Webdesigner na vyvoj webstranky - dlhodoba spolupraca

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Shuter
Novice
Novice

Webdesigner na vyvoj webstranky - dlhodoba spolupraca

Príspevok od používateľa Shuter »

Zdravim,

hľadám šikovného webdesignera na vývoj novej webstránky. Ideálne študent bez trvalej brigády so znalosťami aspoň jedného z nasledovného: HTML, JS, Flash.
PHP, SQL - výhodou ale nie nutné, keďže som sám scripter akurát ma nebaví riešiť design.

Návrh úvodnej strany webu vyzerá takto:
//obrázok zmazaný

Web bude mať celkovo 7 strán, podobných uvodnej stránke.

Odmena je vec dohody. Je možné sa dohodnuť na získaní podielu na stránke a referencie alebo na finančnej odmene vo forme cashu alebo nejaké kombinácie. V prípade druhej možnosti píšte vašu orientačnú cenu práce.

Spolupráca bude dlhodobá - prvá verzia webu začne so siedmimi stranami a postupne sa budú dorábať ďalšie. Dokončenie predpokladám do 2 rokov.

CV a otázky na [email protected]

Ďakujem.
Naposledy upravil/-a audiotrack v 21 júl 2012, 23:28, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: obrázky patria do prílohy, prečítaj si pravidlá
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Webdesigner na vyvoj webstranky - dlhodoba spolupraca

Príspevok od používateľa audiotrack »

ten design vyzerá oničom, záležitosť jednej hodinky odfláknutej práce. Píšeš 7 stránok a 2 roky, to si si tam zarátal už aj 22 mesačnú dovolenku? Taký web ako si ukázal má človek s troškou praxe spravený za 2 mesiace (vrátane zložitých algoritmov aké si tam ani neviem moc predstaviť). Omnoho zložitejšie projekty (vrátane web API, mobilnej verzie, jazykových mutácii, administrácie komplet v ajaxe a plno iného) v práci zvládam za 2-3 mesiace práce. Teraz som dokončil eshop za cca 2 mesiace. A ty chceš toto čo je na úrovni písomky z informatiky strednej školy robiť 2 roky? A ešte hladať brigádnika lebo to sám nezvládaš? Vážne?
Shuter
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Shuter »

Hladam webdesignera pretoze sa mi nechce riesit design co je na tom nezrozumitelne? Moj cas ma nejaku hodnotu a nechce sa mi ho uzivat na pracu s HTML s ktorym mam minimalne skusenosti. Chapem ze jak spravny slovak by som mal vsetko robit sam lebo to bude zadarmo. Nuz, mam iny nazor. Takze zhanam brigadnika.

Nie uplne rozumiem preco bol zmazany link na moj o nicom design ...

EDIT: Ano, vyvojovy cas je dva roky. Vysvetlenie len pre serioznych zaujemcov.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Ja zas nie úplne rozumiem, prečo si pri registrácii odklikol že súhlasíš s pravidlami ktoré si nečítal. Tam by si sa dočítal aj prečo bol zmazaný, konkrétne som ti to aj napísal do dôvodu: obrázky patria do prílohy. Je to konkrétne pravidlo 23
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Webdesignér ale neprogramuje html/css šablóny, robí v 99% len layout, teda pokiaľ nechce byť priemer, alebo podpriemer. To čo zháňaš Ty je asi tím ľuďí, teda ak chceš aby to malo úroveň, ak si zaplatíš "kombo" tak to bude na 80% podpriemerný design.
Napísať odpoveď