Steam, xgames, g2play,... - akcie v2
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Steam, xgames, g2play,... - akcie
ak niekomu pri GTA IV píše invalid key tak to je bug. Napíšte na xbox live support..
-
miricleboy
Expert
na steam fóre sa vyjadril Microsoft že na tom pracujú takže uvidíme...
Niektorí užívatelia tvrdia, že musíme najprv stiahnuť, nainštalovať a aktivovať GTA4 až potom EFLC! zajtra skúsim a upravím post, či to pomohlo...
// nepomaha nic. jednoducho musim mat ucet z podporovaných krajín, teda to tvrdi GFWL
//konecneee som to rozbehal. kto by chcel navod na uzasny microsoft windows live pre hranie gta4 multiplayeru tak mi napíšte SS
Niektorí užívatelia tvrdia, že musíme najprv stiahnuť, nainštalovať a aktivovať GTA4 až potom EFLC! zajtra skúsim a upravím post, či to pomohlo...
// nepomaha nic. jednoducho musim mat ucet z podporovaných krajín, teda to tvrdi GFWL
//konecneee som to rozbehal. kto by chcel navod na uzasny microsoft windows live pre hranie gta4 multiplayeru tak mi napíšte SS
Kupil som Red Orchestru 2, je teraz daily offer -75%, dockal som sa. Dostal som k tomu 3 guest passy, pokial dobre chapem, dovoli to cloveku 3 dni hrat Red Orchestru 2. Tak kto ma zaujem o guest pass, tak napise SS alebo si ma pridajte na steame.
http://steamcommunity.com/id/metthal
http://steamcommunity.com/id/metthal
Aj ja mám 3 guest passy na RO2, SS kto chce
mozte mi niekto, kto tu hru uz vlastni/hral povedat, ako je optimalizovana? prosim, neposielajte ma na can you run it
normalne poznatky z praxe, ake fpska, ci sa to hratelnostou priblizuje dajme tomu ku battlefieldu alebo je to viac arkadovejsie etc. dik 
/i5 750, 4gb ram, gtx275
/i5 750, 4gb ram, gtx275
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ak sa zajtra neozeriem napisem 
aky mas pc?
aky mas pc?
ro2 či je arkádovejšia ako bf3?Drago napísal:mozte mi niekto, kto tu hru uz vlastni/hral povedat, ako je optimalizovana? prosim, neposielajte ma na can you run itnormalne poznatky z praxe, ake fpska, ci sa to hratelnostou priblizuje dajme tomu ku battlefieldu alebo je to viac arkadovejsie etc. dik
Tak zahral som si prve 2 kola, som ohromeny z tej hry. Na tomto notebooku to bezi uplne hratelne na Ultra pri Full HD rozliseni. http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-y580- ... 332945.htm
Zatial sa este neviem poriadne orientovat co a ako, ale velmi sa mi to paci. Vyuzil som svoje schopnosti z BF3, kde hravam prakticky iba Recona a mojou parketou su skor tie dalekonosne strely. Ber to, za 4 eura sa to oplati
Zatial sa este neviem poriadne orientovat co a ako, ale velmi sa mi to paci. Vyuzil som svoje schopnosti z BF3, kde hravam prakticky iba Recona a mojou parketou su skor tie dalekonosne strely. Ber to, za 4 eura sa to oplati
Zobrany Far Cry 2 Fortune`s Edition, Splinter Cell Conviction, Bulletstorm, Vampire the Masquerade: Bloodlines a este rozmyslam nad Driver: SF.
Vzal som Dungeon Defenders + neaké tie DLC
-
twardykamen
Medium Professional
zobral som magicku za 2,5e a celkom dobre...chcem sa spytat oplati sa mi ten komplet pack?
je to zase 75% zlava
je to zase 75% zlava
-
typek61
Darca
red orchestra 2 fajn hra ale nemam potuchy ako mam rozlisit koho strielat
aspon keby to bolo odlisene
hra ide na ultra
i7 930,480 GTX,8 GB
ak budu prachy kupujem.inac to je len multiplayerovka?
aspon keby to bolo odlisene
hra ide na ultra
i7 930,480 GTX,8 GB
ak budu prachy kupujem.inac to je len multiplayerovka?
Je tam aj kampaň za nemcov a rusov
a o tom to práve je, v skutočnosti nad nimi tiež nesvietili mená na červenotypek61 napísal:red orchestra 2 fajn hra ale nemam potuchy ako mam rozlisit koho strielat![]()
arma II combined operations za 15 eur, oplati sa to? hlavne kvoli dayz modu sa pytam
ak to chceš iba kôli dayz tak rozhodne nie... Príde mi to dosť pritiahnuté za vlasy kupovať si hru kôli nejakému alfa modu ktorý ajstak vyjde ako standalone. každopádne arma2 je hra s veľkým H ktorá stojí za každý cent, ale je to prakticky iba pre fajnšmekrov
OT: Dosť mi vadí čo sa teraz stane z tej hry. Všetky deti sa pohrnú hrať DayZ a keď sa im to nedajbože nezapáči tak pojdu aj na ostatné servery a budú kaziť ktorá bola tvorená serióznou komunitov a nie FPS fanboyov.
ja som to kupil vcera hlavne kvoli DayzThe napísal:arma II combined operations za 15 eur, oplati sa to? hlavne kvoli dayz modu sa pytam
-
guess.whoo
Redeemer
presne na taketo akcie som cakal