Úprava sim na micro sim
Úprava sim na micro sim
Potreboval by som poradiť, ako upravím obyčajnú simku z orange, na micro sim pre IPhone 4S.
Vopred ďakujem.
Vopred ďakujem.
Re: Úprava sim na micro sim
Stačí si kúpiť adaptér (napr.), a potom jednoducho postupovať podľa videa .
Ale najprv by som sa išiel informovať do Orange, či to neponúkajú zadarmo.
Ale najprv by som sa išiel informovať do Orange, či to neponúkajú zadarmo.
No, ale podľa návodu mi nebude presvitať celý čip tou medzerou čo je v tej "redukcii" na IPhone.
Nebude to vadiť nechcem si ju pokaziť tú kartu.
Nebude to vadiť nechcem si ju pokaziť tú kartu.
Nebude to vadit. Strihal som si to tiez sam podla tohto videa a bez problemov, v BA plny 3G singnal.
Ja som to odstrihol podľa návodu overené podľa dvoch a píše mi no sim card.
Po skusenostiach kamosa, ktoremu sa to nepodarilo, som radsej navstivil Apple predajnu v Poluse v BA a tam mi to za 3€ vystrihli
ziaden problem. Mozem vsak potvrdit, ze to odcvaklo aj kusok pliesku, no sam predajca ma upozornil, ze sa nemam coho bat, ze to pojde. Na obstrihnutie tam pouzivaju klieste.
Takže som celkom dosť v keli.
:D Koľko stojí v orange vystavenie novej sim?
V orange je to tusim 10€ (alebo 20?). Ja som mal ten problem, ze SIM nebola na mna, ale firemna...
No moja je na mňa. A ako dlho to bude trvať to vystavenie novej sim? Spravia mi to aj v nedeľu na počkanie? 
Urcite ano... povies ze potrebujes novu, stara sa poskodila, vypral si ju..cokolvek... 
A keby som proste povedal pravdu, že som si ju podľa internetového návodu strihával a že nejde v IPhone mi ju vymenia? Nebude za to nejaká pokuta lebo niečo?
Nebude... mozno rozosmejes predavaca ako to spravil moj kamarat 
Vymena sim v orange je za 3€ /orange na hlavnej KE/ a myslim, ze na microsim to bude cenovo rovnake. Napockanie
Ďakujem všetkým za radu
K+
ako neviem prečo apple robí takéto kraviny že chce silou mocou zmenšiť kartu- prečo sa tam nevojde cela karta ? a napr do samsungu s2 a s3 sa vojde cela a myslím si že je o niečo málo lepší ako iphone a k tomu videu - neviem kto to je ale nebudem uražať - ked si bližšie pozrete video nejedna sa o jenu kartu je to max zostrihane ako to len išlo.Stačí si pozrieť ako to striha a hned vido že je to krivo a ako nádherne mu vošla tá karta na poslednom obrazku (možno pojde do toho aj samsung je to možne ale v čom je to lepšie? vojde sa do toho niečo viac ? )
-
phatres1994
Star
osobne som si sam ostrihal uz 2 karty obycajnymi noznicami a ziaden problem len treba byt aspon trocha technicky typ a vsetko si dobre premerat a k tomu s tou velkostou.....ak chces nakladat zbytocny flame je na to ina tema tam si mozes ulavit lebo toto je imho dost ot a ked uz riesis velkost aspon si zisti preco micro sim....pretoze je to mensie a setri to miesto ktore sa da vyuzit....ono jasne ze to vojde do s2 alebo 3 kedze su vacsie a zasa naco ti je na simke zbytocny plast ked tam byt nemusi?...cip sa nezmensuje 
Som technický typ, ale nejako nevydalo