym 
Nakoniec som to spravil s tým USBčkom 4gb Kingston a tento post píšem už z PC
Ďakujem všetkým za ochotu