Oprava centralu / Kupa Magicaru

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Oprava centralu / Kupa Magicaru

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

caute, som tu znova s mojou dalsou blbou temou. mam auto Fiat Stilo MultiWagon 1.9Jtd 2004 a z nicoho nic mi prestalo ist dialkove, zrejme sa rozladil kod. Bol som vo Fiate a musim si objednat karticku kodov za 50€ a kodovanie kluca 25€ no aj tak nie je iste ci to pojde lebo na fore urcene pre tieto vergle som sa docital ze to urobilo viacerym a nepomohlo nakodovanie kluca ale ze sa asi rozladila RJ alarmu atd. Uz dlhsie som sa pozeral po magicare z dovodu neskoreho vypnutia motora koli chladeniu turba. Magicar sa da splasit na bazosi aj za nejakych 120€. Otázka teda znie: bolo by na nieco dobre aby som daval ten original alarm kodovat ? Predstavujem si to lahko ked kupim magicar volako to zapojim a vsetko pojde ? Dufam ze sa da cez ten Magicar normalne zamykat auto, spustat alarm a pod. Chcel by som tym teda nahradit komplet original alarm. thx
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Oprava centralu / Kupa Magicaru

Príspevok od používateľa heker »

Ked davas Magicar, Keetec alebo nieco podobne, tak vzdy sa k tomu zariadeniu dava aj druhy kluc, ktory mas, spolu sa to pripevni a spracuje, popripade sa pouzije len IMMO a schova sa to niekde v aute. Takze potrebujes mat nakodovany kluc a potrebujes ich rovno dva, jeden na tvoje auto a druhy co bude k Magicu niekde schovany v aute.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

takže som docestoval s mojim super napadom. dokonca mam iba jeden kluc
marian007
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marian007 »

Dobrý, bola by tu aj taká neštandardná možnosť. Ten jediný čip by sa dal umiestniť do bypassu a pomocným kanálom AUX by sa na niekoľko sekúnd aktivoval čip tesne pred štartom, či už pomocou kľúča, alebo pomocou magicaru - diaľkovo.
Dokonca som pri jednej oprave našiel čip surovo nalepený pri spínačke. To by som neodporúčal, nakoľko to nie je bezpečné...
Ešte k tej montáži, klobuk dole, ak sa chcete pustiť do montáže alarmu s dialkovým štartom bez patričných skúseností.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

dakujem, no necham to tak, auto pojde prec, spravim iba teda co bude nutne a opravim central seriovy. co sa tyka montaze som ako tak zrucny a co je hlavne bavi ma to.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Jedna vec je zrucnost, druha vec su znalosti. Kedze zapajanie pri novsich autach je zlozite a treba to spravne pripojit k RJ alebo podobne, je to skor o elektrike a znalostiach. Ked som sa pytal na instalaciu Magicu, tak mi v obchode povedali, ze poznaju len jedneho cloveka co to zvladne a mam ratat tak 100 eur za montaz.
marian007
Novice
Novice

Treba dať pozor pri montáži, aby boli splnené všetky podmienky pre bezpečný diaľkový štart - rezervačný režim musí fungovať spoľahlivo. Poznám 2 prípady, keď auto zo zaradenou rýchlosťou pri diaľkovom štarte narobilo značné škody...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

marian007: Vyhodou je montaz do aut s automatickou prevodovkou :P
marian007
Novice
Novice

Pri automate je to fakt jednoduchšie, stačí prerušiť prepojku v alarme a štartuje to vždy. :)
Napísať odpoveď